Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

Μια εβδομάδα για στοιχηματική ξεκούραση έως αποτοξίνωση!!

Kαλησπέρα σε όλους!!

Βλέποντας τα παιχνίδια της σημερινής μέρας και συγκρίνοντας με τις επόμενες 3 που θα ακολουθήσουν, σίγουρα η σημερινή είναι η πιο ενδιαφέρουσα του τετραημέρου. Το ελληνικό κουπόνι βέβαια περολαμβάνει μόνο 4 παιχνίδια, αλλά ευτυχώς που θπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές να μας προσφέρους ...πορτοκάλια τα οποία συνήθως αποδεικνύονται ιδιαιτέρως ζουμερά.

Γυρνώντας λοιπόν τα πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη, διαπιστώνουμε πως όλο και κάτι υπάρχει, το οποίο είανι άξιο να σταθούμε με χαλαρό βέβαια ποντάρισμα και κάνοντας ένα μίγμα με τα παιχνίδια του ελληνικού κουπονιού, μπορούμε άνετα να βγάλουμε 1-2 παρολί.

Ας δούμε κάποια παιχνίδια από αυτά αναλυτικά.

'Εχουμε λοιπόν και ξεκινώντας από την Ελλάδα τον Ατρόμητο να αγωνίζεται με τον Ιωνικό στο νέρμπυ της αγωνιστικής και των Δυτικών συνοικιών της Αθήνας, καθώς ο πρώτος Ατρόμητος με 4-0-0 στην έδρα του και 9-1 συντελεστή τερμάτων, θα βρει μπροστά του τον ανεβασμένο ,με μόλις μια ήττα τις τελευταίες 6 αγωνιστικές, Ιωνικό, ο οποίος σε 4 παιχνίδια εκτός έδρας έχει σκοράρει 5 φορές. Ο άσος στο 1,50 που δεν ανταποκρίνεται στην επικινδυνότητα του παιχνιδιού και το όβερ 2,5 γκολ στο 2,40. Ένα άλλο στοιχεέιο είναι ότι στα μεταξύ τους 4 παιχνίδια τα 3 έληξαν με όβερ 2,5 γκολς. Εδώ καλή επιλογή είναι και το γκολ/γκολ.

Στην Τσεχία έχουμε την Τέπλιτσε (8η),να αντιμετωπίζει τη Μπρνο (10η), με προιστορία 8-6-5 ανεξαρτήτως έδρας και στα 14 από τα 19 τους παιχνίδια να έχουν σημειωθεί εκατέρωθεν γκολ. Βέβαια φέτος έχουμε πολλά άντερ 2,5 γκολς εκατέρωθεν, αλλά άντερ 2,5 γκολς είναι και το 1-1, που μας βολεύει στο συλλογισμό μας γι αυτο το ματς.

Στη Ρουμανία νωρίς το μεσημέρι έχουμε τη Γκλόρια Μπίστριτα (14η), να αντιμετωπίζει τη Γκαζ Μετάν (13η). Εκ πρώτης όψεως αδιάφορο παιχνίδι, αλλά υπάρχει ένας κατήφορος του άσσου από το πρωί σήμερα, για λόγους που δεν γνωρίζω και όσες φορές σε αυτή τη χώρα και γενικότερα στις ανατολικές χώρες, υπάρχει μια τέτοια τάση συνήθως επαληθεύεται το φόρτωμα και έρχεται το σημείο που πέφτει.

Στη Βουλγαρία έχουμε τη Τσερμομόρετς Μπουργκάς (6η), να αντιμετωπίζει τη Μινιορ Περνίκ (10η), χωρίς προιστορία μεταξύ τους και με καλή φόρμα εκατέρωθεν και οι 2 τον τελευταίο μήνα. Εδώ υπάρχει αξιοσημείωτη τάση και των 2 για άντερ. Ο άσσος στο 1,46 με πτωτικές τάσεις.
Στην Βήτα κατηγορία της Πολωνίας έχουμε ντέρμπυ μεταξύ της Βίτσεβ Λοτζ (2η) και τη Κορόνα του Κίελτσε (3η), με την παράδοση να είναι 2-1-5 υπέρ της φιλοξενούμενης και να τρέχει, επίσης η φιλοξενούμενη, ένα αήτηττο σερί 6 αγωνιστικών.
Για το ντέρμπι στη Β' Ιταλίας ανάμεσα στην Έμπολι και τη Γκροσσέτο βλέπω εκατέρωθεν γκολ και ισοπαλία, στο Μπελενενσες - Ακαδέμικα άντερ 2,5 γκολς και στο Γαλλικό παιχνίδι ανάμεσα στη Μετς και στο Στρασβούργο ελαφριά υπεροχή στον άσσο.

Για τελευταίο άφησα το παιχνίδι ανάμεσα στην Καιζερσλάουτερν και την Χάνσα Ροστόκ, στο οποίο μετά τα χθεσινά αποτελέσματα αλλά και την πολύ καλή έδρα των γηπεδούχων οδηγούμαστε προς τον άσσο.

Gloria Bistrita - Gaz Metan Medias : 1 (OK)
Atromitos Athinon - Ionikos Nikeas : over 2,5 goals (NO)
FK Teplice - 1.FC Brno : X & goal/goal (NO) & (NO)
Chernomorets Burgas - Minyor Pernik : 1 & under 2,5 goals (NO) & (OK)
Widzew Lodz - Korona Kielce : X (OK)
1. FC Kaiserslautern - Hansa Rostock : 1 & goal/goal (OK) & (NO)
Empoli - Grosseto : X & goal/goal (OK) & (OK)
FC Metz - Racing Strasbourg : 1X & goal/goal (OK) & (OK)
Belenenses - Academica Coimbra : X & under 2,5 goals (NO) & (OK)

1η πρόταση:

Gloria Bistrita - Gaz Metan Medias : 1 (OK)
Chernomorets Burgas - Minyor Pernik : 1 (NO)
Belenenses - Academica Coimbra : under 2,5 goals (OK)

2η πρόταση:


Atromitos Athinon - Ionikos Nikeas : over 2,5 goals (NO)
1. FC Kaiserslautern - Hansa Rostock : goal/goal (NO)
Empoli - Grosseto : goal/goal (OK)

Kαλή επιτυχία και με χαμηλό ποντάρισμα σε όσα επιλέξετε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).