Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Καλησπέρα!!

Όπως σας έγραψα και νωρίς το μεσημέρι το πρόγραμμα σήμερα απαρτίζεται από 7 παιχνίδια τα οποία είναι τελείως αμφίρροπα, όλα μηδενός εξαιρουμένου.

Ξεκινώντας από το παιχνίδι της Κέρκυρας με τον Ατρόμητο, έχω να σας πω ότι η παράδοση είναι με το μέρος των γηπεδούχων με 2-1-0, ενώ ο Ατρόμητος δεν έχει δεχθεί γκολ τις τελευταίες 3 αγωνιστικές. Επίσης η Κέρκυρα μέχρι τώρα δεν έχει φέρει καμία ισοπαλία στα 10 παιχνίδια που έδωσε, ενώ ο Ατρόμητος δεν έχει φέρει ισοπαλία εκτός. Μάλλον σήμερα είναι η μέρα που αμφότεροι θα κάνουν πρωτιά με την ισοπαλία.

Αντίθετα με το προηγούμενο παιχνίδι στην Δανία, η Ράντερς είναι η ομάδα των ισοπαλιών με 8 στα 14 παιχνίδια της. Η συνολική προϊστορία ευνοεί την Μίντιλαντ, ενώ μεταξύ τους έχουμε 10 στα 12 παιχνίδια τους όβερ 2,5 γκολς.

Στην Ιταλία έχουμε μια ντεφορμέ Σασσούολο, η οποία αντιμετωπίζει τη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος, την Μόντενα, η οποία θα ήταν στη τελευταία θέση της βαθμολογίας, αν δεν είχε τιμωρία 4 βαθμών η Τρεβίζο. Οι 2 ομάδες έχουν κοινή έδρα και παρουσιάζεται μια πτωτική τάση στο διπλό.

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Έβερτον σήμερα έχει απουσίες στην μεσαία γραμμή και το γεγονός αυτό μας κάνει να μη την ποντάρουμε στο διπλό. Η Γουίγκαν δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής κάτι το ιδιαίτερο.

Πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας.

427. Κέρκυρα - Ατρόμητος : X
428. Ράντερς - Μίντιλαντ : X2 & goal/goal
429. Xάνσα Ροστόκ - Μόναχο 1860 : X & over 2,5 goals
430. Μπάρνσλει - Μπέρνλι : X & goal/goal
431. Σασσούολο - Μόντενα : X2
432. Σετούμπαλ - Μπελενένσες : X & under 2,5 goals
433. Γουίγκαν - Έβερτον : X & goal/goal

Eκτός Ελληνικού κουπονιού.

Γιάμπλονετς - Σπάρτα Πράγας : 2 & goal/goal

1η πρόταση :

---. Γιάμπλονετς - Σπάρτα Πράγας : 2
428. Ράντερς - Μίντιλαντ : X2
432. Σετούμπαλ - Μπελενένσες : under 2,5 goals

2η πρόταση :

427. Κέρκυρα - Ατρόμητος : X
430. Μπάρνσλει - Μπέρνλι : X
432. Σετούμπαλ - Μπελενένσες : X
433. Γουίγκαν - Έβερτον : X

Zητάμε 2άδες, 3άδες και 4άδες.

3η πρόταση :

428. Ράντερς - Μίντιλαντ : goal/goal
430. Μπάρνσλει - Μπέρνλι : goal/goal
433. Γουίγκαν - Έβερτον : goal/goal

Kαλό σας απόγευμα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).