Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Κάναμε καλό ποδαρικό!!


Καλησπέρα σε όλους!!

Με το δεξί ξεκινήσαμε χθες το τριήμερο των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων μια και στις εκτιμήσεις μας, για τα χθεσινά παιχνίδια, έιχαμε το απόλυτο με 5 επαληθέυσεις στις 5 εκτιμήσεις, για τα παιχνίδια του Chmapions League.
Αυτό είχε ως συνέπεια να επαληθευτεί και να μας πληρώσει το πρώτο δελτίο - πρόταση που περιελάμβανε παιχνίδια, από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Όπως αποδείχθηκε χθες ήταν πολύ δύσκολο να γίνει η οποιαδήποτε πρόβλεψη σε σημείο και στα 4 παιχνίδια, πλην ίσως της ισοπαλίας της Ίντερ με τη Μάντσεστερ, η οποία και παίχτηκε από πολύ κόσμο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, πέσαμε μέσα στην ισοπαλία και under 2,5 goals, στο παιχνίδι της Κρίσταλ Πάλλας με την Μπέρμιγχαμ, στους μικρούς αλλά δυνατούς άσσους από την Conference, στον άσσο της Κρου, στο διπλό της Μίλγουολ και στο Χ2 της Μόρκαμ.

Για σήμερα το σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες, συνεχίζεται, σίγουρα και πάλι εκτός από μελέτη των δεδομένων του κάθε παιχνιδιού χωριστά, θα χρειαστούμε να έχουμε για συντροφιά μας και τον παράγοντα...τύχη.

Από μια πρώτη προσέγγιση των παιχνιδιών, έχω καταλήξει σε μια πεντάδα σημείων, τα οποία είναι οι άσσοι της Κάρντιφ, της Ρεάλ και της Τσέλσι, το Χ2 της Λανούς στην έδρα της Καράκας και το under 2,5 goals της ΑΕΚ, για το Κύπελλο με την Ξάνθη.

Προβληματίζομαι ιδιαίτερα για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, στο οποίο δεν θα πήγαινα με τίποτε στον άσσο του 1,55, καταρχήν λόγω απόδοσης αλλά και κατά δεύτερον γιατί θα έπρεπε να έχουν κατά νου οι ανά τον κόσμο μπουκ, το πόσες φορές τους έχει διαψεύσει πανηγυρικά, τα τελευταία 20 χρόνια τουλάχιστον. Πρόσφατα παραδείγματα και θύματα του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, η Βέρντερ Βρέμης και η Ίντερ. Ίσως το πιο ασφαλές στοιχημα, για το αποψινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού, να είναι το να μη σκοράρει κάποια από τις 2 ομάδες (Νο goal/goal).

Για όλα αυτά βέβαια αλλά και για ότι άλλο προκύψει νεότερο, θα τα πούμε το απόγευμα, λίγο μετά τις 17.00 (GMT +02.00).

Καλό σας απόγευμα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).