Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

Mε νέα Ταμεία σήμερα με βοηθό και την θεά τύχη.




Καλή σας ημέρα!!

Πολύ καλά κύλησε η χθεσινή ημέρα με πολλά σημεία, από αυτά που είχαμε προτείνει από εδώ να επαληθεύονται, όπως είπαμε και στο πρωινό post καταφέρνοντας να πάμε 2 Ταμεία.

Αυτά για χθες.

Για σήμερα υπάρχουν πολλές επιλογές, με φαβορί τα οποία εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν, αλλά και κάποιες ομάδες τις οποίες αξίζει να τις πάμε κόντρα.

Κυριαρχεί φυσικά στο σημερινό πρόγραμμα το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, όπου η απόδοση για επικράτηση των ντεφορμέ γηπεδούχων, κρίνεται απαγορευτική αλλά και χωρίς καμιά στοιχηματική αξία.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια και παίρνοντάς τα από την αρχή, βάσει προγράμματος, έχουμε:

Στην Ολλανδία Ουτρέχτη άσσος, Τβέντε και Αιντχόφεν διπλό και στα εκατέρωθεν γκολ αλλά και ισοπαλία στο παιχνίδι της Φέγιενορτ με την Ναϊμέγκεν.

Στην Ιταλία, διπλό για τη Γιουβέντους, άσσος για Φιορεντίνα με over 2,5 goals, άσσος και τη Σαμπντορια και στο Χ2 η Τζένοα στο Ολύμπικο με τη Ρόμα.

Στην Τουρκία έχουν στοιχηματική αξία, τα διπλά της Μπεσίκτας και της Φενέρμπαξέ, ειδικά της δεύτερης.

Στην Bundesliga 2, άσσος για την Μάιντζ, goal/goal για τη Ντούισμπουργκ και την Γκρόιτερ Φιρτ και ισοπαλία στο παιχνίδι της Άλεν με την Άουγκσμπουργκ.
Στην Bundesliga, άσσος και over 2,5 goals για την Μπάγιερ Μονάχου.

Στην Ισπανία, αξίζει το Χ2 της Λα Κορούνια μέσα στη Μαγιόρκα, ο άσσος της Βαγιαδολίδ με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, άσσος για την Χετάφε, ισοπαλία για την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και για την Οσασούνα με την Βαλένθια και over 2,5 goals για την Μπαρτσελόνα.

Στα παιχνίδια για το Σαμπιονά, στο διπλό η Λυών, στο Χ2 η Μπορντό μέσα στο Βελοντρόμ και ισοπαλία για το παιχνίδι της Βαλενσιέν στην έδρα της Γκρενόμπλ.

Για τα παιχνίδια που είναι προγραμματισμένα για την Premiership, αξίζει να ρισκάρουμε στις ισοπαλίες της Άρσεναλ αλλά και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Φτάνοντας στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, Χ2 και under 2,5 goals και πιστεύω να δικαιωθούμε, άσσος για την Ξάνθη, ισοπαλία για την ΑΕΚ στο Αλκαζάρ και στο Χ2 ο ΟΦΗ, στην Φυλή.

Για την Αργεντινή, που κάνει πρεμιέρα αυτό το Σαββατοκύριακο, θα πάω ρισκάροντας με την Μπόκα Τζούνιορς, που έδειξε πολύ δυνατή στα φιλικά παιχνίδια, ενώ ας μην αγγίξουμε ακόμη την Ρίβερ Πλέιτ!!!

Για τα υπόλοιπα παχνίδια, άσσος για την Πόρτο στο ντέρμπι με την Μπενφίκα, άντερ και ισοπαλία στο παιχνίδι της Ρίο Άβε με την Ακαντέμικα και άσσος και άντερ 2,5 γκολς στο παιχνίδι της Σπόρτινγκ με την Μπράγκα.

Ας δούμε και τις σημερινές μας προτάσεις.

1η πρόταση (Multı Bet):

361. Ξάνθη – Λεβαδειακός : 1 (1,50) (OK)
373. Σαμπντόρια – Σιένα : 1 (1,80) (NO)
403. Ι. Μπουγιούκσεχίρ – Φενέρμπαξέ : 2 (1,50) (ΝΟ)

Η απόδοση του παραπάνω δελτίου είναι 4,05 στη bwin.

2η πρόταση (Multi Bet) :

368. Φόλενταμ – Αιντχόφεν : over 2,5 goals (1,55) (OK)
375. Φιορεντίνα – Λάτσιο over 2,5 goals (1,85) (NO)
401. Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ : under 2,5 goals (1,50) (ΝΟ)

H απόδοση του παραπάνω δελτίου είναι 4,301 στη bwin.

3η πρόταση (Multi Bet) : (PAID)

375. Φιορεντίνα – Λάτσιο : 1 (1,70) (OK)
383. Νις – Λυών : 2 (2,00) (OK)
386. Βαγιαδολίδ – Μπιλμπάο : 1 (2,15) (OK)
Η απόδοση του παραπάνω δελτίου είναι 7,31 στη bwin.
4η πρόταση (Multi Bet) :
383. Νις - Λυών : 2 (2,00) (OK)
413. Πόρτο - Μπενφίκα : 1 (1,85) (ΝΟ)
416. Χιμνάσια Χουχούι - Μπόκα Τζούνιορς : 2 (1,75) (ΟΚ)
H απόδοση του παραπάνω δελτίου είναι 6,475 στη bwin.

Καλή σας επιτυχία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).