Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

Πολύ καλή η χθεσινή ημέρα!!

Καλή σας ημέρα!
Πολύ καλά εξελίχθηκε η χθεσινή ημέρα, τουλάχιστον σε αυτά που εμείς προτείναμε από εδώ, με 23 στις 38 επαληθεύεις και ποσοστό 60,53 %. Δεν είναι βέβαια το ποσοστό τόσο υψηλό ώστε να μας κάνει να τρελαινόμαστε κιόλας από τη χαρά μας, αλλά το γεγονός ότι αυτά τα οποία επαληθεύτηκαν από όσα εκτιμήσαμε χθες, μπορέσαμε και τα δέσαμε σχεδόν άριστα με αποτέλεσμα να έχουμε 3 στα 4 ταμεία που προτείναμε, να πληρώνονται.
Το ένα δε από αυτά και αναφέρομαι στο σύστημα με τα ζητούμενα, αν κάποιος το έπαιζε με 0,60 ευρώ τη στήλη (35 στήλες), θα του απέφερε κέρδος 214,59 ευρώ. Πάρα πολύ καλά πιστεύω.
Αυτό που χάρηκα χθες από όλα όσα εκτιμήσαμε ήταν η ισοπαλία της Γιουβέντους, την οποία βέβαια αν και δεν βάλαμε σε κάποιο δελτίο πρόταση, την είχαμε στις εκτιμήσεις μας, αντίθετα με το ρεύμα της ημέρας που εμφάνιζε τους Ρώσους να έχουν προβάδισμα για τη νίκη και τον άσσο να έχει πάρει πολύ μεγάλο ποντάρισμα.
Για τα υπόλοιπα αποτελέσματα, ήρθε το χηνάρι και το άντερ 2,5 γκολς της Βιγιαρεάλ, επαληθεύοντας όλους όσους το εμπιστευτήκαμε, με στεναχώρησε και με απογοήτευσε ταυτόχρονα η Σέλτικ που αν και προηγήθηκε στις αρχές του Β' Ημιχρόνου, κατόρθωσε να χάσει με αυτογκόλ στο τέλος του παιχνιδιού, παρότι είχε 2 πολύ καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. η Ρεάλ πέρασε με 0-1, αντίθετα με το ρεύμα της ημέρας, καθώς το διπλό της δεν είχε παιχτεί πολύ, πέρασε η Αρσεναλ και η Μπάγιερν προς τέρψιν όσων τις εμπιστεύθηκαν, ενώ οι άσσοι των Φιορεντίνα και Φενέρμπαχτσέ δεν ήρθαν ποτέ αν και πάιχτηκαν αρκετά και από πολύ κόσμο.
Στην Αγγλία τα αποτελέσματα εγώ προσωπικά τα κρίνω νορμάλ, μια και από τα φαβορί μόνο η Ντάρλινγκτον δεν πέρασε, ενώ από τις φιλοξενούμενες που είχαν το προβάδισμα, κατάφεραν να μη χάσουν η Ρέντινγκ, η Σάουθεντ, η Πιτέρμπορο, η Μπρέντφορντ ενώ κέρδισαν η Γουλβς και η Γουίκομ. Όλα αυτά είχαν παιχτεί επίσης από πολύ κόσμο.
Εν κατακλείδι θεωρώ, ότι χθες ήταν μια πολύ καλή μέρα, τουλάχιστον όσον αφορά στις δικές μας προβλέψεις.
Για σήμερα έχουμε μόνο τα 8 παιχνίδια των υπολοίπων ομίλων του Champions League καθώς και την Εστουδιάντες να αντιμετωπίζει την Ιντερνασιονάλ για το Κόπα Σουνταμερικάνα.
όπως καταλαβαίνετε ελάχιστες σήμερα οι επιλογές και αυτές που υπάρχουν με πολύ ψηλό δείκτη επικινδυνότητας.
Θα μελετήσουμε τα δεδομένα του κάθε παιχνιδιού και θα σας παρουσιάσω τις εκτιμήσεις μου λίγο πριν τις 17.00 ( GΜΤ + 02.00), το απόγευμα.
Μέχρι τότε να έχετε μια πολύ καλή ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).