Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

Καλό το Σαββατοκύριακο που πέρασε!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!!
Πολύ καλή στοιχηματικά η Κυριακή που μας πέρασε καθώς πέρασαν πολλά σημεία κομβικά, από μικρά στηρίγματα, μεσαίας απόδοσης αλλά και κάποια μεγάλα.
Είχαμε την Ιταλία στην οποία πλην της Μίλαν που ισοφαρίστηκε στο 90' από τη Λέτσε, πέρασαν κορδόνι όλα τα άλλα τα μεσημεριανά σημεία, την Ελβετία που επίσης πέρασαν τα 3 φαβορί, Ζυρίχη, Βασιλεία και Γιανγκ Μπόις. την Ισπανία με τα μικρά της Βιγιαρεάλ και της Σεβίλλης να περνάνε, την Σαν Λορέντζο και τη Μπόκα Τζούνιορς να κερδίζουν τους αντιπάλους τους και να συνεχίζουν ακάθεκτες προς την κατάκτηση του τίτλου, έστω και αν κερδίσανε στα τελευταία λεπτά των παιχνιδιών τους, στην Ολλανδία να περνάει η Αλκμαάρ και η Χέρενφεν που τράβηξαν πολύ ποντάρισμα επάνω τους, στο Βέλγιο τη Σταντάρ Λιέγης επίσης να περνάει με άνεση από την έδρα της Γκέρμιναλ και το καλό μας σημείο χθες, την Φλαμένγκο στη Βραζιλία, να κερδίζει και να μας χαρίζει το πλουσιοπάροχο διπλό στο οποίο είχαμε πιστέψει και ποντάραμε, ως μονό αποδεκτό.
Αυτά βέβαια ήταν τα ευχάριστα της χθεσινής μέρας, γιατί το μεσημέρι έγινε της κακομοίρας στην μικρή Bundesliga, δεν πέρασε ούτε ένα σημείο από αυτά τα οποία είχαν πονταριστεί από τον πολύ κόσμο και εντάξει για τη Χάνσα Ροστόκ και τη Ντούισμπουργκ, τις οποίες φοβόμουνα και δεν σας τις πρόσφερα στις εκτιμήσεις της ημέρας, αλλά δεν περίμενα με τίποτε να γκελάρουν η Μάιντζ και η φορμαρισμένη τον τελευταίο μήνα Μόναχο 1860 και μάλιστα από αντιπάλους οι οποίοι και πολύ κατώτεροι τους ήτανε αλλά και χωρίς ιδιαίτερη φόρμα.
Βέβαια εκεί, το κακό ξεκίνησε από την Παρασκευή με τη Νυρεμβέργη και τη Καιζερσλάουτερν, αλλά χθες παράγινε.
Με απογοήτευσαν επίσης η Σίβασπορ, που μας στέρησε ένα καλό ταμείο, αλλά και η Γαλατασαράι στην Τουρκία, η Χόφενχάιμ που δεν κατόρθωσε έστω να μη χάσει, από την ελλειπέστατη και κουρασμένη Χέρτα και μας στέρησε και αυτή ένα ταμείο, μάλλον 2 ταμεία, αφού αν θα ισοφάριζε και έμενε το σκορ στο 1-1 θα μας χάριζε 2 ταμεία.
Τελειώνοντας να πω και δυο λόγια για το εκτός Ελληνικού κουπονιού δελτίο - πρόταση, καθώς εκεί όλα έδειχναν ότι θα έχουμε ένα εύκολο ταμείο με συνολική απόδοση 5,37, μια και είχαν περάσει η Λέφσκι Σόφιας, η Ανόρθωση και η Μέταλιστ και περιμέναμε τη Σλάβια Πράγας η οποία κέρδιζε με 0-2 στο ημίχρονο και μέχρι το 72ο λεπτό, αλλά τελικα με 2 γκολ των γηπεδούχων της Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε στο 72' και 78' , ήρθαν τα πάνω και κάτω και έτσι χάσαμε άλλο ένα καλό δελτίο.
Αυτά σαν απολογισμό της χθεσινής ημέρας, για σήμερα στο ελληνικό κουπόνι δεν έχω δει προς το παρόν κάτι το ενδιαφέρον, αν δω κάτι μέχρι το απόγευμα, το οποίο θα είναι άξιο της προσοχής μας, θα επανέλθω με νέα πρόταση.
Μια καλή όμως πρόταση για όσους παίζουν έξω και την οποία εγώ ήδη την έχω τιμήσει και μάλιστα από χθες το βράδυ, είναι:
Mόσχα - Τσσκα Μόσχας: 2 (1,60) (OK)
Iωνικός - Αναγέννηση Καρδίτσας : 1 (1,45) (OK)
Mίντυλαντ - Βέιλε : 1 (1,45) (OK)
Η συνολική απόδοση του παραπάνω δελτίου 3,364 στη bwin.
Καλό σας μεσημέρι και καλή εβδομάδα!!!

1 σχόλιο:

indianbet είπε...

Εχεις βαλει την 'Αρτα και τα Γιαννενα 'στο blog ,ετσι γινετε πολυ βαρυ, στο ανοιγμα των σελιδων,
ετσι για συμβουλη ,αν θες την ακους,
εγω παντως σε εβαλα στα links μου εσυ οχι, δεν θελεις;

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).