Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Γρίφος τα σημερινά παιχνίδια του Champions League!!!


Kαλησπέρα σε όλους !!!

Με τα 4 παιχνίδια του Champions League να αποτελούν το κυρίως πιάτο στους απανταχού της Γης ποδοσφαιρόφιλους, αλλά όχι και κατά ανάγκη ως υποχρεωτικές στοιχηματικές επιλογές για την ημέρα μας, μια που υπάρχουν αρκετά παιχνίδια που φαινομενικά τουλάχιστον φαντζουν ως πιο ξεκάθαρες επιλογές, θα καταπιαστούμε σήμερα, ξεκινώντας έτσι τη στοιχηματική μας εβδομάδα.

Ας πάρουμε όμως από την αρχή τα παιχνίδια να δούμε τις εκτιμήσεις μας.

Δεν μπορώ να δω τον τρόπο με τον οποίο κάποια από τις 2 ομάδες θα σκοράρει στο πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Ρόμα, μια που η μεν γηπεδούχος έχει πολλές απουσίες, όπως συνήθως τον τελευταίο καιρό, η δε Ρόμα προβληματίζει γενικώς φέτος με τις εμφανίσεις της. Under 2,5 goals εδώ.

Στο under 2,5 goals θα πάω και για το παιχνιδι στο Μιλάνο, ανάμεσα στην Ίντερ και τη Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Σερ Άλεξ έχει κατορθώσει φέτος να φτιάξει μια συμπαγή ομάδα, ιδιαίτερα στον αμυντικό τομέα, ενώ από την άλλη έχουμε τον Μουρίνιο, όπου αν μη τι άλλο στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια ξέρει πρωτίστως να προφυλλάσει τις ομάδες του από αμυντικές "κακοτοπιές".

Στο παιχνίδι στο Ζερλάν, ανάμεσα στη Λυών και τη Μπαρτσελόνα, δε νομίζω πως είναι τόσο εύκολο το χαμηλής απόδοσης διπλό. Εδώ έχει πρώτη τύχη το goal/goal και στη συνέχεια η ισοπαλία.

Στην Μαδρίτη και στο Βιθέντε Καλντερόν, ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Πόρτο, έχουμε άλλη μια αμφίρροπη αναμέτρηση, με τους γηπεδούχους να έχουν ένα πολύ μικρό προβάδισμα και τίποτε περισσότερο, άλλωστε ακόμη και με την έλευση του νέου προπονητή τους, δεν έχουν καταφέρει και κάτι το ιδιαίτερα σημαντικό, χάνοντας το Σάββατο στη Σεβίλλη με κατεβασμένα τα χέρια με 1-0. Εδώ θα πάω με το 1Χ και τίποτε άλλο.

Στους 2 αγώνες για το FA CUP, goal/goal στο Κόβεντρι και άσσος για την Φούλαμ.

Στο παιχνίδι της Championship ανάμεσα στην Κρίσταλ Πάλλας και την Μπέρμιγχαμ, ισοπαλία με under 2,5 goals.

Στην League 1, στην Αγγλία, δεν χάνει η Κρου στην έδρα της από την Γέοβιλ και over 2,5 goals εδώ, άσσος για την Μπράιτον και την Όλνταμ, ισοπαλία με goal/goal στο παιχνίδι της Σαόυθεντ με την Σάνθορπ, over 2,5 goals την Χάρτλπουλ και στο διπλό η Μίλγουολ.

Στην League 2, διπλό για την Λούτον που μετά τον πρόκρισή της στον τελικό του Γουέμπλεϊ για το Τρόφι δείχνει να έχει καλή ψυχολογία και μπορεί να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Άκρινγκτον. Στο Χ2 για την Μόρκαμ και τέλος ισοπαλία με goal/goal για την Ντάρλινγκτον με την Ροτσντέιλ.

Στην Conference, ξεχωρίζει το διπλό της Κέτερινγκ στην έδρα της Νόρθγουιτς, αλλά δύσκολα θα το βρούμε αυτό το παιχνίδι σε κάποια εταιρεία ανοικτό για στοιχηματισμό αλλά και να το βρούμε, θα είναι σε αποδόσεις κάτω από 1,40 (Βet365). Στο Ελληνικό κουπόνι είναι ήδη φραγμένο. Από τα υπόλοιπα παιχνίδια, στον άσσο η Κρόουλι και η Χίστον, αλλα και over 2,5 goals και για τα 2 παιχνίδια, στον άσσο η Τορκί, που μετά την ήττα της το Σάββατο, πρεπει να επιστρέψει στις νίκες, απέναντι σε μια καθόλου καλή φέτος, Φόρεστ Γκριν.

Ας δούμε και τα δελτία - προτάσεις της ημέρας, ελπίζοντας σε καλή χημεία.

1η πρόταση (Multi Bet) : (PAID)

100. Άρσεναλ - Ρόμα : under 2,5 goals (1.65) (OK)
102. Ίντερ - Μάντσεστερ Γιουν. : under 2,5 goals (1.55) (OK)
103. Λυών - Μπαρτσελόνα : goal/goal (1.70) (OK)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 4.345 στη bwin.

2η πρόταση (Multi Bet) :

108. Όλνταμ - Μπρίστολ Ρόβερς : 1 (1.75) (NO)
112. Τσέλτεναμ - Μίλγουολ : 2 (2.00) (OK)
127. Φούλαμ - Σουόνσι : 1 (1.80) (OK)

H απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 6.30 στη bwin.

3η πρόταση (Μulti Bet) :

106. Κρου - Γέοβιλ : over 2,5 goals (1.72) (NO)
110. Σάουθεντ - Σκάνθορπ : goal/goal (1.60) (NO)
125. Χίστον - Μπάροου : over 2,5 goals (1.65) (NO)
128. Κρίσταλ Πάλλας - Μπέρμιγχαμ : under 2,5 goals (1.65) (OK)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 7.492 στη bwin.

4η πρόταση (System) :

102. Ίντερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : X (3.00) (OK)
110. Σάουθεντ - Σκάνθορπ : X (3.20) (NO)
112. Τσέλτεναμ - Μίλγουολ (Bunker) : X2 (1.23) (OK)
113. Άκρινγκτον - Λούτον : 2 (2.70) (NO)
114. Γκρίσμπι - Μόρκαμ : X (3.20) (NO)
116. Ντάρλινγκτον - Ροτσντέιλ : X (3.20) (NO)
119. Κρόουλι - Λούις (Bunker) : 1 (1.30) (OK)
128. Κρίσταλ Πάλλας - Μπέρμιγχαμ : X (3.15) (OK)

Ζητάμε 3άδες και τετράδες από τα 6 ζητούμενα.

Καλή μας επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).