Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Από νορμάλ μονοπάτια μας οδηγεί η Παρασκεύη στο Σαββατοκύριακο!!


Καλησπέρα σε όλους !!

Τελειώσαμε με το μεσοβδόμαδο κουπόνι, στο οποίο έγινε "η σφαγή των αμνών", ειδικά στα παιχνίδια του Uefa. Τέσσερα μεγάλα φαβορί τα οποία και είχαν πάρει μεγάλο μέρος του πονταρίσματος, δεν πέρασαν αφήνοντας πολλά παρολί που έκλειναν με αυτά, στον κάλαθο των αχρήστων. Αναφέρομαι φυσικά στον Ολυμπιακό, την Μπορντό την Τετάρτη και χθες τη Μαρσέιγ και τη Φιορεντίνα. Βέβαια εμείς χθες γλυτώσαμε τα 2 παιχνίδια στα οποία δινόταν κραυγαλέα φαβορί, η Μαρσέιγ και η Τβέντε, προτιμήσαμε στο παρολί μας το πολυπαιγμένο παιχνίδι του Ντόνετσκ, αλλά και στηρίξαμε τις μη ήττες των μη φαβορί, σε Δανία και Πολωνία.

Τελικά στις καθυστερήσεις των παιχνιδιών κυριολεκτικά, αλλά και μεταφορικά στις καθυστερήσεις με το τελείωμα του κουπονιού του τριημέρου, κατορθώσαμε να περάσει η τριάδα που προτείναμε και έτσι να μας δώσει μια ψυχολογική ανάταση για το Σαββατοκύριακο που είναι προ των πυλών.

Για σήμερα έχουμε σχετικά βατό πρόγραμμα, με θεωρητικά τουλάχιστον εύκολα ζευγαρώματα, τα οποία βέβαια δεν έιναι δυνατόν να περάσουν όλα. Ελπίζω να μην πέσουμε πάνω σε εκείνες τις ομάδες που θα αποφασίσουν απόψε να αναστήσουν νεκρούς.

Ξεκινάμε από τη Budesliga 2, όπου μετά το εντυπωσιακό 6-2 της Άαχεν επί της Νυρεμβέργης, δεν τη βλέπω σήμερα να θέλει να χαλάσει τόσο γρήγορα τις εντυπώσεις και να χάσει στην έδρα της Ινγκολσταντ. Θα πάμε με Χ2 και over 2,5 goals. Άσσος για την Μάιντζ με goal/goal και goal/goal επίσης, για τη Φράιμπουργκ με την Άουγκσμπουργκ.

Στην Τουρκία, αν θέλει η Μπέσίκτας να συνεχίσει να έχει ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου, πρέπει να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Γκαζιάντεσπορ. Χ2 και goal/goal.

H Αυστρία, επαναρχίζει με περίεργο πρόγραμμα, αμφίρροπα παιχνίδια και ντέρμπι και ειδικά με το σημερινό δεν θα ασχοληθώ.

Στην Β' Γαλλίας, goal/goal και ισοπαλία για την Αζαξιό με την Μπρεστ, ισοπαλία για την Αμιάν με τη γεμάτη απουσίες Μπαστιά, goal/goal για τη Μονπελιέ, άσσοι για την Ανζέ, την Τρουά, την Μπουλόν και τη Γκινγκάμπ και goal/goal για το Στρασβούργο.

Ισοπαλία στο παιχνίδι της Σάλκε με τη Ντόρτμουντ, άσσος με οver 2,5 goals για την Γκενκ που υποδέχεται τη Μουσκρόν, διπλό για την Πόρτο στο Χ2 η Λίνκολν στην έδρα της Πορτ Βέιλ και τέλος άσσος για την Νιούελς Ολντ Μπόις.

Ας τα μαζέψουμε όλα αυτά σε κάποια δελτία - προτάσεις.

1η πρόταση (Multi Bet) :

103. Γκαζιάντεσπορτ - Μπεσίκτας : X2 (1.31) (ΟΚ)
113. Ανζε - Βαν : 1 (1.60) (ΝΟ)
120. Πακος Φερέιρα - Πόρτο : 2 (1.50) (ΟΚ)
119. Νιούελς Ολντ Μπόις - Χιμνάσια Χουχούι : 1 (1.55)

H απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 4.873 στη bwin.

2η πρόταση (Multi Bet) :

107. Γκινγκάμπ - Σατορού : 1 (1.75) (ΟΚ)
112. Γκενκ - Μουσκρόν : over 2,5 goals (1.65) (ΝΟ)
114. Μπουλόν - Ρεμς : 1 (1.80) (ΝΟ)

H απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 5.198 στη bwin.

3η πρόταση (Multi Bet) :

101. Μάιντς - Χάνσα Ροστόκ : over 2,5 goals (1.60) (ΟΚ)
109. Τουρ - Νιμ : 1 (1.80) (ΟΚ)
110. Τρουά - Κλερμόν : 1 (1.80) (ΝΟ)

H απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 5.184 στη bwin.

4η πρόταση (System) :

100. Ίνγκολσταντ - Άαχεν : X (3.20) (ΟΚ)
103. Γκαζιάντεσπορ - Μπεσίκτας (Bunker): X2 (1.31) (ΟΚ)
105. Aζαξιό - Μπρεστ : X (2.90) (ΟΚ)
106. Αμιάν - Μπαστιά : X (2.90) (ΝΟ)
116. Σάλκε - Ντόρτμουντ : X (3.30) (ΟΚ)
117. Πορτ Βέιλ - Λίνκολν : 2 (2.55) (ΟΚ)

Ζητάμε 3άδες, 4άδα και πεντάδα.

Καλή μας επιτυχία και καλό απόγευμα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).