Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου 2009

Καλή σας ημέρα και καλό Σαββατοκύριακο!!


Αν και δεν νομίζω κανείς από εμάς να νιώθει τόσο κουρασμένος που να έχει ανάγκη από την ξεκούραση αλλά και την αποτοξίνωση από τους καθημερινούς εργασιακούς μας χώρους, παρόλα αυτά ο ερχομός ενός Weekend, είναι πάντα ευπρόσδεκτος, και μας αλλάζει πάντα την ψυχολογία προς το καλύτερο.

Μετά την στοιχηματική αποτοξίνωση των τελευταίων 12 ημερών, λόγω των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, έχουμε σήμερα στα χέρια μας το νέο κουπόνι, το οποίο χωρίς να είναι το γνωστό κουπόνι που έχουμε συνηθίσει, καθώς ακόμη τα περισσότερα πρωταθλήματα, ιδιαίτερα τα Κεντροευρωπάϊκά, βρίσκονται σε χειμερία νάρκη έχει σίγουρα κάτι να μας προσφέρει, να μας δώσει ένα ενδιαφέρον στη στοιχηματική μας ενασχόληση.
Τα παιχνίδια τα οποία περιλαμβάνονται σε αυτό προέρχονται από το FA CUP της Αγγλίας και τον τρίτο γύρο αυτού του θεσμού, κάποια παιχνίδια από τη League 1 και League 2της ίδιας χώρας, έχουμε Cup De France, παιχνίδια από την Πορτογαλική Λίγκα, την Ισπανία, από ολες τις κατηγορίες στην Σκωτία και τέλος παιχνίδια από τις 3 κατηγορίες του Ελληνικού Πρωταθλήματος, όπου δεσπόζει το ντέρμπι, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.
Για σήμερα όμως το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα φτωχό με μόλις 2 παιχνίδια εντός του ελληνικού κουπονιού και ένα εκτός αυτού, την αναμέτρηση εκτός έδρας της Lille με την άσημη Sainte - Genvienne για το Cup De France.
Tα εντός ελληνικού κουπονιού παιχνίδια είναι αυτό της Τοτεναμ με τη Γουίγκαν, όπου η ομάδα του Ρεντναπ καλείται να περάσει στον επόμενο γύρο με ένα εντός έδρας παιχνίδι. Για την Τότεναμ που πλεόν βρίσκεται στην 20η θέση της Premiership, πέρα από το να ξεπεράσει τον κίνδυνο του υποβιβασμού δεν υάρχει άλλο ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα και το κύπελλο φαντάζει ως η μόνη διέξοδος για να έχει οικονομικά οφέλη την επόμενη χρονιά συμμετέχοντας στο Κυπελλο Uefa.
Για το άλλο παιχνίδι, αυτό ανάμεσα στην Ακαντέμικα και τη Λεϊσόες για την Πορτογαλλική Λίγκα, αν γινόταν πριν ένα μήνα θα σας έλεγα πως το διπλό είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο, για σήμερα όμως είναι απαραίτητη η κάλυψη στην ισοπαλία και φυσικά το under 2,5 goals, από κοντά.
Συνοψίζοντας τα παραπάνω, έχουμε για σήμερα:

Sainte - Genvienne - Lille : 2 (OK)

Tottenham Hotspur - Wigan Athletic : 1 & goal/goal (OK) & (OK)

Academica Coimbra - Leixoes : X2 & under 2,5 goals (OK) & (OK)


Καλή μας επιτυχία, εάν τελικά ασχοληθούμε με αυτές τις λίγες επιλογές !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).