Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Καλησπέρα σε όλους!!!

Χωρίς κανένα στοιχηματικό ενδιαφέρον η σημερινή μέρα, καθώς εκτός απο 2 παιχνίδια κυπέλλων που γίνονται ένα για το Κύπελλο της Ελλάδας, μεταξύ του Εργοτέλη και της Ξάνθης και ένα στην Ισπανία μεταξύ της Ατλέτικο Μπιλμπάο και της Οσασούνα, δεν κινείται τίποτε άλλο ανά την υφήλιο.

Για τα χθεσινά τώρα είχαμε προτείνει 3 δελτία στα οποία χάσαμε σε κάθε ένα από αυτά, ένα παιχνίδι. Σκοντάψαμε στον ΠΑΟΚ, την Αλμερία και στα εκατέρωθεν γκολ στο παιχνίδι της Νιούκαστλ με την Αλμερία.

Θα σας δώσω ραντεβού από αυτό εδώ τον χώρο, για αύριο το μεσημέρι, με εκτιμήσεις για τα παιχνίδια της αυριανής μέρας.

Καλό σας βράδυ!!!

1 σχόλιο:

Μαρία Έλενα είπε...

¨Ενα πρόβλημα υγείας με ταλαιπώρησε αλλά τώρα είμαι εδώ.
Φιλάκια ...

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).