Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

Με UEFA σήμερα.

Καλημέρα!

Πάει έφυγε το διήμερο με τα παιχνίδια του Champions League, ένα διήμερο που να πάει και να μην ξανάρθει. Η σφαγή του Δράμαλη έγινε και χθες και έτσι ολοκληρώθηκε το Βατερλώ του συνόλου των παικτών, ανά τον κόσμο. Οι μπουκ τρίβουν τα χέρια τους και μεις ανασκουμπωνόμαστε για να συνεχίσουμε με νέες δυνάμεις και σήμερα.
Χθες ο τελικός μας απολογισμός έγραψε 8 στα 14 με 57,15% ποσοστό, πάλι καλά να λέμε με τόσα που έγινα πάλι χθες και ευτυχώς φροντίσαμε να βάλουμε στις επιλογές μας τα 2 παιχνίδια από το Μεξικό που μας δικαίωσαν μια που εκεί είχαμε 3 στις 3 σωστές εκτιμήσεις.
Για σήμερα έχουμε παιχνίδια για την δεύτερη την "τάξη", ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση το Κύπελλο Uefa.
Mε μια πρώτη ματιά ξεχωρίζουν κάποια σημεία, όπως οι άσσοι της Βόλφσμπουργκ, της Σαιντ Ετιέν, της Μάντσεστερ Σίτι και της Βαλένθια.
Από εκεί και πέρα βλέπω αρκετές πιθανές ισοπαλίες, όπως στα παιχνίδια της Χέρτα, της Λεχ Πόζναν, της Σάλκε, της Άστον Βίλα και της Σεβίλης.
Εκατέρωθεν γκολ βλέπω στα παιχνίδια της Μάντσεστερ Σίτι, της Βόλφσμπουργκ, της Τότεναμ και της Μπόκα Τζούνιορς για το Σουνταερικάνα.
'Ολα αυτά βέβαια με μια πρώτη ματιά. Αργότερα και μετά το μεσημέρι, γύρω στις 17.00 (GMT + 02.00). θα επανέλθουμε με τις εκτιμήσεις μας για κάθε παιχνίδι χωριστά, αφού αξιολογήσουμε τις συνθήκες του κάθε παιχνιδιού.
Μέχρι τότε να έχετε μια καλή ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).