Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Με πλούσιο πρόγραμμα στα χέρια μας!!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!!

Με πλούσιο πρόγραμμα ξεκινάμε τις μεσοβδόμαδες επιλογές μας, να δούμε όμως κατά πόσο αξιόπιστο θα φανεί αυτό. Επιλογές υπάρχουν σε διάφορες αποδόσεις, τουλάχιστον τα τελευταία νέα, η τρέχουσα φόρμα και η αναγκαιότητα για τις νίκες αυτό μας υποδεικνύουν. Στην πράξη όμως τον τελευταίο τουλάχιστον καιρό, αυτό αποδεικνύεται δυστυχώς άσχετο με την τελική έκβαση των παιχνιδιών.

Το κυρίως μενού του νέου ελληνικού κουπονιού, περιλαμβάνει αγώνες από το Κυπελλο Uefa, αυτό όμως θα μας απασχολήσει αύριο κατά κύριο λόγο, καθώς και με κάποια παιχνίδια την Πέμπτη.

Για σήμερα τη μερίδα του Λεόντος καταλαμβάνουν τα παιχνίδια από την Αγγλία, με εξ' αναβολής παιχνίδια από τη Championship, από την Division 1, την Division 2 και την Conference. Έχουμε επίσης 2 παιχνίδια για το Johnstone Paints Trophy, το γνωστό μας Λιγκ Καπ.

Kατά δεύτερο λόγο έχουμε παιχνίδια από την B' Iταλίας, 3 παιχνίδια από το Championa, Copa Libertadores και μερικά διάσπαρτα παιχνίδια, από αγώνες Κυπέλλων της Πορτογαλίας του Βελγίου και της Σκωτίας.

Πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις παίρνοντας τα όλα αυτά με τη σειρά.

Στην Β΄Ιταλίας, έχουμε την Πάρμα και την Έμπολι να παίζουν εκτός έδρας και επειδή με τους Ιταλούς ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, ειδικά στην μικρή τους κατηγορία, καλύπτουμε τις νίκες των φιλοξενουμένων ομάδων με ισοπαλία και βάζουμε τα διπλά ως ζητούμενα σε κάποια σύστημα. Από ξεκάθαρα σημεία βλέπω τον άσσο της Γκροσσέτο που από σήμερα και μετά την τεσσάρα της προηγούμενης αγωνιστικής, έχει νέο προπονητή στον πάγκο και αντιμετωπίζει ένα Αβελλίνο, που μάλλον τα έχει παρατήσει. Δεύτερο φαινομενικά ξεκάθαρο σημείο, ο άσσος της Μπρέσσια που μετά την γκέλλα του Σαββάτου, με άσχημη εμφάνιση και ήττα με 1-0, οφείλει να επιστρέψει στις νίκες.
Στην ισοπαλία το ντέρμπι στο Λιβόρνο ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και το Μπάρι, από κοντά και το under 2,5 goals εδώ και στην ισοπαλία επίσης, για την Αλμπινολέφε με τη Σασσούολο.

Στην Πορτογαλία, άσσος και under 2,5 goals για την Γκιμαράες.

Στο Βέλγιο, στην ισοπαλία με goal/goal για το παιχνίδι της Κόρτράικ με τη Μαλίν και στο X2 για τη Σερκλ Μπρυζ.

Στη Championship, στο Χ2 αλλά και με ρίσκο στο διπλό για τη Σουόνσι στην έδρα της Γουότφορντ, στο goal/goal h Μπέρνλι με την Κόβεντρι, στο under 2,5 goals και στην ισοπαλία η Ντονκάστερ με την Μπρίστολ Σίτι, άσσος για τη Σέφιλντ Γουέσντεϊ και ισοπαλία για την Πλύμουθ με την Κρίσταλ Πάλλας.

Στην Division 1, άσσος με over 2,5 goals για τη Σάουθεντ, άσσος με goal/goal για την Στόκπορτ, στο διπλό με goal/goal για την Λέστερ, και στην ισοπαλία η Τρανμίρ με την Πιτέρμπορο.

Στην Division 2, στο Χ2 η Νοτς Κάουντι, ισοπαλίες για την Μπράντφορντ με τη Ντάρλινγκτον και την Ντάγκεναμ & Ρεντ με την Γουίκομ, μαζί με το goal/goal να παίζει δυνατά εδώ.

Στη Conference, θα κρατήσω μόνο τον άσσο της Μάνσφιλντ.

Στα 2 παιχνίδια για το Λιγκ Καπ, επειδή δεν πιάνονται από πουθενά αλλά και ούτε αξιοπιστία παρέχουν οι τελικές προθέσεις των ομάδων, αν βρείτε πουθενά το goal/goal, ίσως να είναι η μοναδική επιλογή με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας.

Στο Scotish FA CUP, μόνο το διπλό της Ντανφέρμλιν που πάιζει στην έδρα της πολύ αδύναμης φέτος Έρντρι Γιουνάιτεντ.

Στη Γαλλία, πρώτη μου επιλογή είναι το διπλό της Λιλ, που δύσκολα θα κάνει δεύτερη σερί γκέλα, μετά έχουμε στον άσσο της Νανσί, κυρίως λόγω των απουσιών από τιμωρίες μιας πεντάδας παικτών ενδεκάδας, για τη Νις και τέλος με τον άσσο της Βαλενσιέν, κόντρα στη ντεφορμέ τον τελευταίο καιρό Καέν.

Για το Κυπελλο Λιμπερταδόρες τέλος, στο διπλό η Παλμέιρας, η οποία είναι από την Πέμπτη στο Κίτο, προκειμένου να προσαρμοσθεί στο υψόμετρο των 2.900 μέτρων. Εδώ βέβαια να σας θυμίσω ότι ξανάεπαιξε σε υψόμετρο η Παλμέιρας στην έδρα της Ρεάλ Ποτόζι, που βρισκόταν στα 4.000 μέτρα και πέρασε νικηφόρα με 2-0. Άρα μια σχετική εξοικείωση θα υπάρχει. Από την άλλη, η περσινή κάτοχος του Κυπέλλου Λιμπερταδόρες έχει αποδυναμωθεί πολύ φέτος και δεν θυμίζει σε τίποτε την περσινή ομάδα. Στο Πρωτάθλημα της χώρας της έχει μόλις 3 βαθμούς σε 5 παιχνίδια.

Ας δούμε και τις επιλογές μας σε δελτία.

1η πρόταση (Multi Bet) :

108. Μόντενα - Έμπολι : 2 (2,30)
(NO)
118. Σέφιλντ Γουέσντεϊ - Μπάρνσλεϊ : 1 (1,85) (ΝΟ)
142. Νανσί - Nις : 1 (2,00) (ΝΟ)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 8.51 στη bwin.

2η πρόταση (Multi Bet) :

100. Γκιμαράες - Αμαδόρα : under 2,5 goals (1,55) (OK)
107. Λιβόρνο - Μπάρι : under 2,5 goals (1,58) (OK)
116. Ντονκάστερ - Μπρίστολ Σίτι : under 2,5 goals (1,68) (ΟΚ)
121. Σαόυθεντ - Κρου : goal/goal (1,70) (ΝΟ)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 6.994 στη bwin.

3η πρόταση (Multi Bet) :

106. Γκροσσέτο - Αβελλίνο : 1 (1,70) (OK)
114. Γουότφορντ - Σουόνσι : X2 (1,35) (ΝΟ)
122. Στόκπορτ - Τσέλτεναμ : 1 (1,60) (ΟΚ)
124. Χάρτλπουλ - Λέστερ : 2 (1,80) (ΝΟ)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 6.61 στη bwin.

4η πρόταση ((Multi Bet) :

109. Μπρέσσια - Ανκόνα : 1 (1,55) (ΟΚ)
121. Σάουθεντ - Κρου : 1 (1,65) (ΝΟ)
141. Λεμάν - Λιλ : X2 (1,32) (ΟΚ)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί 3.376 είναι στη bwin.

5η πρόταση (System) :


107. Λιβόρνο - Μπάρι : X (2,65) (ΟΚ)
108. Μόντενα - Έμπολι (Bunker) : X2 (1,23) (ΝΟ)

116. Ντονκάστερ - Μπρίστολ Σίτι : X (3,15) (ΝΟ)
117. Πλύμουθ - Κρίσταλ Πάλλας : X (3,10) (ΝΟ)
123. Τρανμίρ - Πιτέρμπορο : X (3,20) (ΟΚ)
126. Μάκλσφιλντ - Νοτς Κάουντι : X (3,25) (ΟΚ)
127. Μπράντφορντ - Ντάρλινγκτον : X (3,15) (ΟΚ)
139. Έρντρι Γιουν. - Ντανφέρμλιν (Bunker): X2 (1,28) (ΟΚ)

Ζητάμε τις 3άδες και τις τις τετράδες από τα 6 ζητούμενα.

Καλό σας απόγευμα και καλή στοιχηματική εβδομάδα!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα. Θα ήθελα να σ' ενημερώσω ότι διόρθωσα τον κώδικα για την απενεργοποίηση του δεξιού κλικ. Συγνώμη για την όποια αναστάτωση και ταλαιπωρία.

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).