Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Tρία " Ταμεία " μέσα σε ένα πολύ κακό Σαββατοκύριακο!!


Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα!!

Μπορεί να μην ήταν και από τα καλύτερα στοιχηματικά Σαββατοκύριακα, που έχουμε ζήσει, μπορεί να μην πέρασαν πολλές ομάδες από αυτές που είχαν πονταριστεί και σε πολλές περιπτώσεις φορτωθεί, από τον πολύ κόσμο, μπορεί επίσης να μην πέρασαν πολλά από αυτά τα οποία και μεις από εδώ είχαμε αναφερθεί και προβλέψει, αλλά όπως στο ποδόσφαιρο, τελικά το γκολ και οι νίκες είναι αυτές που μετράνε, έτσι και στο στοίχημα, μπορείς τελικά ακόμη και αν έχεις μέτρια ποσοστά στις εκτιμήσεις και προβλέψεις, να στείλεις στο Ταμείο δελτία για πληρωμή.

Αυτό έγινε λοιπόν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, χωρίς να έχουμε τα "τρελά" ποσοστά επιτυχίας στις εκτιμήσεις (όχι άσχημα, αλλά όχι και πολύ ψηλά), καταφέραμε να στείλουμε 3 από τα δελτία - προτάσεις στο Ταμείο. Ειδικά το χθεσινό με απόδοση της τριάδας (Λυών, Βαγιαδολίδ, Φιορεντίνα) 7,31 ήταν από τα πολύ καλά. Με λίγη τύχη και προσοχή από την Πόρτο, που πούλησε πολύ κόσμο θα μπορούσαμε να έχουμε ένα ακόμη δελτίο πληρωμένο.

Γενικά πάντως δεν ήταν και από τα Σαββατοκύριακα, τα οποία θα πρέπει να θυμούμαστε για πολύ καιρό.
Όσον αφορά στο ντέρμπι, ο ΠΑΟΚ για άλλη μια φορά στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων σε ένα ντέρμπι στην Αθήνα, γνωρίζοντας 3η ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια με τους μεγάλους του κέντρου.
Βέβαια, έγιναν λάθη κυρίως από τον Χαλκιά, χρειάστηκε, ο συχνά αποδιοπομπαίος τράγος για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, Λουκάς Βύντρα να σκοράρει 2 φορές για να λύσει τον γόρδιο δεσμό της άμυνας του ΠΑΟΚ, η ουσία όμως είναι πως τελικά το ταμπλό έγραψε 3-0 νίκη για τους γηπεδούχους και δεύτερη θέση στην Βαθμολογία της Super League.
Νέα εβδομάδα τώρα μπροστά μας, με παιχνίδια από τα φιλικά Εθνικών ομάδων να έχουν τη μερίδα του λέοντος, αλλά και κάποια παιχνίδια από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και το Κύπελλο Λιμπερταδόρες.
Για σήμερα 7 παιχνίδια έχουμε στο πρόγραμμα του Ελληνικού κουπονιού. Πλην 2 άσσων φαινομενικά εύκολων της Καβάλας και της Μονπελιέ, τα υπόλοιπα 5 παιχνίδια είναι αμφίρροπα και κρύβουν πολλές παγίδες για όλους μας.
Ας δούμε τις εκτιμήσεις μας.
418. Καβάλα - Εθνικός Αστέρας : 1 & over 2,5 goals
419. Νυρεμβέργη - Καιζερσλάουτερν : 1X & goal/goal
420. Μονπελιέ - Ρεμς : 1
421. Λιντς - Μίλγουολ : X & goal/goal
423. Tσιταντέλλα - Αβελλίνο : X
424. Πάκος Φερέιρα - Μπελενένσες : X2 & goal/goal
δούμε και κάποιες προτάσεις από τα παραπάνω :

1η πρόταση :

418. Καβάλα - Εθνικός Αστέρας : 1 (1,25)
420. Μονπελιέ - Ρεμς : 1 (1,50)
419. Νυρεμβέργη - Καιζερσλάουτερν : 1X (1,21)
424. Πάκος Φερέιρα - Μπελενένσες : goal/goal (1,95)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 4,424 στη bwin.

2η πρόταση :

418. Καβάλα - Εθνικός Αστέρας : over 2,5 goals (1,85)
421. Λιντς - Μίλγουολ : goal/goal (1,72)
423. Tσιταντέλλα - Αβελλίνο : X (2,80)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 8,907 στη bwin.

Kαλό σας απόγευμα!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Belated happy valentines.
Enjoy Your Day...

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).