Τρίτη, 6 Ιανουαρίου 2009

Με αναβολές λόγω καιρού, έγινε σχεδόν ανυπαρκτο το σημερινό πρόγραμμα!!
Καλησπέρα σε όλους σας!!
Με τα 5 από τα 9 παιχνίδια, από αυτά που συμπεριλαμβάνονται στο σημερινό ελληνικό κουπόνι, να αναβάλλονται εξαιτίας των πολύ άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη Γηραιά Αλβιώνα, δε νομίζω πως αξίζει να ασχοληθούμε σήμερα σοβαρά με το στοίχημα.
Εκτός αυτού ενδέχεται μέχρι το βράδυ να αναβληθούν και κάποια από τα εναπομείναντα 4, οπότε κάθε προσπάθεια προσέγγισης των παιχνιδιών πιστεύω πως είναι μάταιη.
Εν τελικά θέλετε να ρισκάρετε παίζοντας σε κάποια από τα 4 παιχνίδια, το μόνο στοίχημα που έχω να σας προτείνω για σήμερα, είναι να ποντάρουμε στο αν διεξαχθούν ή όχι αυτά τα οποία συνεχίζουν να υπάρχουν μέχρι τώρα στο πρόγραμμα..... lollll!!!!
Λοιπόν φίλοι μου μια πρόταση για 2 παιχνίδια η οποία όμως δυστυχώς δεν παίζεται με τον ισχύοντα τρόπο στοιχηματισμού στον ΟΠΑΠ είναι :
383. Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα : goal/goal
389. Tότεναμ - Μπέρνλι : goal/goal
Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι περισσότερο ελκυστικό για το αποψινό στοιχηματικό μας βράδυ.
Ευχές για το υπόλοιπο της ημέρας και εμείς θα πούμε από εδώ και πάλι αύριο, ελπίζοντας και προσδοκώντας σε περισσότερες και καλύτερες επιλογές.
Καλό σας απόγευμα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).