Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2008

Καλή εβδομάδα σε όλους!!

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα!!

Συγκρινόμενο με το συντελεστή δυσκολίας που είχε συνολικά το κουπόνι του Σαββατοκύριακου, τελικά μάλλον καλά τα πήγαμε συνολικά το διήμερο που μας πέρασε.

Έτσι για χθες ειδικά, είχαμε στα μικρά σημεία 5/7, στα μεσαία 3/6, στα μεγάλα 4/6 στις διπλές ευκαιρίες 3/3 και στα όβερ/άντερ 2,5 γκολς 4/7.

Μας πέρασε το δελτίο -πρόταση με τα αμιγώς αργεντίνικα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής της Απερτούρα, το οποίο αποδείχθηκε πως ήταν για μεγάλο φόρτωμα καθώς και οι 3 μνηστήρες του τίτλου τέλειωσαν αλώβητες την τελευταία αγωνιστική και προχώρησαν με νίκες.

Πήραμε επίσης, μια τριάδα με ζητούμενα στο σύστημα που προτείναμε, θα μπορούσαμε εκεί να έχουμε πάρει ακόμη ένα σημείο αλλά δυστυχώς, δεν μας κάθησε κάποιο ακόμη.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω και έναν φίλο του μπλογκ που μας πρότεινε τον άσσο της Λαμίας στη Γ' Εθνική, ο οποίος και επαληθεύτηκε σχετικά άνετα, με απόδοση 1,70.

Για σήμερα σε ρηχά νερά θα πρέπει να κινηθούμε καθώς πέρα από τον άσσο της Βέροιας με την Καλλιθέα, δεν βλέπω κάτι το αξιόπιστο.

Αν υπάρξει κάτι καλό για τα λιγοστά σημερινά παιχνίδια, θα επανέλθω με νέα ανάρτηση αργότερα το απόγευμα, γύρω στις 17.00 (GMT +02.00).

Μέχρι τότε να έχετε ένα καλό μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).