Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Θετικότατος ο χθεσινός απολογισμός με 4 ζουμερά Ταμεία!!


Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Blog.

Πολύ καλά εξελίχθηκε η χθεσινή μέρα, μια και το ζητούμενο είναι όταν και εφόσον ασχολιόμαστε με το στοίχημα, να ματώνουμε το διχτάκι και εν προκειμένω να πηγαίνουμε Ταμείο.

Έτσι χθες ήταν για εμάς τουλάχιστον μια πολύ καλή ημέρα καθώς πέρασαν 2 παρολί με πολύ καλές αποδόσεις 4.914 το πρώτο και 6.327 το δεύτερο, πέρασε το μονό αποδεκτό της Γουότφορντ στην έδρα της παραπαίουσας και υποβιβασμένης Τσάρλτον που μας πλήρωσε με απόδοση 2.87, ενώ είχαμε και 3 ζητούμενα χηνάρια (εδώ θέλαμε ακόμη ένα, για να κάνοουμε πάρτι).

Κατά τα λοιπά χθες, δεν πέρασαν αρκετά σημεία που πονταρίστηκαν από τον πολύ κόσμο, όπως η Ρόμα, η κόντρα στην Ίντερ και τον Παναθηναϊκό, η Λυών , το Αμβούργο και πολλά ακόμη τα οποία πέταξαν πολλά δελτία στον κουβά.

Για σήμερα, σε αντίθεση με χθες, βλέπω ένα δύσκολο και ύπουλο πρόγραμμα και ας ελπίσουμε όταν θα φτιάχνουμε τα δελτία, να έχουμε εκείνες τις επιλογές που θα μας οδηγήσουν και πάλι στο Ταμείο στο τέλος της ημέρας.

Φυσικά στο αγωνιστικό κομμάτι της ημέρας, δεσπόζει το ντέρμπι στην Τούμπα, όπου για τρίτη φορά μέσα σε έναν μήνα θα βρεθούν αντιμέτωπες η ομάδα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Ήδη τον άσσο δύσκολα θα τον βρούμε σε αποδόσεις πάνω από 1.80-1.85 και δεν ξέρω αν σε αυτές τις τιμές αξίζει να ποντάρουμε σε αυτό το παιχνίδι. Απουσίες έχει ο Ολυμπιακός, αυτό είναι δεδομένο, αλλά απουσίες έχει και η ομάδα του ΠΑΟΚ, για άλλη μια φορά φέτος σε κρίσιμο παιχνίδι.

Θα ανεβάσω νέο post, με τις εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια της ημέρας και τα δελτία - προτάσεις, λίγο πριν τις 13.00 (GMT + 02.00).

Μέχρι τότε να έχετε ένα όμορφο Κυριακάτικο πρωινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).