Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2009

Αρχιμηνιά κι Αρχιχρονιά κι αρχη καλος μας χρόνος....


Καλή σας ημέρα, καλή Χρονιά με υγεία και γεμάτη επιτυχίες.


Χρόνια Πολλά σε όσους σήμερα γιορτάζουνε, σας εύχομαι τα καλύτερα και εμείς από εδώ μακαρι να βοηθήσουμε όσο μπορούμε να σας δίνουμε χαρτζιλίκι, για τις δύσκολες μέρες που σίγουρα θα έρθουνε μέσα στο 2009.
Θα μου επιτρέψετε να στείλω και έναν χαιρετισμό στην αγγλική γώσσα για όλους τους καινούργιους φίλους του μπλογκ που τις τελευταίες μέρες πλημμύρισαν με ευχές την προσπάθεια που κάνουμε σε αυτή τη γωνιά του κόσμου εμείς από εδω, για να προσεγγίσουμε σε καθημερινή βάση τα παιχνίδια που γίνονται.
I want to wellcome all of you my foreign readers, wishes to you for a very happy new year, full of success in everything will be involving to, first of all a good healthy year for you and for all persons you love. This blog is trying to give you advices and soccer betting tips for all the football games, daily are happening all over the world.
I hope you will follow us and we will try not to dissapoint you.
Για τα σημερινά παιχνίδια φίλοι μου που διεξάγονται τόσο εντός όσο και εκτός ελληνικού κουπονιού θα σας συμβούλευα να μην ασχοληθείτε σοβαρά, ίσως μόνο για το καλό της πρώτης μέρας του χρόνου, καθώς είναι παιχνίδια από την Conferance της Αγγλίας και εκτός ελληνικού κουπονιού παιχνίδια από το Πρωτάθλημα της Ουαλίας και της Βόρειας Ιρλανδίας.
Είναι προτιμότερο να περιμένουμε ίσως το Σαββατοκύριακο, αλλά μη νομίζετε πως θα έχουμε και καλύτερες επιλογές καθώς στην Αγγλιά διεξάγεται ο τρίτος γύρος του FA CUP.
AN όμως και για όσους επιμένουν α ασχοληθούν με κάτι σήμερα θα σας πρότεινα τα παρακάτω:
Crawely - Woking : 1
Oxford United - Salisbury City : 1
York City - Burton : X2
Prestatyn Town - Rhyl : 2 & goal/goal
Linfield - Balymena : 1 & goal/goal
Καλή επιτυχία, αν τελικά διαλέξετε κάτι από αυτα!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

any more posts coming ?

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).