Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2008

Mια τριάδα για να περάσει η ωρα μας και μόνο σήμερα!!

Kαλησπέρα και πάλι!!

Όπως ήδη σας είπα και από πιο νωρίς το μεσημέρι μετά το αρκετά πλούσιο γενικά σαββατοκύριακο που μας πέρασε σήμερα έχουμε λιγοστά παιχνίδια στο πρόγραμμα και το μόνο που αξίζει είναι να ασχοληθούμε όσο το δυνατόν λιγότερο με τα στοιχηματικά.

Μια τετράδα αγώνων και μόνο θα σας προτείνω για σήμερα και εσείς μπορείτε να παίξετε όπως θέλετε (όλα τα σημεία μαζί ή κάνοντας τους δικούς σας συνδυασμούς).

400. Βέροια - Κέρκυρα : 1
402. Τσάρλτον - Ντέρμπυ : goal/goal
403. Σασσούολο - Ανκόνα : goal/goal
404. Μάδεργουελ - Κιλμάρνοκ : under 2,5 goals.

Σε περίπτωση που παίξετε όλα μαζί τα παραπάνω η απόδοση της τετράδας είναι 7,71 στη bwin.

έχετε ένα καλό απόγευμα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).