Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

Πολύ καλά κύλησε το Σάββατο!!


Καλημέρα σε όλους.!!

Με δυό Ταμεία ξεκινησε αυτό το διήμερο και αυτό έρχεται σαν συνέχεια των μεσοβόμαδων επιτυχιών Τρίτης και Τετάρτης, διευρύνοντας έτσι το σερί των επιτυχημένων και πληρωμένων δελτίων - προτάσεων.

Γενικά πέρασαν πολλά σημεία τη χθεσινή μέρα, τουλάχιστον από αυτά που φωνάζουν από μακριά και λογικά θα πληρώθηκε ο κόσμος.

Για σήμερα έχουμε το μεγάλο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ ένα ντέρμπι που θα κρίνει γι αυτή την αγωνιστική τουλάχιστον την δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα. Δεν ξερω πάντως τους λόγους για τους οποίους σε ένα ντέρμπι μετακύ του δεύτερου και του τρίτου του Πρωταθλήματος δίνεται απόδοση για τη νίκη του τρίτου από την Ελληνική Εταιρεία στοιχημάτων στο 1,40 ενώ στους ξένους μπουκ γύρω στο 1,50. Σε καμιά περίπτωση πάντως δεν έχει καμία στοιχηματική αξία να ασχοληθούμε με τέτοιες αποδόσεις, εκτός και αν πάμε στην κόντρα.

Εμείς θα είμαστε εδώ με τις εκτιμήσεις και τα δελτία - προτάσεις της ημέρας, λίγο πριν τις 13.30 (GMT + 02.00).

Μέχρι τότε να έχετε μια πολύ καλή ημέρα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).