Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

Με πολυ μυαλό και μεγάλη προσοχή σήμερα!!

Καλή σας ημέρα!!
Η μέρα σήμερα προσφέρεται για παρακολούθηση και απόλαυση του ποδοσφαιρικού θεάματος των αγώνων του Champions League, αλλά όσο αφορά τον στοιχηματισμό μας σ εαυτά τα παιχνίδια θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και φυσικά να έχουμε κατά νου μας τα όσα συνέβησαν πριν 3 εβδομάδες σε αυτά τα παιχνίδια.
Σε τέτοιου επιπέδου παιχνίδια τα φαβορί είναι μόνο σύμφωνα με τις αποδόσεις, κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει στην πραγματικότητα.
Δεν μπορεί να έχουμε παιχνίδια τέτοιου επιπέδου σε αποδόσεις του 1,20 και του 1,30 όταν αναμετριούνται ομάδες όπως η Άρσεναλ με τη Δυναμό Κιέβου ή η Μπάγιερ με τη Στεάουα Βουκουρεστίου σήμερα και αύριο η Λίβερπουλ με τη Μαρσέιγ και η Ατλέτικο Μαδρίτης με την Αιντχόφεν.
Θα συμφωνήσω πως υπάρχει το κίνητρο σε κάποιες από αυτές και η νίκη είναι παραπάνω απο επιτακτική, για να συνεχίσουν στο θεσμό αλλά αυτές οι αποδόσεις είναι για να 'χαμε να λέγαμε.
Έχοντας λοιπόν στο νου μας το τι έγινε στην προηγούμενη αγωνιστική και τα πάρτυ που έστησαν οι μπουκ, συνιστώ σε όλους μας να είμαστε περισσότεροι επιφυλακτικοί αυτό το τριήμερο.
Εκτός από αυτά τα παιχνίδια, έχουμε σήμερα και πλήρη αγωνιστική στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και εκεί σίγουρα υπάρχουν περισσότερες επιλογές.
Με εκτιμήσεις και προτάσεις για όλα αυτά, θα επανέλθουμε λίγο μετά το μεσημέρι.
Μέχρι τότε να έχετε μια καλή ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).