Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

UEFA για απόψε το μενού.....!!!



Καλησπέρα σε όλους!!
Τρίτη κατά σειρά βραδιά με ευρωπαϊκά παιχνίδια η αποψινή και ας ελπίσουμε να μη τριτώσει το κακό για μας και το καλό για τους μπουκ!!

Αρκετά τα φαινομενικά φαβορί, ακόμη πιο πολλές όμως οι παγίδες που κρύβονται.....

Είναι αρκετές οι ομάδες που σκέφτονται τα κρίσιμα παιχνίδια των πρωταθλημάτων τους το Σαββατοκύριακο , με αποτέλεσμα να κατεβαίνουν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους.



Και αυτό που τόσα χρόνια δεν έχω καταλάβει, είναι πως όλη την χρονιά όλες οι ομάδες παιδεύονται και δίνουν τα πάντα για να βγουν στο UEFA και όταν το καταφέρουν αυτό, δείχνουν να μη τους ενδιαφέρει και ξαναρίχνονται με τα μούτρα στο πρωτάθλημα με στόχο να ξαναβγούν στο UEFA. Ένας φαύλος κύκλος δηλαδη.

Υπάρχουν 2-3 μαξιλαράκια που θα πέσει πάνω τους πολύς τζίρος, προκειμένου κάποιοι να ρεφάρουν τα τεράστια χρηματικά ποσά που χάθηκαν αυτές τις μέρες ( ο μπουκ όμως να είστε σίγουροι πως το ξέρει αυτό) και αρκετά σημεία που εγώ προσωπικά εκεί θα σταθώ, που έχουν το ρίσκο τους, πλην όμως δεν θα πέσει όλη η υφήλιος εκεί και ισως έτσι να έχουμε πιο πολλές πιθανότητες να πληρωθούμε απόψε.

Μια που είπαμε για τζίρους, για τα αποψινά παιχνίδια, τη μερίδα του λέοντος κατέχει αυτή τη στιγμή το ποντάρισμα στον άσσο της Μίλαν, ένα παιχνίδι που προσωπικά δεν θα το ακουμπήσω και δεν είναι μόνο η απόδοση που με κάνει να το αποφεύγω, ακολουθούν σε τζίρους η Στουτγκάρδη, η Μπενφίκα και η Τότεναμ (εννοείται στους άσσους).

Να ανα φερθούμε για λίγο και στις πτωτικές τάσεις των αποδόσεων που έχουν παρατηρηθεί από χθες το βράδυ μέχρι αυτή την ώρα και οι οποίες δεν παρουσιάζουν κάτι το ιδιαίτερο, πλην της τάσης προς τον άσσο της Μέταλλιστ καθώς και της Μάντσεστερ Σίτι.

Υπάρχουν ομάδες που εγώ σήμερα θα τις σεβαστώ λόγω της εικόνας που παρουσιάζουν φέτος τόσο στα εθνικά τους πρωταθλήματα, όσο και στα μέχρι τωρα παιχνίδια που έχουν δώσει στην Ευρώπη. Τέτοιες είναι η Μέταλιστ Καρκίφ, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Ουκρανίας, 7 βαθμούς πίσω από την Δυναμό Κιέβο και η Λεχ Πόζναν που βρίσκεται στην τέταρτη θέση στην ORANGE EKSTRAKLASSA στην Πολωνία, αλλά μόλις 4 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο και γνωστή μας Λέγκια.

Από εκεί και πέρα σε πολύ γενικές γραμμές 2-3 στοιχεία για κάποια από τα παιχνίδια.

Πολλές απουσίες για την Γαλατασαράι και επικείμενο ντέρμπυ με τη Φενέρμπαχτσέ το Σαββατοκύριακο, η Μάντσεστερ Σίτι να σας θυμίσω πως σε όλο το μήνα Οκτώβριο έχει κάνει μόνο μια νίκη (μόνο φρου φρου και αρώματα είναι μέχρι στιγμής), η Τότεναμ με τον αέρα της νίκης επί της Λίβερπουλ και την γενικότερη θετική της είκόνα τις τελευταιες 10 μέρες, η Ρόζενμποργκ γνωστή στα ευρωπαϊκά σαλόνια αλλά απογοητευμένη καθώς δεν κατάφερε τίποτε το αξιόλογο φέτος στο πρωτάθλημα της χώρας της, ο Άγιαξ με απουσίες αλλά λογικά κερδίζει τη Ζίλινα ( η οποία γενικά δεν τα πάει φέτος καθόλου καλα εκτός έδρας, μια και τυχαίνει να παρακολουθώ από κοντά το συγκεκριμένο πρωτάθλημα)



Για τέλος αφήνω το παιχνίδι της Μπόκα Τζούνιορς για το Σουνταμερικάνα, στο οποίο οι γηπεδούχοι θα κατέβουν με κυριολεκτικά δεύτερη ενδεκάδα, καθώς έχουν στρέψει την προσοχή τους στην κατάκτηση της Απερτούρα.

Πάμε λοιπόν με τις εκτιμήσεις μας.

133. Μέταλλιστ Καρκιφ - Χέρτα : 1 (ΝΟ)
134. Σπαρτάκ Μόσχας - Ουντινέζε : X2 (ΟΚ)
136. Λεχ Πόζναν - Νανσί: 1X & under 2,5 goals (ΟΚ) & (ΝΟ)
137. Φέγιενορτ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας : X2 & goal/goal (ΟΚ) & (ΟΚ)
138. Βόλφσμπουργκ - Χέρενφεν : 1 & goal/goal (ΟΚ) & (ΟΚ)
139. Μπενφίκα - Γαλατασαράι : 1 (ΝΟ)
140. Άγιαξ - Ζίλινα : 1 & over 2,5 goals (ΟΚ) & (ΝΟ)
141. Μάντσεστερ Σίτι - Τβέντε : goal/goal (ΟΚ)
143. Σανταντέρ - Σάλκε : X & under 2,5 goals (ΟΚ) & (ΟΚ)
144. Σαιντ Ετιέν - Ρόζενμποργκ : 1 (ΟΚ)
145. Σλάβια Πράγας - Άστον Βίλα : X2 & under 2,5 goals (ΟΚ) & (ΟΚ)
146. Σταντάρ Λιέγης - Σεβίλλη : X (ΝΟ)
147. Tότεναμ - Δυναμό Ζάγκρεμπ : 1 & goal/goal (ΟΚ) & (ΝΟ)
148. Βαλένθια - Κοπεγχάγη : 1 & over 2,5 goals (ΝΟ) & (ΝΟ)
149. Μπόκα Τζούνιορς - Ιντερνασιονάλ : X2 & goal/goal (OK) & (OK)
151. Σικάγο - Νιου Ίνγκλαντ : under 2,5 goals (NO)

Να δούμε τώρα πως θα ανακατέψουμε σε δελτία προτάσεις τα παραπάνω:

1η πρόταση:

139. Μπενφίκα - Γαλατασαράι : 1 (1,65) (ΝΟ)
138. Βόλφσμπουργκ - Χέρενφεν : 1 (1,40) (ΟΚ)
145. Σλάβια Πράγας - Άστον Βίλα : X2 (1,40) (ΟΚ)
148. Βαλένθια - Κοπεγχάγη : 1 (1,25) (ΝΟ)

Η απόδοση του παραπάνω δελτίου είναι 4,042 στη sportingbet.


2η πρόταση:

137. Φέγιενορτ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας : X2 (1,40) (ΟΚ)
144. Σαιντ Ετιέν - Ρόζενμποργκ : 1 (1,70) (ΟΚ)
147. Tότεναμ - Δυναμό Ζάγκρεμπ : 1 (1,40) (ΟΚ)
149. Μπόκα Τζούνιορς - Ιντερνασιονάλ : X2 (2,05) (OK)

Η απόδοση του παραπάνω δελτίου είναι 6,83 στη sportingbet.

3η πρόταση :

133. Μέταλλιστ Καρκιφ - Χέρτα : 1 (2,20) (ΝΟ)
134. Σπαρτάκ Μόσχας - Ουντινέζε : X (3,25) (ΝΟ)
136. Λεχ Πόζναν - Νανσί: 1 (2,40) (ΝΟ)
146. Σταντάρ Λιέγης - Σεβίλλη : X (3,35) (ΝΟ)
143. Σανταντέρ - Σάλκε : X (3,30) (ΟΚ)
145. Σλάβια Πράγας - Άστον Βίλα (Στάνταρ) : X2 (1,39) (ΟΚ)
148. Βαλένθια - Κοπεγχάγη : 1 (1,25) (ΝΟ)
149. Μπόκα Τζούνιορς - Ιντερνασιονάλ : X (3,25) (NO)


Οι παραπάνω αποδόσεις είναι από τη bwin.


Ζητάμε τις πεντάδες και τις εξάδες, συμπεριλαμβανομένων των στάνταρντς!!

1 σχόλιο:

Fjellrosa είπε...

WOOOOOOOOOOOOOOW this site was HARD to read hehehhee, thanks for greetings on my blogg, have a nice weekend!!! Greetings from Norway!!

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).