Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Eπέλαση Κυπέλλων... συνέχεια!!




Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του μπλογκ!!

Με τα παιχνίδια Κυπέλλων να κυριαρχούν στο σημερινό κουπόνι, σχεδόν ολοκληρωτικά και λέω "σχεδόν" , διότι υπάρχει και ένα παιχνίδι από τη Β' Ισπανίας μεταξύ της Μούρθια και της Θέλτα, όπως καταλαβαίνουμε όλοι μας το έργο μας είναι πολύ δύσκολο για άλλη μια φορά, αν αποφασίσουμε να καταπιαστούμε σήμερα με το στοίχημα.

Βέβαια τα παιχνίδια που έχουμε στον εγχώριο διαγωνισμό, δεν είναι και τα μοναδικά που διεξάγονται στην Ευρώπη. Έτσι για όσους έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε, "κάπου έξω", υπάρχουν και άλλες επιλογές όπως παιχνίδια, από τη διοργάνωση SNG and Baltia Champions Cup, παιχνίδια από το Κύπελλο Κύπρου, παιχνίδια από το Winter Cup, στο οποίο συμμετέχουν ομάδες από τη Σλοβακία και τη Τσεχία, πολλά φιλικά παιχνίδια ομάδων ανά την Ευρώπη, παιχνίδια από τη Γ' Κατηγορία της Γαλλίας και τη Β' Κατηγορία του Βελγίου, παιχνίδια απο τη League of Wales και από το Κύπελλο της Βόρειας Ιρλανδίας.

Όπως βλέπουμε λοιπόν, δεν είναι μόνο αυτά τα 11 παιχνίδια που έχουμε στο δικό μας το κουπόνι, αλλά υπάρχουν και άλλες επιλογές που σε κάθε περίπτωση διευρύνουν τη δεξαμενή από όπου μπορούμε να αντλήσουμε κάποια παιχνίδια προκειμένου να φτάσουμε στον πολυπόθητο στόχο.

Βέβαια όλα τα προαναφερθέντα παιχνίδια, επειδή υπάρχουν, αυτό δεν σημαίνει πως είναι και εύκολη η τελική τους επαλήθευση σε αυτά που τυχόν θα εκτιμήσουμε.

Για τα χθεσινά αυτό που έχω μόνο να πω είναι πως το "καφενείο" η Φέγιενορτ για μια φορά ακόμη φέτος απογοήτευσε, έχασε με κατεβασμένα τα χέρια στην έδρα της , από τη Χέρενφεν και δυστυχώς είναι τέτοια η ανικανότητά της, που δεν κατόρθωσε να βάλει ούτε ένα γκολ, ώστε να μας χαρίσει το πολυπόθητο goal/goal, με το οποίο θα πήγαινε χθες "Ταμείο", το δελτίο το οποίο σας πρότεινα.

Στα υπόλοιπα ξεχώρισε ο άσσος της Όξφορντ και της Σκάνθορπ και η μεγάλη σε έκταση νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Για τα σημερινά παιχνίδια τώρα, μια πρώτη εκτίμηση για τα παιχνίδια του Ελληνικού κουπονιού, καταρχήν:

115. Πανσεραϊκός - Λάρισα : under 2,5 goals & X2 (OK) & (NO)

117. ΟΦΗ - Ολυμπιακός : 2 (OK)

118. Ναϊμέγκεν - Σπάρτα Ρόττερνταμ : 1 & over 2,5 goals (OK) & (OK)

120. Μπέρνλι - Τότεναμ : goal/goal (NO)

122. Ιντερ - Ρόμα : 1 (OK)

125. Εσπανιόλ - Μπαρτσελόνα : 2 & over 2,5 goals (NO) & (NO)

Ένα δελτίο πρόταση είναι :

115. Πανσεραϊκός - Λάρισα : under 2,5 goals (1,50) (OK)
117. ΟΦΗ - Ολυμπιακός : 2 (1,50) (OK)
125. Εσπανιόλ - Μπαρτσελόνα : over 2,5 goals (1,50) (NO)

H απόδοση του παραπάνω Multi bet είναι 3,375 στη bwin.

Καλό σας απόγευμα!!


(Εάν προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα επιλογή με τα εκτός ελληνικού κουπονιού θα επανέλθω αργότερα, το απόγευμα)!!

1 σχόλιο:

Μαρία Έλενα είπε...

Ολυμπιακός για πάντα
Φιλάκια ...

Υ.Σ. Χάθηκες

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).