Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Eβδομάδα Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Καλημέρα σε όλους!!
Μετά τις εγχώριες διοργανώσεις και τις υποχρεώσεις των ομάδων στα εγχώρια Πρωταθλήματα, η εβδομάδα που διανύουμε είναι αφιερωμένη στις Ευρωπαϊκές Διασυλλογικές διοργανώσεις με τη λάμψη τους να μην αφήνει κανέναν φίλαθλο του ποδοσφαίρου ασυγκίνητο, ανά την υφήλιο.
Για τη στοιχηματική βέβαια προσέγγιση αυτών των παιχνιδιών, τα έχουμε ξαναπεί πολλές φόρές από αυτή την ιστοσελίδα, ότι δεν έιναι και ότι το ευκολότερο, καθώς έχουμε να κάνουμε με συγκρούσεις τιτάνων και κάθε πρόβλεψη είναι πέρα για πέρα παρακινδυνευμένη εμπεριέχοντας τεράστιο βαθμό ρίσκου, καθώς οι ομάδες που παίζουν είναι ισοδύναμες και το αποτέλσεμα πάντα κρίνεται στις λεπτομέρειες. Άλλωστε από τις μέχρι τώρα αγωνιστικές των ομίλων, που μας απασχόλησαν το φθινόπωρο, λίγες ήταν εκείνες οι φορές που οι παίκτες του στοιχήματος αποκόμισαν κέρδη, ποντάροντας σε αυτά τα παιχνίδια.
Βέβαια το τριήμερο ελληνικό κουπόνι που ήδη έχουμε στα χέρια μας, περιλαμβάνει και άλλα παιχνίδια εκτός του Champions League και του Uefa Cup, τα οποία θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά και θα μας βοηθήσουν να έχουμε περισσότερες επιλογές στο στήσιμο των δελτίων μας.
Έχουμε λοιπόν για σήμερα παιχνίδια, από την Αγγλία κυρίως και τη Championship, ανάμεσα στην Κρίσταλ Πάλλας και τη Μπέρμιγχαμ, από τη League 1, 4 παιχνίδια από τη League 2, παιχνίδια από την Conference, 2 παιχνίδια για το FA CUP, που είναι ανάμεσα στην Κόβεντρι και την Μπλάκμπερν στον επαναληπτικό του 2-2 και στη Φούλαμ και τη Σουόνσι στον επαναληπτινό του 1-1.
Το κουπόνι κλείνει με ένα ακόμη παιχνίδι από την Third Division της Σκωτίας, ανάμεσα στην Μπέργουικ και την Αννάν και καταλήγει τα ξημερώματα της Τετάρτης με 3 παιχνίδια από το κύπελλο Λιμπερταδόρες.
Εκτός Ελληνικού κουπονιού, υπάρχουν κάποια φιλικά παιχνίδια ομάδων με σημαντικότερο, αυτό ανάμεσα στην Πρωταθλήτρια Ρωσίας Ρούμπιν Καζάν και τη Βαλερένγκα, ένα παιχνίδι για το Πρωτάθλημα της Ουγγαρίας, ανάμεσα στην Γκιόρ και την Χαλάντας και τέλος ένα παιχνίδι για την Premiership της Βόρειας Ιρλανδίας, ανάμεσα στην Κλίφτονβιλ και την Ντάνγκανον Σουίφτς.
Για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, να πούμε πως για άλλη μια φορά δεν ήταν και ο,τι το καλύτερο, τόσο σε αυτά που εμείς από εδώ προβλέψαμε αλλα΄και γενικότερα για το σύνολο τοων παικτών. Από αυτά που πέρασαν και έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένος, ήταν 6-7 καλά σημεία για όλο το Σαββατοκύριακο, όπως η ισοπαλία ανάμεσα στην Σάλκε και τη Ντόρτμουντ και το διπλό της Λίνκολν την Παρασκευή, το διπλό της Οσέρ και της Ζούλτε Βάρεγκεμ το Σάββατο και τέλος για την Κυριακή το διπλό της Μπράγκα και κυρίως ο άσσος της Λανούς κόντρα στην Μπαρτσελόνα.
Από Ταμεία είχαμε ένα μόνο και αυτό την Κυριακή με τις επιλογές μας σε 3 παιχνίδια με εκατέρωθεν γκολ και το under 2,5 goals στο παιχνίδι της Λάρισας με τον Άρη. Από εκεί και πέρα θέλαμε άλλα 2-3 καλά αποτελέσματα από ομάδες σαν τη Λίβερπουλ, τη Μαρσέιγ και τη Σέλτικ για να πάμε Ταμείο τα οποία δυστυχώς δεν ήρθαν ποτέ. έτσι μείναμε με την γλυκόπικρη γεύση να έχουμε συνολικά για το Σαββατοκύριακο 6 δελτία στα οποία παρά τα όσα στραβά αποτελέσματα βγήκανε , παρόλα αυτά λίγο έλειψε να μας στείλουν έστω κι έτσι, Ταμείο.
Για τα σημερινά παιχνίδια θα επανέλθω με προβλέψεις λίγο μετά το μεσημέρι. Μέχρι τότε να έχετε μια καλή ημέρα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).