Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Με Uefa σήμερα!!

Καλημέρα σε όλους!!

Πολύ καλά εξελίχθηκε το διήμερο με τα παιχνίδια του Champions League, δεν πρέπει να έχουμε κανένα παράπονο. Ειδικά από την χθεσινή μέρα, καθώς πέρασαν σχεδόν όλες από τις ομάδες που τράβηξαν πάνω τους πολύ χαρτί.

Ο Παναθηναϊκός για άλλη μια ευρωπαϊκή βραδιά, μας τρέλανε χθες όλους και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Εμείς είχαμε χθες 11 στις 17 σωστές προβλέψεις και ποσοστό 64,71% αστοχώντας τελείως μόνο με την Μπαρτσελόνα καθώς είχαμε εκτιμήσει πως θα γινόταν ένα κλειστό παιχνίδι, αλλά ήρθαν οι 2 ομάδες και τα 7 γκολ συνολικά που έβαλαν να μας διαψεύσουν πανηγυρικά.

Πέρασε το ένα από τα 3 δελτία μας προτάσεις και έτσι για δεύτερη σερί μέρα, είδαμε το χρώμα του χρήματος.

Κατά τα άλλα, πέρασε άνετα η Ρόμα, η Λίβερπουλ με άσσο και άντερ, η Ατλέτικο με άσσο και όβερ, ήρθε το χηνάρι και το άντερ της Τσέλσι, το άντερ του Παναθηναϊκού και ο άσσος της Σαχτιόρ.

Όλα μια χαρά δηλαδή, καμία σχέση με όσα είχαν γίνει πριν 3 εβδομάδες στην προηγούμενη αγωνιστική του δημοφιλέστερου ανά την υφήλιο ποδοσφαιρικού θεσμού.
Για σήμερα έχουμε αγώνες για το Κύπελλο Uefa, θα προσπαθήσουμε για τρίτη συνεχόμενη μέρα να εκτιμήσουμε σωστά τα παιχνίδια και να δέσουμε σωστά αυτές τις εκτιμήσεις σε δελτία προτάσεις.

Αυτό στο οποίο θα πρέπει να προσέξουμε είναι τις ομάδες που έχουν ήδη 2 νίκες και είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του θεσμού και να ρίξουμε βάρος σε όσες για κάποιους λόγους τις προηγούμενες αγωνιστικές δεν είχαν την αναμενόμενη συγκομιδή βαθμών με αποτέλεσμα να έχουν μείνει σχετικά πίσω Τέτοιες ομάδες είναι ο Ολυμπιακός και η Βαλένθια, τις οποίες σήμερα θα στηρίξω για νίκες.

Όλες τις εκτιμήσεις μου, θα τις δείτε αργότερα, λίγο μετά το μεσημέρι.

Να έχετε μια καλή ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).