Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

Ποδαρικό με το δεξί για το 2009!!



Καλημέρα σε όλους!!

Πολύ καλά ξεκινήσαμε χθες παρά τα λιγοστά παιχνίδια που μας προσφερόταν για στοιχηματισμό και παρά τα δύσβατα μονοπάτια σαν αυτά της φωτογραφίας, με αποτέλεσμα να έχουμε το απόλυτο καθώς πέρασαν 5 από τις 5 εκτιμήσεις μας για τα χθεσινά παιχνίδια. έτσι λοιπόν έχοντας αυτό το 100% για παρακαταθήκη από τα χθεσινά παιχνίδια, πρέπει να βρούμε σημεία στα σημερινά εκτιμώντας σωστά όλες τις παραμέτρους.

Και σήμερα πάλι από τέτοια δύσβατα μονοπάτια πρέπει να περάσουμε και να δούμε στο τέλος της ημέρας τι απολογισμό θα κάνουμε.

Μας προσφέρονται πολλά φαβορί στη σημερινή μέρα και κυρίως στους αγώνες του FA CUP στην Αγγλία, αλλά φυσικά θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Οι περισσότερες ομάδες της Premier League, παίζουν με υποδεέστερους αντιπάλους και λογικά θα επαληθευτούν οι φτωχές στοιχηματικά αποδόσεις τους.

Στην Σκωτία έχουμε το ντέρμπι του Εδιμβούργου, ανάμεσα στη Χαρτς και τη Χιμπέρνιαν, το οποίο είναι κάτι ανάλογο με το "old Firm" της ίδιας χώρας.

Στα δικά μας, έχουμε 2 αμφίρροπα παιχνίδια, ανάμεσα στην Ξάνθη και τον ανεβασμένο εσχάτως Πανιώνιο και τον Εργοτέλη στην Κρήτη να αντιμετωπίζει τον Πανθρακικό.

Στην Ισπανία έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι στο Μεστάγια ανέμσα στην Βαλένθια και την Ατλέτικο Μαδρίτης

Για το τέλος αφήνω τα παιχνίδια του COUPE DE FRANCE, , όπου εκεί έχω από τώρα ξεχωρίσει 2 σημεία τον άσσο της Τουλούζ και το διπλό της Οσέρ στην Κορσική.

όλα αυτά θα τα δούμε σε λίγο, όταν και θα επανέλθω με νέα ανάρτηση, γύρω στις 13.30 (GMT +02.00).

Μέχρι τότε να έχετε μια καλή ημέρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).