Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα!
Περίεργη η χθεσινή μέρα, καθώς αρκετά σημεία τα οποία σας προτείναμε πέρασαν, ενώ κάποια άλλα , όπως η Νάπολι, η Βαγιεκάνο και η ΑΕΚ μας στέρησαν η καθεμιά τους και από ένα Ταμείο. Ειδικά με τη Νάπολι που έφαγε το γκολ στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων, εκεί πιστεύω πως χάσαμε άδικα το Ταμείο μας. Έτσι είναι όμως το στοίχημα, καθώς την προηγούμενη Κυριακή μας είχε στείλει Ταμείο η Άαλμποργκ με γκολ επίσης στις καθυστερήσεις.
Χθες κυνηγήσαμε και κάποια μεγάλα σημεία, με κάποια από αυτά όπως τη Λιλ, να τη χάνουμε στο 90' και ενώ είχε προηγηθεί με 0-2, τη Μάλαγα και την Αλμερία να τις χάνουμε επίσης ενώ και αυτές είχαν προηγηθεί και να περνάνε τελικά μόνο η Σιέννα και η Φλουμινένσε.
Εκεί που τα πήγαμε καλά ήταν στα μεσαία σημεία με 5 στις 8 επαληθεύσεις, αν και θα μπορούσαμε να έχουμε τουλάχιστον ακόμη 2 σημεία σωστά μια και η Ατλέτικο δέχθηκε το γκολ στο 90' αλλά και η Μίλαν με πέναλτυ, μετά το 80ο λεπτό του παιχνιδιού.
Αυτά για τη χθεσινή μέρα.
Από σήμερα ξεκινάει νέα στοιχηματική εβδομάδα με ένταση και πολύ ενδιαφέρον, καθώς έχουμε παιχνίδια για το Champions League αλλά και για το Uefa.
Πριν από αυτά όμως τα οποία αρχίζουν από αύριο, έχουμε για σήμερα 7 παιχνίδια, τα οποία στην πλειοψηφία τους κρίνονται ιδιαίτερα αμφίρροπα και πολύ επικίνδυνα σε κάθε πρόβλεψη.
Μετά την μελέτη και των τελευταίων στοιχείων του κάθε παιχνιδιού, θα επανέλθω με εκτιμήσεις και προτάσεις γι αυτά τα παιχνίδια, λίγο πριν τις 17.00 (GMT +02.00).
Μέχρι τότε να έχετε ένα καλό μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).