Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Άλλο ένα διπρόσωπο Σαββατοκύριακο!!



Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα!!

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο πέρασε έχοντας αφήσει πίσω του 2 πρόσωπα. Ένα από άριστο έως πολύ άριστο το Σάββατο και ένα από κακό έως χειρότερο χθες την Κυριακή.

Βέβαια το είχα αυτό αναφέρει στο πρώτο μου πρωινό άρθρο χθες, πως η μέρα χθες ήθελε μεγάλη προσοχή και επ' ουδενί τρόπο δεν έπρεπε να δώσουμε άμεσα πίσω, όσα τους πήραμε το Σάββατο.

Το μόνο θετικό και αυτό να κρατήσουμε , είναι πως πέρασαν όλα τα "ισχυρά και δυνατά σημεία της ημέρας", με 5 στις επιλογές και από κει και πέρα η πρόταση με τα εκατέρωθεν γκολ όπου είχαμε 3 στα 4. Από τα υπόλοιπα σημεία πιάσαμε κάποια, αλλά όχι σε τέτοια ψηλά σημεία επαλήθευσης, ώστε να μπορέσουμε να τα δέσουμε σε δελτία τα οποία θα μας πλήρωναν τελικά.

Για σήμερα λίγα πράγματα, όπως και για όλη την εβδομάδα, κάτι που δυστυχώς το έχουμε συνηθίσει μια και συμβαίνει εδώ και ένα μήνα πλέον.

Σήμερα έχουμε στο Ελληνικό κουπόνι 4 παιχνίδια, ένα από τη Β' κατηγορία της Ιταλίας, ανάμεσα στη Φροζινόνε και τη Γκροσσέτο και το οποίο με αφήνει στοιχηματικά αδιάφορο, για την Α΄Αγγλίας έχουμε τη Λέστερ να δοκιμάζεται εκτός έδρας με τη Γέοβιλ. Η απόδοση του διπλού χαμηλή και γι αυτό τον λόγο θα προτιμήσω να κυνηγήσω το goal/goal και τέλος έχουμε το ντέρμπι στο Λίβερπουλ, όπου η γηπεδούχος ομάδα οφείλει να κερδίσει μια και όλοι οι υπόλοιποι διεκδικητές του τίτλου, προχώρησαν με νίκες το Σαββατοκύριακο.

Συνοψίζοντας λοιπόν:

Γέοβιλ - Λέστερ : goal/goal

Λίβερπουλ - Έβερτον : 1

Καλό σας μεσημέρι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).