Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Με το στραπάτσο του Ολυμπιακού, φάρο για τις σημερινές μας επιλογές.


Καλησπέρα σε όλους!!

Χθες είχαμε το στραπάτσο του Ολυμπιακού που κατόρθωσε να αιφινιδιάσει αρνητικά όλη την Ευρώπη, με την απαράδεκτη εμφάνισή του, μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, που παρέσυρε δυστυχώς πολλά παρολί στον κουβά. Βέβαια ήταν και πολλόι οι προνοητικοί που ποντάρισαν στο πολύ καλύτερο από πλευράς απόδοσης over 2,5 goals, μεταξύ αυτών και μεις, αλλά ο συνδυασμός στο δελτίο - πρόταση με τα υπόλοιπα καιχνίδια, δεν ήταν αυτός που θα μας οδηγούσε στο Ταμείο.

Παρέα με τον Ολυμπιακό είχμαε και την Μπορντό, η οποία μετά της εντός έδρας ισοπαλία το Σάββατο για το Σαμπιονά, στάθηκε ανίκανη για άλλο ένα παιχνίδι να μπορέσει να καταβάλλει με νίκη, μια άλλη αντίπαλό της, αυτή την φορά την Γαλατάσαράι.

Είχαμε επίσης τη νίκη της Άλαμποργκ με το πολύ καθαρό σκορ 3-0 επί της Λα Κορούνια, τη νίκη με επίσης καθαρό σκορ 3-0, της Μπράγκα επί της "ατσαλάκωτης", μέχρι χθες σε Βέλγιο και Ευρώπη, Σταντάρ Λιέγης αλλά και στο Κόπα Λιμπερταδόρες και εκεί τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά, μια και τα 2 πολυπονταρισμένα φαβορί Σαό Πάολο και Κόλο Κόλο δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις έδρες τους παραχωρώντας ισοπαλία η πρώτη και χάνοντας με 1-2 η δεύτερη.

Είχαμε και τον επίσης πολυπαιγμένο άσσο του Πανιωνίου (εμείς ευτυχώς διαλέξαμε το under 2,5 goals) να μην έρχεται ποτέ, αλλά και τον άσσο με over 2,5 goals της Ξάνθης επί της ΑΕΚ (η οποία παραάξιζε τη νίκη με ακόμη πιο καθαρό σκορ όμως) και ήρθανε και δέσανε όλα αυτά μαζί και μας έστειλαν όλους αδιάβαστους.

Ο τίτλος βέβαια της χθεσινής μέρας, είχε τον λόγο του που μπήκε, καθώς αποδείχθηκε για άλλη μια φορά πως ότι λάμπει, δεν είναι και απαραίτητα χρυσός για τα στοιχηματικά δρώμενα.

Για σήμερα τώρα, όλη η Ευρώπη έχει πέσει με τα μούτρα στον άσσο της Σαχτιόρ, καθώς η Τότεναμ βρίσκεται στο Ντόνετσκ με ενδεκάδα ανάγκης, έχουν και για σύμμαχο οι Ουκρανοί τις πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες και σε συνδυασμό με τη νίκη της άλλης Ουκρανικής ομάδας μέσα στην Γένοβα χθες, της Μέταλιστ του Καρκίβ, τρέχουν να προλάβουν τον άσσο όσο πιο ψηλά είναι αυτό δυνατόν. Αναγκαστικά θα πάμε και μεις με τη νίκη των γηπεδούχων, μια που δεν φαίνεται κάτι άλλο να αντικρουει τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής.

Για τα υπόλοιπα παιχνίδια εν τάχει, βλέπω να μη χάνουν γηπεδούχοι όπως η Λεχ Πόζναν και η Κοπεγχάγη, άρα πάμε με 1Χ και στα 2 παιχνίδια εδώ, άσσος για την Φιορεντίνα και goal/goal, περίεργο το παιχνίδι στην Μασσαλία και το αφήνω στην άκρη και στο Χ2 η Σαν Λορέντζο.

Αν προσπαθούσαμε από τα παραπάνω, να φτιάξουμε ένα δελτίο πρόταση, αυτό είναι:

1η πρόταση : (PAID)
180. Λεχ Πόζναν - Ουντινέζε : 1Χ (1.49) (OK)
181. Σαχτάρ Ντόνετσκ - Τότεναμ : 1 (1.85) (OK)
182. Κοπεγχάγη - Μάντσεστερ Σίτι : 1X (1.57) (OK)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 4.328 στη bwin.

Kαλή Τσικνοπέμπτη σε όλους σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).