Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Που να παει....και να μην ξαναέρθει!!


Καλησπέρα και καλή εβδομάδα, σε όλους τους φίλους του μπλογκ, του ποδοσφαίρου και του στοιχήματος!!
Ένα Σαββατοκύριακο, που ίσως είναι από τα χειρότερα τον τελευταίο καιρό, μια και τα προηγούμενα διήμερα, τουλάχιστον η μια από τις δυό μέρες ήταν καλή, ήταν αυτό που μας πέρασε!!
Βέβαια δεν είναι τυχαίο που έβαλα αυτή την εικόνα δεξιά σας, μια και το Σάββατο το πρωί στο πρώτο σχόλιο του Σαββατοκύριακου, είχα γράψει, ίσως διαισθανόμενος του τι πρόκειται να γίνει......(τα πήρα με copy & paste, ακριβώς όπως τα έγραψα τότε)....
"Όσο το κουπόνι είναι γεμάτο με παιχνίδια Κυπέλλων και ειδικά από το Βρετανικό νησί με τον τέταρτο Γύρο του θεσμού, αλλά και τους Γάλλους από κοντά, με την φάση των 32, τόσο ο συντελεστής δυσκολίας μεγαλώνει. Αν βάλουμε από κοντά, και τις άσχημες καιρικές συνθήκες, τότε τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά δύσκολα και μας βλέπω όλους στημένους πάνω στο χιόνι και τους μπουκ να κάνουν "περαντσάδα", από πάνω μας.....Οπότε για σήμερα, αλλά και για αύριο, πρέπει να επιδείξουμε ιδιαίτερη προσοχή!!......
Έγινε λοιπον αυτό το οποίο προέβλεψα και ίσως σε ακόμη χειρότερη έκδοση, από όσο το φανταζόμουνα!!
Ειδικά χθες, από τα σημεία στηρίγματα και σημεία πολυπαιγμένα, όπου ο κόσμος περίμενε να πληρωθεί από αυτά, όπως κατά χρονολογική σειρά.... Ουτρέχτη, Λάτσιο, Τζένοα, Λίβερπουλ, Σαραγόσσα, Λάρισα, Σεβίλλη, αλλά και το Χ2 της Βαλένθια και της Κλαμπ Μπρυζ, δεν πέρασε κανένα ποτέ...
Και ας μη ξεγελιόμαστε που πέρασαν άλλα σημεία όπως η Τβέντε, η Μίλαν, οι 3 Ισπανικοί άσσοι, με Ουέλβα, Χετάφε, Αλμερία (που άλλωστε αυτά τα είχαμε προβλέψει), η Σταντάρ Λιέγης και τα 2 μικρά βραδυνά..... Τα ακριβά και φορτωμένα δελτία, ποτέ δεν έχουν τέτοια σημεία μέσα, με αποδόσεις που αγγίζουν το 2,00 plus..... για το κάθε παιχνίδι...
Aυτοί που φορτώνουν παιχνίδι, το κάνουν με διπλές ευκαιρίες και σημεία μέχρι 1,50, ώστε από μια τριάδα να βγάζουν το πολύ τριπλασιασμό των χρημάτων τους.
Τώρα αν υπήρξαν κάποιοι που "φόρτωσαν" δελτία τα οποία περιείχαν μέσα τη Τβέντε, τη Μίλαν και τη Σταντάρ Λιέγης, σε ατόφια τριάδα, ή τα 3 Ισπανικά μαζί που πέρασαν με συνολική αποδοση γύρω στο 10,00, τους βγάζω το καπέλλο και τους λέω μαγκιά τους!!!
Μέσα από την ψυχή μου...πάντα τέτοια.
Καταλήγοντας, αυτό για το οποίο πρέπει να είμαστε σίγουροι, είναι πως όλο το ποντάρισμα του Σαββατοκύριακου γύρισε πίσω στα μπούκια, σε ποσοστό που από όσο ήδη έψαξα και είδα, αγγίζει το 90% και πως για άλλο ένα Σαββατοκύριακο, όλες οι Μεγάλες Εταιρείες που λιμαίνονται χρόνια τον χώρο του Στοιχήματος, παγκόσμια, έστησαν τον γνωστό δικό τους χορό!!!
Ελπίζω τουλάχιστον όσα χάσαμε να ήταν ψίχουλα και να ακολουθήσατε τη παρότρυνσή μου, περί ιδιάιτερης προσοχής στο ποντάρισμά μας!!!
Αυτά για το Σαββατοκύριακο. Εμείς πάντα θα ελπίζουμε σα καλύτερες μέρες και είναι σίγουρο πως θα έρθουν. όπως άλλωστε μια τέτοια μέρα ήταν το προηγούμενο Σάββατο στις 17 Ιανουαρίου!!
Για σήμερα θα μου επιτρέψετε να μην ασχοληθώ με τίποτε το στοιχηματικό, ούτε καν να κοιτάξω τα 3 σημερινά παιχνίδια που μας προσφέρονται.....
Κλείνοντας να σας πω, πως υπάρχουν παιχνίδια έκτός Ελληνικου κουπονιού, που γίνονται σήμερα, όπως φιλικά προετοιμασίας, 2 παιχνίδια απο την Premier League Mάλτας (:-)) γέλια πολλά εδώ), παιχνίδι για τη Γ' Κατηγορία Ιταλίας, για τη Β' Τουρκίας και για τη Ligat Leumit, Israel !!!!!!!!!!
Όλα τα κελεπούρια μαζεμένα δηλαδή, στο πιάτο μας !!!!!
Λοιπόν καλή ξεκούραση για σήμερα και θα τα ξαναπούμε από αυτόν εδώ τον χώρο, αύριο λίγο μετά το μεσημέρι, όπου για το διήμερο που ακολουθεί, "έχει ψωμι".
Ελπίζω να μη μας προλάβει μόνο ο φούρναρης!!!
Καλό σας απόγευμα!!!

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).