Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Μέρα για ξεκούραση η σημερινή!!


Καλημέρα σε όλους τους φίλους!!
Με νικητή τον ΠΑΟΚ με 1-0, στο μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας με ένα γκολ ποίημα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, να είναι από τα πιο σημαντικά γεγονότα στα αθλητικά δρώμενα της χθεσινής μέρας τέλειωσε χθες η σημαντικότερη όσων αφορά τα στοιχηματικά,
μέρα της εβδομάδας.
Μετά τη χθεσινή του νίκη, πήρε προβάδισμα για την υπόθεση πρόκριση ο Δικέφαλος και όλα τώρα θα κριθούν στον επαναληπτικό του Καραϊσκάκη, στις 4 Μαρτίου.
Στο άλλο ντέρμπι της ημέρας η Λίβερπουλ στάθηκε ανίκανη να φτάσει στη νίκη και να προκριθεί σε βάρος της Έβερτον και έτσι μας διέψευσε για την στοιχηματική μας πρόβλεψη, φέρνοντας ισοπαλία 0-0 στη κανονική διάρκεια του παιχνιδιού και δεχόμενη γκολ στο 118΄της παράτασης, έμεινε έξω από το θεσμό του FA CUP.
Είχαμε και το στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού στις Σέρρες με 0-0, αλλά οι Πράσινοι θα προκριθούν σίγουρα στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ, εν μέσω όμως πολλαπλών υποχρώσεων εκείνη την εποχή για την Ευρώπη, κάτι που βέβαια ισχύει και για τον Ολυμπιακό.
Στα δελτία προτάσεις της χθεσινής ημέρας, είχαμε να περνάει η δευτερή μας πρόταση, την οποία δέσαμε με 4 παιχνίδια όπου τα 3 πρώτα σημεία πέρασαν σχετικά άνετα και χρειάστηκε να ξημερωθούμε για να δούμε την Εστουντιάντες να κερδίζει την Σπόρτινγκ Κριστάλ με ένα γκολ του Λετίνι στο 87' του παιχνιδιού.
Τελικά δικαιωθήκαμε και πήγαμε για δεύτερη συνεχή μέρα μεσοβδόμαδο "Ταμείο", κάναμε μια καλή κάβα και τώρα περιμένουμε το Σαββατοκύριακο.
Για σήμερα δε νομίζω πως χρειάζεται σοβαρή ενασχόληση με το στοίχημα, καθώς ελάχιστα παιχνίδια γίνονται, μια δυάδα όμως στην οποία θα μπορούσαμε να δώσουμε κάποια στοιχηματική αξία είναι το over 2.5 goals στα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα με τη Μαγιόρκα για το Cup Delle Rey και σε αυτό της PSV Αϊντχόφεν με την Ντεν Χάαγκ!!
Εμείς από εδώ θα τα ξαναπούμε κανονικά αύριο το απόγευμα με τις εκτιμήσεις μας για τα παιχνίδια της Παρασκευής και μια πρώτη προσέγγιση γι αυτά που θα μας απασχολήσουν το Σαββατοκύριακο!!
Να έχετε μια καλή ημέρα!!

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).