Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2008

Kύπελλο ΟΥΕΦΑ, πράξη δεύτερη!!Καλησπέρα σε όλους !!

Τελικά χθες, το πολυφορτωμένο στοιχηματικά Αμβούργο πέρασε, πέρασε και η Πολωνέζα η Λεχ Πόζναν σε βάρος της κακόμοιρης φέτος, Φέγιενορτ. Και τα 2 σημεία τα προτείναμε χθες, τα βάλαμε και στην καλή μας πρόταση, αλλά τα δέσαμε με ένα τρίτο παιχνίδι, με μια άλλη βαριά άρρωστη τον τελευταίο μήνα ομάδα, την Κλαμπ Μπρυζ, η οποία δεν κατόρθωσε να πάρει ούτε ισοπαλία στην έδρα της. Ας πρόσεχε αυτή πιο πολύ, διότι εμείς μπορεί να χάσαμε το δελτίο που παίξαμε, αυτή όμως έχασε την πρόκριση και τα καθόλου ευκαταφρόνητα έσοδα που θα έφερνε αυτή.

Κατά τα λοιπά χθες μας πέρασε μια τριάδα στο σύστημα και λίγο ήθελε να πέρναγε ακόμη ένα σημείο και να πάρουμε καλό χαρτζιλίκι.

Το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει τα υπόλοιπα 8 παιχνίδια των ομίλων, είναι πιο ζόρικο σε σχέση με το χθεσινό καθώς δεν βρίσκεις εύκολα αδιάφορη ομάδα, πλην της Μπενφίκα ίσως μαι και οι υπόλοιπες είτε θέλουν τους βαθμούς ή τον βαθμό για να προκριθούν, είτε για να καταλάβουν μια καλύτερη θέση στην τελική βαθμολογία.

Στον πρώτο και στον δεύτερο όμιλο οι 2 πρώτες ομάδες έχουν ξεκαθαρίσει και σήμερα ψάχνουμε να βρούμε αυτές τις 2 που θα τις ακολουθήσουν στην επόμενη φάση. Η Σάλκε που είναι στη τρίτη θέση του πρώτου ομίλου μετά τα 3 πρώτα παιχνίδια λογικά θα μείνει εκτός συνέχειας, καθώς λογικά μια εκ των Σανταντέρ και Παρί Σαιντ Ζερμαίν, αν κερδίσει θα την προσπεράσει.

Στον δεύτερο όμιλο ο Ολυμπιακός, μέσα στο καμίνι του Πειραιά καλείται απλά να μην χάσει από τη φορμαρισμένη τον τελευταίο μήνα Χέρτα και να πανηγυρίσει την πρόκριση στη φάση των 32.

Στον 3ο και 4ο όμιλο τα πράγματα είναι πιο μπερδεμένα καθώς 6 ομάδες, από 3 σε κάθε όμιλο θα κυνηγήσουν σήμερα τις 2 εναπομείναντες σε κάθε όμιλο προνομιούχες θέσεις.

Βέβαια η Σεβίλλη και η Τότεναμ που αυτή τη στιγμή κατέχουν τις δεύτερες θέσεις στους ομίλους τους, προκρίνονται και με ισοπαλία και αυτές θα επιλέξω σαν τελικό σημείο στις προτάσεις μου.

Πάμε να δούμε όμως τις εκτιμήσεις για τα σημερινά παιχνίδια.

122. Mπενφίκα - Μέταλιστ Καρκιβ : X2 & under 2,5 goals (ΟΚ) & (ΟΚ)

123. Ναϊμέγκεν - Ουντινέζε : 1 & over 2,5 goals (ΟΚ) & (ΝΟ)

124. Oλυμπιακός - Χέρτα : 1 & goal/goal (ΟΚ) & (ΝΟ)

125. Παρί Σαιντ Ζερμαίν - Τβέντε : over 2,5 goals (ΟΚ)

126. Σαμπντόρια - Σεβίλλη : X & goal/goal (ΝΟ) & (ΝΟ)

127. Σανταντέρ - Μάντσεστερ Σίτι : 1 & goal/goal ( ΟΚ) & (ΟΚ)

128. Στουτγκάρδη - Σταντάρ Λιέγης : X & over 2,5 goals (ΝΟ) & (ΟΚ)

129. Τότεναμ - Σπαρτάκ Μόσχας : X & over 2,5 goals (ΟΚ) & (ΟΚ)

Οι προτάσεις μας :

1η πρόταση :

124. Oλυμπιακός - Χέρτα : 1 (1,85) (ΟΚ)
125. Παρί Σαιντ Ζερμαίν - Tβέντε : over 2,5 goals (1,95) (ΟΚ)
127. Σανταντέρ - Μάντσεστερ Σίτι : 1 (1,70) (ΟΚ)

Η απόδοση του παραπάνω δελτίου είναι 6,133 στη sportingbet.

2η πρόταση :

122. Mπενφίκα - Μέταλιστ Καρκιβ : under 2,5 goals (1,75) (ΟΚ)
126. Σαμπντόρια - Σεβίλλη : goal/goal (1,70) (ΝΟ)
129. Τότεναμ - Σπαρτάκ Μόσχας : over 2,5 goals (1,80) (ΟΚ)

Η απόδοση του παραπάνω δελτίου είναι 5,355 στη sportingbet.

3η πρόταση :

122. Mπενφίκα - Μέταλιστ Καρκιβ : X (3,40 (ΝΟ)
128. Στουτγκάρδη - Σταντάρ Λιέγης : X (3,75) (ΝΟ)
129. Τότεναμ - Σπαρτάκ Μόσχας : X (3,60) (ΟΚ)
126. Σαμπντόρια - Σεβίλλη : X (3,20) (ΝΟ)

Zητάμε 2άδες, τριάδες και τετράδα.

Καλή επιτυχία σε αυτα, που θα επιλέξετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).