Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Κύπελλα και πάλι στο Μεσοβδόμαδο Κουπόνι!!


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!!

Kυρίως με αγώνες κυπέλλου μας συντροφεύει και πάλι το μεσοβδόμαδο κουπόν, ένας θεσμός όπου όπως μέχρι τώρα αποδείχθηκε είναι τέλείως αναξιόπιστος, σε όποια χώρα και να διεξάγεται αυτός, καθώς αποτελεί γρίφο για το ποιες τελικά ομάδες ενδιαφέρονται και ποιες όχι.

Ακόμη και τις ενδεκάδες τις οποίες ανακοινώνουν οι προπονητές πως θα κατεβάσουν στα παιχνίδια, έχει τύχει πολλές φορές μέχρι τώρα να τις αλλάζουν λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Εγώ ειλικρινά δεν έχω καμιά διάθεση, να μπω στην διαδικασία να μαντέψω τις διαθέσεις προπονητών και παικτών, αλλά ακόμη και αν θεωρώ πως κάπου έχω βγάλει άκρη, δεν έχω καμιά διάθεση να σας παρασύρω σε επιλογές, οι οποίες έχουν μέσα τους το "ρίσκο", και την αβεβαιότητα ως τα κύρια χαρακτηριστικά τους.

Για τα υπόλοιπα παιχνίδια που έχουν να κάνουν με αγώνες πρωταθλήματος, από League 1, League 2 και τη Conference της Αγγλίας, αυτά τα οποία θα ξεχώριζα είναι οι νίκες της Πιτέρμπορο απέναντι στη γεμάτη απουσίες Μίλτυν Κέινς Ντονς, της Όλντερσοτ απέναντι στη Νοτς Κάουντι και της Όξφορντ απέναντι στην πολύ αδύναμη φέτος Φόρεστ Γκριν .

Ας δούμε εκτιμήσεις για κάποια από τα σημερινά παιχνίδια.

101. Σκάνθορπ - Ρόδεραμ : 1 & goal/goal
105. Πιτέρμπορο - Μίλτον Κέινς Ντονς : 1X
106. Άκρινγκτον - Ντάρλινγκτον : X2
108. Όλντερσοτ - Νοτς Κάουντι : 1
110. Όξφορντ - Φόρεστ Γκριν : 1
112. Φέγιενορτ - Χέρενφεν : goal/goal
Mια τριάδα - πρόταση για σήμερα :

105. Πιτέρμπορο - Μίλτον Κέινς Ντονς : 1X (1,30) (OK)
110. Όξφορντ - Φόρεστ Γκριν : 1 (1,60) (OK)
112. Φέγιενορτ - Χέρενφεν : goal/goal (1,55)
(NO)

H απόδοση του παραπάνω multi bet είναι 3.224 στη bwin.

Kαλό σας απόγευμα!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Happy Wednesday! Bloghoppin' here... Hey, I have an interesting tutorial for you that I have written myself. It is about adding Adsense on your Single Post in XML template. I hope you'll like it! God Bless you!

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).