Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Kαλή εβδομάδα σε όλους!!


Καλή μέρα και καλή σας εβδομάδα!!


Δεν κύλησε ιδιαίτερα καλά η χθεσινή μέρα, κυρίως σε αυτά που εμείς τουλάχιστον, προτείναμε από εδώ. Μπορεί να περάσαν κάποια σημεία νωρίς το μεσημέρι και το απόγευμα, όπως ο άσσος της Ρεάλ ο οποίος άλλωστε είχε πολυπαιχτεί, αλλά από εκεί και πέρα τα ταιριάσματα στο στήσιμο των δελτίων, δεν ήταν εύκολο να βρεθούν καθώς επιλογές βραδυνές, όπως ο άσσος του Παναθηναϊκού (τον οποίο και σήμερα αν υπήρχε στο πρόγραμμα ως επιλογή, πάλι άσσο θα τον πρότεινα) και μικρά στηρίγματα βραδινά όπως ο άσσος της Σεβίλης, που δέχθηκε την ισοφάριση στο 91' και παρόλα αυτά είχε δοκάρι σε ανεπανάληπτο τετατετ στο 94' , το διπλό της ακατονόμαστης φέτος Μπενφίκα που ποτέ δεν ήρθε και εκτός Ελληνικού κουπονιού το διπλό της Μαρσέιγ που κατόρθωσε να μη χάσει ισοφαρίζοντας στο 85', δεν μας άφησαν περιθώρια να επαληθευτούν ως σημεία και να μας πληρώσουν στα δελτία προτάσεις.

Για σήμερα λίγα πράγματα μας προσφέρονται για στοιχηματισμό, με αποτέλεσμα να είμαστε αναγκασμένοι να κινηθούμε σε ρηχά νερά.

Παρόλα αυτά από τις πρώτες ειδήσεις βλέπω ισχυρά 2 σημεία, που είναι το διπλό της Μπλάκμπερν για το FA CUP και ο άσσος της Μπράγκα για την Πορτογαλική Λίγκα.

Αν υπάρξει κάτι νεότερο και σε συνδυασμό με τα αυριανά και μεθαυριανά παιχνίδια, θα επανέλθω με νέα ανάρτηση το απογευματάκι, προσπαθώντας να δέσουμε κάποιο δελτίο -πρόταση, συμπεριλαμβάνοντας μέσα παιχνίδια και από τις 2 επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).