Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

Καλημέρα σε όλους και Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!



Με τις ευχές μου για Χρόνια Πολλά στους Φώτηδες, τις Φωτούλες και τις Φωτεινές, που σήμερα έχουν τη γιορτή τους, θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε τα σημερινά παιχνίδια που γίνονται σε κάποια Ευρωπαϊκά γήπεδα.
Όπως είναι φυσικό το παιχνίδι, που δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα, δεν είναι άλλο από την κόντρα στο Βιθέντε Κανλτερόν για τον θεσμό του Copa Del Rey, ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Μπαρτσελόνα!!
Με αξιόπιστη ενδεκάδα η Μπάρτσα σε αυτό τα παιχνίδι και όλα θα εξαρτηθούν από τα κέφια των αστέρων της για την τελική έκβαση του παιχνιδιού. Από την άλλη μεριά έχουμε τους γηπεδούχους οι οποίοι καλούνται να ξεπεράσουν το σοκ του παιχνιδιού για το πρωτάθλημα στην έδρα των σημερινών τους αντιπάλων, όταν και ηττήθηκαν με 6-1, δεχόμενοι μάλιστα από το δεκάλεπτο 3 τέρματα. Να έχουμε επίσης κατά νου, ότι υπάρχει και επαναληπτικός αγώνας στις 14 Ιανουαρίου.
Ένα δεύτερο παιχνίδι που ξεχωρίζει, είναι αυτό για το League Cup στην Αγγλία, ανάμεσα στη Τότεναμ και την Μπέρνλι. Οι γηπεδούχοι μη έχοντας ευρωπαϊκές ελπίδες μέσω του Πρωταθλήματος, θα προσπαθήσουν είτε μέσω του FA CUP είτε μέσω του League Cup, να το κατορθώσουν. Ήδη την Παρασκευή κερδίζοντας με 3-1 τη Γουίγκαν πέρασαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας. Από την άλλη έχουμε μια Μπέρνλι που διψάει για διάκριση στον θεσμό, μη ξεχνάμε πως απέκλεισε ήδη ομάδες, όπως η Φούλαμ, η Τσέλσι και η Άρσεναλ και καλείται σήμερα να προσπαθήσει να κάνει το ίδιο, απέναντι σε ακόμη μια ομάδα της Premiership.
Από τα υπόλοιπα παιχνίδια που είναι για τηn Division 1 και την Conference στην Αγγλία ξεχωρίζουν 2 ντέρμπι, αμφίρροπα σε κάθε αποτέλεσμα, ένα σε κάθε κατηγορία, αυτά ανάμεσα στην Πιτέρμπορο και την ΜΚ Ντονς για την πρώτη κατηγορία και αυτό ανάμεσα στην έξτρα φορμαρισμένη Μπέρτον και την Τορκί, για την Κόνφερανς.
Αυτά σαν μια πρώτη προσέγγιση για τα παιχνίδια της ημέρας, θα επανέλθω με τελικές προτάσεις, γύρω στις 17.00 (GMT + 02.00).
Μέχρι τότε να έχετε ένα καλό μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).