Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

Kαλησπέρα!

Μετά την πάρα πολύ καλή χθεσινή μέρα, που σε αυτό όμως βοήθησαν κυρίως τα παιχνίδια απο τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, καλούμαστε σήμερα να δοκιμαστούμε με τα παιχνίδια της δεύτερης μέρας της πέμπτης αγωνιστικής του Champions League.

Όλα τα παιχνίδια είνμαι για να τα παρακολουθήσουμε και να τα απολάυσουμε παρακολουθώντας τα το βράδυ και όχι για μεγάλα πονταρίσματα, καθώς όλα, εγώ τουλάχιστον, τα κρίνω απο πολύ έως πάρα πολύ ύπουλα.

Στον πρώτο όμιλο, τίποτε δεν έχει ξεκαθαρίσει και όλες οι ομάδες, ακόμη και η Κλουζ που μετά από 4 αγωνιστικές είναι στην τέταρτη θέση έχει ελπίδες για πρόκριση, αν και έχει δύσκολο πρόγραμμα, καθώς μετά το σημερινό παιχνίδι με τη Ρόμα πηγαινει να παίξει εκτός με την Τσέλσι. Η ελπίδα πάντως πεθαίνει τελευταία και έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα στο άλλο παιχνίδι του ομίλου μεταξύ Μπορντο και Κλουζ.

Στον δεύτερο όμιλο, η Ίντερ με τους 8 βαθμούς φαίνεται να έχει ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους 3 διεκδικητές, αλλά σίγουρα θέλει τη νίκη σήμερα προκειμένου να εξασφαλιστεί, διότι σε κάθε άλλη περίπτωση μπλέκει σε περιπέτειες, καθώς θα μετά πηγαίνει στη Βρέμη να αντιμετωπίσει μια Βέρντερ η οποία αν σήμερα πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Κύπρο θα καίγεται για τη νίκη. Ο παναθηναϊκός μας έδειξε ότι στην Ευρώπη θα πρέπει να τον σεβόμαστε.

Στον τρίτο όμιλο, η υπόθεση πρόκριση έχει ξεκαθαρίσει και μένει μόνο να δούμε ποιος θα έιναι πρώτος αλλά και ποιος ανάμεσα στη Σαχτιορ και τη Βασιλεία θα πάρει το εισητήριο για το Ουέφα. Πάντως με ισοπαλία όλοι ευχαριστημένοι σήμερα στην Πορτογαλία, αλλά και ανεξάρτητα βαθμολογικού κινήτρου προς τα εκεί το βλέπω το παιχνίδι, μιας και οι Καταλανοι ταξιδεύουν με αρκετές απουσίες αλλά και καθόλου ευνοϊκή παράδοση στη γειτονική τους χώρα, με 2 μόλις νίκες σε 9 παιχνίδια εκεί.

Στον τέταρτο όμιλο, έχουν επίσης ξεχωρίσει οι 2 πρώτες ομάδες και οι μάχες που θα δοθούν είναι για την πρωτιά του ομίλου ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ατλέτικο και για την θέση που οδηγεί στο Ουέφα, ανάμεσα στη Μαρσέιγ και την Αιντχόφεν. Απαράδεκτες οι αποδόσεις στους άσσους των φαβορί, καθώς η μεν Ατλέτικο παίζει με την Αιντχόφεν που δείχνει να ανακάμπτει στο πρωτάθλημα της χώρας της και θα παίξει στο γήπεδο της χωρίς θεατές, ενώ η Λίβερπουλ θεωρώ ότι δεν πείθει μέχρι τώρα, ειδικά εντός έδρας στα παιχνίδια της Ευρώπης.

Αυτά έιναι τα κυριότερα στοιχεία των αποψινών παιχνιδιών, παμε να δούεμ τις εκτιμήσεις μας.

145. Aνόρθωση - Βέρντερ Βρέμης : X2 & over 2,5 goals (ΟΚ) & (ΟΚ)
146. Aτλέτικο Μαδρίτης - Αιντχόφεν : 1 & over 2,5 goals (ΟΚ) & (ΟΚ)
147. Kλουζ - Ρόμα : 2 & under 2,5 goals (ΟΚ) & (ΝΟ)
148. Ίντερ - Παναθηναϊκός : 1 & under 2,5 goals (ΝΟ) & (ΟΚ)
149. Λίβερπουλ - Μαρσέιγ : 1 & under 2,5 goals (ΟΚ) & (ΟΚ)
150.Mπορντό - Τσέλσι : X & under 2,5 goals (ΟΚ) & (ΟΚ)
151. Σαχτάρ Ντόνετσκ - Βασιλεία : 1 & goal/goal (ΟΚ) & (ΝΟ)
152. Σπόρτινγκ Λισσαβώνας - Μπαρτσελόνα : X & under 2,5 goals (ΝΟ) & (ΝΟ)
153. Eστουντιάντες - Ιντερνασιονάλ : goal/goal (NO)

1η πρόταση :

145. Aνόρθωση - Βέρντερ Βρέμης : over 2,5 goals (1,60) (ΟΚ)
147. Kλουζ - Ρόμα : under 2,5 goals (1,80) (ΝΟ)
152. Σπόρτινγκ Λισσαβώνας - Μπαρτσελόνα : under 2,5 goals (1,80) (ΝΟ)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 5,184 στη bwin.

2η πρόταση :

147. Kλουζ - Ρόμα : 2 (1,80) (ΟΚ)
149. Λίβερπουλ - Μαρσέιγ : 1 (1,40) (ΟΚ)
151. Σαχτάρ Ντόνετσκ - Βασιλεία : 1 (1,45) (ΟΚ)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 3,654 στη bwin.

3η πρόταση :

149. Λίβερπουλ - Μαρσέιγ : under 2,5 goals (1,85) (ΟΚ)
151. Σαχτάρ Ντόνετσκ - Βασιλεία : goal/goal (1,90) (ΝΟ)
153. Eστουντιάντες - Ιντερνασιονάλ : goal/goal (1,75) (NO)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 6,151 στη bwin.

Καλή επιτυχία και σήμερα σε αυτά που θα επιλέξουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).