Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2008

Καλησπέρα!!

Όπως σας έγραψα και νωρίς το μεσημέρι το πρόγραμμα σήμερα απαρτίζεται από 7 παιχνίδια τα οποία είναι τελείως αμφίρροπα, όλα μηδενός εξαιρουμένου.

Ξεκινώντας από το παιχνίδι της Κέρκυρας με τον Ατρόμητο, έχω να σας πω ότι η παράδοση είναι με το μέρος των γηπεδούχων με 2-1-0, ενώ ο Ατρόμητος δεν έχει δεχθεί γκολ τις τελευταίες 3 αγωνιστικές. Επίσης η Κέρκυρα μέχρι τώρα δεν έχει φέρει καμία ισοπαλία στα 10 παιχνίδια που έδωσε, ενώ ο Ατρόμητος δεν έχει φέρει ισοπαλία εκτός. Μάλλον σήμερα είναι η μέρα που αμφότεροι θα κάνουν πρωτιά με την ισοπαλία.

Αντίθετα με το προηγούμενο παιχνίδι στην Δανία, η Ράντερς είναι η ομάδα των ισοπαλιών με 8 στα 14 παιχνίδια της. Η συνολική προϊστορία ευνοεί την Μίντιλαντ, ενώ μεταξύ τους έχουμε 10 στα 12 παιχνίδια τους όβερ 2,5 γκολς.

Στην Ιταλία έχουμε μια ντεφορμέ Σασσούολο, η οποία αντιμετωπίζει τη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος, την Μόντενα, η οποία θα ήταν στη τελευταία θέση της βαθμολογίας, αν δεν είχε τιμωρία 4 βαθμών η Τρεβίζο. Οι 2 ομάδες έχουν κοινή έδρα και παρουσιάζεται μια πτωτική τάση στο διπλό.

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Έβερτον σήμερα έχει απουσίες στην μεσαία γραμμή και το γεγονός αυτό μας κάνει να μη την ποντάρουμε στο διπλό. Η Γουίγκαν δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής κάτι το ιδιαίτερο.

Πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας.

427. Κέρκυρα - Ατρόμητος : X
428. Ράντερς - Μίντιλαντ : X2 & goal/goal
429. Xάνσα Ροστόκ - Μόναχο 1860 : X & over 2,5 goals
430. Μπάρνσλει - Μπέρνλι : X & goal/goal
431. Σασσούολο - Μόντενα : X2
432. Σετούμπαλ - Μπελενένσες : X & under 2,5 goals
433. Γουίγκαν - Έβερτον : X & goal/goal

Eκτός Ελληνικού κουπονιού.

Γιάμπλονετς - Σπάρτα Πράγας : 2 & goal/goal

1η πρόταση :

---. Γιάμπλονετς - Σπάρτα Πράγας : 2
428. Ράντερς - Μίντιλαντ : X2
432. Σετούμπαλ - Μπελενένσες : under 2,5 goals

2η πρόταση :

427. Κέρκυρα - Ατρόμητος : X
430. Μπάρνσλει - Μπέρνλι : X
432. Σετούμπαλ - Μπελενένσες : X
433. Γουίγκαν - Έβερτον : X

Zητάμε 2άδες, 3άδες και 4άδες.

3η πρόταση :

428. Ράντερς - Μίντιλαντ : goal/goal
430. Μπάρνσλει - Μπέρνλι : goal/goal
433. Γουίγκαν - Έβερτον : goal/goal

Kαλό σας απόγευμα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.