Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

Xρόνια Πολλά στη μισή Ελλάδα που γιορτάζει σήμερα!!


Καλημέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες σήμερα!!
Με ένα πάρτυ του Λιονέλ Μέσι, που τον βλέπουμε στη φωτογραφία, από παλαιότερο παιχνίδι της ομάδας του, η Μπάρτσα σφυροκόπησε, μιμούμενη τον Ισραηλινό στρατό, την Ατλέτικο Μαδρίτης, μέσα στο σπίτι της, φιλοδωρώντας την με 4 τέρματα.
Εμείς σε αυτό το παιχνίδι όπως και στο άλλο της Τότεναμ, που ήταν τα μόνα τελικά που έγιναν χθες βράδυ, εκτιμήσαμε πως το μόνο αξιόπιστο στοίχημα στο οποίο και θα άξιζε να ποντάρουμε, ήταν τα εκατέρωθεν γκολ, αν και τελικά πέρασαν και τα σημεία των 2 φαβορί.
Η Τότεναμ καρδιοχτύπησε από την φαρμακερή Μπέρνλι, που λίγο έλειψε να προσθέσει άλλο ένα θύμα της στη λίστα των ομάδων της Πρέμιερ που είχε ήδη μέχρι χθες αποκλείσει στο θεσμό του Λιγκ Καπ. Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με 0-1 στο ημίχρονο, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό να τους δώσει τη νίκη πρόκριση, απέναντι στους Hotspurs, δεχόμενοι 4 τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο.
Τελικά και τα 2 παιχνίδια είχαν εκατέρωθεν τέρματα και μεις πληρωθήκαμε, με τη δυάδα που προτείναμε χθες.
Για σήμερα και για όσους ελάχιστους, για να μη πω μηδενικούς, δεν έχουν κάποια κοινωνική υποχρέωση με επίσκεψη σε κάποιο φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο και θελήσουν να ασχοληθούν με το στοίχημα, υπάρχουν παιχνίδια κυρίως από το Copa Del Rey, με τη φάση των 16 να ολοκληρώνεται, στην οποία οι 14 από τις 16 ομάδες που έχουν εναπομείνει είναι από την Primera Division.
Yπάρχουν επίσης 3 παιχνίδια για το Portugesse League Cup και ένα για το Αγγλικό League Cup με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ντέρμπι.
Επίσης σήμερα προγραμματίστηκε για να γίνει ο δις αναβληθείς λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου, αγώνας του Ελληνικού Πρωταθλήματος, ανάμεσα στον Πανσεραϊκό και τον Ηρακλή.
Αυτά έχει το σημερινό στοιχηματικό μενού, εμείς θα επανέλθουμε με νέα ανάρτηση, το απόγευμα, όπως πάντα γύρω στις 17.00 (GMT +02.00), έχοντας τα τελευταία νέα των ομάδων και μπορώντας να βγάλουμε αξιόπιστες εκτιμήσεις για τα παιχνίδια που θα γίνουν το βράδυ και νωρίς το απόγευμα.
Μέχρι τότε να έχετε μια καλή ημέρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).