Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Με UEFA αυτή την εβδομάδα!!


Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα!!
Παρότι κατορθώσαμε να πάμε χθες ένα Ταμείο νωρίς νωρίς, τα απογευματινά αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που θα μας επέτρεπαν να ελπίζουμε, για κάτι περισσότερο. Δυστυχώς ενώ το μεσημέρι γλυτώσαμε από το στραπάτσο της Γιουβέντους μια και την είχαμε σε δελτίο όπου ήδη είχαμε χάσει τη Σίβασπορ, είχαμε να τρέχει ένα άλλο καλό δελτίο στο οποίο περιμέναμε τον Παναθηναϊκό και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Κρίμα όμως γιατί αυτές οι 2 ομάδες στάθηκαν ανίκανες να μας δικαιώσουν. Και εντάξει στον Παναθηναϊκό έβαλαν το χεράκι τους και τα κοράκια, αλλά η Ατλέτικο, ενώ είχε προηγηθεί σχετικά νωρίς, δέχτηκε την ισοφάριση στα τελευταία 5 λεπτά του παιχνιδιού.
Την δυσκολία βέβαια του κουπονιού για όλο το Σαββατοκύριακο, την είχαμε αναφέρει από εδώ, από την Παρασκευή το μεσημέρι στο Post με την πρώτη προσέγγιση των παιχνιδιών. Τελικά δυστυχώς δικαιωθήκαμε και πάλι καλά να λέμε τελικά, πως για την τιμή των όπλων προσφέραμε ένα Ταμείο.
Για την εβδομάδα που πριν από λίγες ώρες μπήκε, έχουμε το Κύπελλο UEFA να κυριαρχεί, το οποίο θα μας απασχολήσει την Τετάρτη με πολλά και σημαντικά παιχνίδια. Βέβαια ο βαθμός δυσκολίας θα είναι μεγάλος καθώς σε πολλά ζευγαρώματα, υπάρχουν αντιμέτωπα μεγαθήρια
του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και όπως όλοι καταλαβαίνουμε κάθε πρόβλεψη θα έχει μεγάλο ρίσκο.
Ένα είναι σίγουρο πως το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Σαιντ Ετιέν θα τραβήξει πάνω του μεγάλο παιχνίδι πονταρίσματος και ειδικά η νίκη της Ελληνικής ομάδας.
Για σήμερα υπάρχουν 5 παιχνίδια στο Ελληνικό κουπόνι και ήδη έχω ξεχωρίσει 3 σημεία που προέρχονται από 2 παιχνίδια.
Τα 2 πρώτα είναι από το παιχνίδι της Σετούμπαλ με την Ακαντέμικα, όπου βλέπω Χ2 και under 2,5 goals και το δεύτερο είναι, το X2 της Λανς στην έδρα της Κλερμόν.
Θα μιλήσουμε όμως αναλυτικά γι' αυτά αργότερα το απόγευμα και αν προκύψει κάτι νεότερο, φυσικά και θα το κυνηγήσουμε.
Να έχετε μια όμορφη ημέρα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).