Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Zάχαρη το κύπελλο ΟΥΕΦΑ!!!


Καλημέρα σε όλους!!



Ζάχαρη αποδείχθηκε το διήμερο με τα παιχνίδια του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, καθώς ειδικά χθες πέρασαν όλες όσες από τις ομάδες είχαν ανάγκη τους βαθμούς, έτσι, Ολυμπιακός, Ναϊμέγκεν, Παρί, Στουτγκάρδη, Σανταντέρ και κυρίως η Σαμπντόρια που άφησε εκτός συνέχειας τη Σεβίλλη.


Ο Ολυμπιακός θριάμβευσε επί της Χέρτα με 4-0 και οι προκλητικοί Γερμανοί προστέθηκαν στη λίστα των ομάδων που υποκλίθηκαν στο "κάστρο του" και τώρα περιμένει την κλήρωση που θα βγάλει τον αντίπαλό του της επόμενης φάσης.


Εμείς είχαμε 10 στις 15 σωστές επαληθεύσεις, ένα από τα δελτία προτάσεις μας πέρασε και μας πήγε ταμείο, με τη ζουμερή απόδοση του 6,133, ενώ στο δεύτερο δελτίο χάσαμε με γκολ/γκολ τη Σεβίλλη, η οποία δεν μπόρεσε να απαντήσει στο γκολ που δέχθηκε από τη Σαμπντόρια.

Αυτά για χθες.

Σήμερα έχουμε το νέο κουπόνι μπροστά μας, από το οποίο απουσιάζει η Β' Γερμανίας, αλλά κατά τα άλλα είναι το γνωστό κουπόνι της Παρασκευής με Β' Γαλλίας, 2 παιχνίδια από Β' Ιταλίας, τη Φενέρμπαξέ να δοκιμάζεται στην έδρα της Κόνιασπορ, σημαντικό παιχνίδι στο Βέλγιο με την Άντερλεχτ να υποδέχεται στην έδρα της Γκενκ, στην Ολλανδία την Αλκμαάρ να έχει εύκολα φαινομενικά έργο αφού υποδέχεται στην έδρα της την Ουτρέχτη, ένα αμφίρροπο παιχνίδι στην Ποστογαλία ανάμεσα στι Ναβάλ και τη Γκιμαράες και τέλος πλήρη αγωνιστική δράση στη Β' Ολλανδίας και Γ' Γαλλίας αυτά όμως εκτός ελληνικού κουπονιού.

Τις εκτιμήσεις μας για όλα αυτά θα τις έχετε όπως κάθε μέρα γύρω στις 17.00 (GΜΤ + 02.00), το απόγευμα.

Μέχρι τότε να έχετε μια όμορφη μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).