Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

Μια σχεδόν τέλεια Κυριακή!!

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα!!

Μια σχεδόν τέλεια στοιχηματική ημέρα ήταν η χθεσινή, καθώς πέρασαν πάρα πολλά σημεία με αποτέλεσμα να πληρωθεί πολύς κόσμος χθες.

Βέβαια είχε και τα σπασίματά του, καθώς πολύς κόσμος έπεσε με τα μούτρα στη Τβέντε και στην Αλκμαάρ στην Ολλανδία, αλλά και στο όβερ 2,5 γκολ αυτών, που ποτέ δεν ήρθανε, στην Ουντινέζε στην Ιταλία και στην Μπόκα Τζούνιορς στην Αργεντινή, αλλά εμείς ευτυχώς πλην της Μπόκα Τζούνορς, τις υπόλοιπες τις αποφύγαμε καθώς δεν τις είχαμε ούτε στις εκτιμήσεις μας αλλά ούτε και στις προτάσεις δελτία της ημέρας.

Όσον αφορά στα δελτία - προτάσεις της ημέρας, εμείς από εδώ σας προσφέραμε 2 Ταμεία, τα οποία πέρασαν πολύ άνετα, αν εξαιρέσουμε την Άαλμποργκ η οποία πέτυχε το γκολ της νίκης στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων, η ουσία είναι όμως ότι πέρασε και μας πρόσφερε το δεύτερο πολύ καλό ταμείο της ημέρας.

Θετικός ο απολογισμός για όλο το Σαββατοκύριακο συνολικά, αφού και με τα 2 Ταμεία της Παρασκευής φτάσαμε συνολικά στα 4 το τριήμερο που μας πέρασε, κάτι που το κάνει από τα πιο παραγωγικά σε σχέση με όσα μας πέρασαν.

Για την εβδομάδα που ήδη διανύουμε και για το επόμενο τετραήμερο, από σήμερα δηλαδή μέχρι και την Πέμπτη, επιβάλλεται να πάμε σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς, καθώς την Τετάρτη έχουμε ημέρα με φιλικά παιχνίδια Εθνικών Ομάδων κυρίως, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες και αρχής γενομένης από σήμερα έχουμε κάποια διάσπαρτα παιχνίδια Εθνικών Πρωταθλημάτων, για αύριο 2 φιλικά και τις ρεβάνς των παιχνιδιών στο FA CUP της Αγγλίας για όσες ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες στα παιχνίδια που διεξήχθησαν προ δεκαημέρου, την Τετάρτη το πρόγραμμα απαρτίζεται μόνο από φιλικά παιχνίδια και ένα επίσημο για τον τρίτο όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ της Ευρωπαϊκής Ζώνης, με το Σαν Μαρίνο να υποδέχεται την Τσεχία, ενώ την Πέμπτη δεν "κουνιέται φύλλο" στοιχηματικά, ανά την υφήλιο.

Μια καλή ευκαιρία λοιπόν για ξεκούραση, όπως καταλαβαίνεται το βάρος θα πέσει σε κάποια σημερινά παιχνίδια και στα φιλικά της Τετάρτης με χαλαρό εννοείται ποντάρισμα καθώς δεν υπάρχει λόγος να δώσουμε πίσω στους μπουκ, τα όσα τους πήραμε αυτο το Σαββατοκύριακο με παιχνίδια αμφίβολης σημασίας, εγκυρότητας και στοιχηματικής φερεγγυότητας.

Εμείς θα τα ξαναπούμε λίγο μετά το μεσημέρι με έκτιμήσεις για κάποια από τα σημερινά παιχνίδια και όπου αξίζει και εάν να δώσουμε βάση στοιχηματική, μέχρι τότε να έχετε μια καλή ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).