Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Εκτιμήσεις της ημέρας, με φόντο το μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα!!!


Kαλημέρα σε όλους και πάλι !!

Πριν από όλα να πούμε Χρόνια Πολλά στις γυναίκες που γιορτάζουν σήμερα. Να πάνε σήμερα να γλεντήσουν, να το χαρούνε και να αφήσουν εμάς στην ησυχία μας να ασχοληθούμε με τον νταλκά μας και κυρίως με το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας στην Τούμπα. Εκείνες τη γιορτή τους και μείς εδώ τη δικιά μας γιορτή.

Φτάνουμε στα μέσα στο Μάρτη και στα περισσότερα Πρωταθλήματα, ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με τις ομάδες που θα πάρουν το Πρωτάθλημα, αυτές που θα βγουν στην Ευρώπη, αλλά και αυτές που θα υποβιβαστούν κατηγορία. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή θέλει μεγάλη προσοχή, θέλει πρόσβαση σε πληροφορίες μέχρι και το τελευταίο λεπτό πριν ξεκινήσουν τα παιχνίδια, καθόσον τα πάρε δώσε έχουν την τιμητική τους.

Έτσι και σήμερα, πολλά παιχνίδια ανήκουν στην κατηγορία αυτών που αν και κάποιες ομάδες, ούτε φόρμα έχουν, ούτε κάτι ιδιαίτερο έδειξαν κατά την διάρκεια της σεζόν, αλλά κατά περίεργο τρόπο ποντάρονται μαζικά σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Τέτοιες είναι, ο ΟΦΗ και ο Εργοτέλης στην Ελλάδα, το Κιέβο και η Σιένα στην Ιταλία και η Σοσό στην Γαλλία.

Υπάρχουν και άλλες που μας δίνονται σε αρκετά καλή απόδοση και παίζουν με αδιάφορες, οι οποίες από όσο λένε οι πληροφορίες οι αντίπαλοί τους δεν θα ξεσκιστούν και για τη νίκη, κάνοντας τα στραβά μάτια και δηλώνοντας την αδιαφορία τους. Τέτοιες ομάδες είναι κυρίως η Κλαμπ Μπρυζ και η Μπράγκα για σήμερα.

Έχουμε και άλλες που παραδοσιακά είναι μεγάλες δυνάμεις, αλλά για διάφορους λόγους, φέτος και ειδικά αυτή την περίοδο δεν τραβάνε….όπως η Μίλαν και Ρίβερ Πλέιτ.

Ας πάμε να τα δούμε όλα αυτά αναλυτικά ανά Πρωτάθλημα.

Κάνοντας ξεκίνημα από το δικό μας Πρωτάθλημα και την Super League, έχουμε κατακόρυφη πτώση του άσσου παγκόσμια και γω μαζί τους, άσσος για τον ΠΑΟΚ, από το ημίχρονο. Στα υπόλοιπα παιχνίδα, με νέο προπονητή η Ξάνθη και λογικά έχουμε άσσο με Under 2,5 goals, ισοπαλία με under 2,5 goals και στις Σέρρες, άσσος για τον ΟΦΗ που παίζει με την χειρότερη εκτός έδρας ομάδα του Πρωταθλήματος και στο διπλό ο Εργοτέλης στην έδρα του Θρασυβουλου, που ήδη κάνει σχέδια για την Β’ Εθνική.

Στην Ιταλία, θα μείνουμε μακριά από την κακόμοιρη Μίλαν φέτος, άσσος για την Φιορεντίνα, στο Χ2 για την Σιέννα με under 2,5 goals, άσσος για το Κιέβο και ισοπαλία για την Σαμπντόρια στην έδρα της Μπολόνια,

Στην Ολλανδία, διπλό για τον Άγιαξ παρά τις απουσίες στην έδρα της Ντεν Χάαγκ, goal/goal για την Ρόντα με την Ουτρέχτη, ισοπαλία στο ντέρμπι ανάμεσα στην Τβέντε με την Αιντχόφεν και διπλό για το τρένο την Αλκμαάρ.

Στη Γερμανία, over 2,5 goals για την Λεβερκούζεν και άσσος για την Μπίλεφελντ.

Στην Bundesliga 2, άσσος για την Άλεν που έχει νέο προπονητή σήμερα, goal/goal για την Γκρόιτερ Φιρτ με την Ομπερχάουζεν, άσσος με goal/goal για την Μάιντζ και άσσος για την Φράιμπουργκ.

Στην SAS Ligaen, στην Δανία, διπλό για την Οντένσε, άσσος με Over 2,5 goals για την Άαλμποργκ και ισοπαλία στο ντέρμπι ανάμεσα στην Μίντιλαντ και την Μπρόντμπι.

Στην Τουρκία, άσσος με over 2,5 goals για την Σίβασπορ, διπλό για την Φενέρμπαξέ με goal/goal στην έδρα της Καϊσέρισπορ.

Στην Ισπανία, έχουμε περίεργα ζευγαρώματα σήμερα και το πρόγραμμα δεν ευνοεί για ιδιαίτερες μαγκιές. Ισοπαλία ανάμεσα στην Λα Κορούνια και την Σανταντέρ, ισοπαλία ανάμεσα Μαγιόρκα και Μπέτις, στο goal/goal η Βαλένθια και στο Χ2, άσσος για την Οσασούνα, goal/goal για την Βαγοιαδολίδ και άσσος με over 2,5 goals για την Σεβίλλη με την Αλμερία.

Στην Γαλλία, άσσος με under 2,5 goals για την Ρεν, διπλό για την Σοσό με goal/goal και άσσος με goal/goal για την Σαιντ Ετιέν.

Στην Ελβετία, διπλό για την Ζυρίχη και οver 2,5 goals με άσσο για την Γιανγκ Μπόις.

Στην Αυστρία, διπλό για την Ραπίντ Βιέννης, με goal/goal.

Στο Βέλγιο, διπλό με goal/goal για την Μπρυζ στο τοπικό ντέρμπι με την Σερκλ. Σημειώστε πως οι 2 ομάδες έχουν κοινή έδρα. Στο άλλο παιχνίδι άσσος για την Βέστερλο.

Στην Πορτογαλία, άσσος για την Γκιμαράες, διπλό για την Μπράγκα και διπλό για την Μπενφίκα.

Στην Αργεντινή, διπλό για την Άρσεναλ Σαραντί στην έδρα της Ρίβερ Πλέιτ, ισοπαλία με goal/goal για την Μπόκα Τζούνιορς με την Ιντεπεντιέντε και στο διπλό η Σαν Λορέντζο.

Εκτός Ελληνικού κουπονιού, έχουμε αρκετά παιχνίδια, από τα οποία μπορούμε να αντλήσουμε σημέια και κάνοντας μια επιλεκτικότατη διαλογή, έχουμε :

Στην Πολωνία, 2 μικροί αλλά ισχυρόι άσσοι της Λέγια Βαρσοβίας και της Λεχ Πόζναν.

Στην Ρουμανία,
under 2,5 goals για την Στεάουα Βουκουρεστίου στην έδρα της Μπρασόφ.

Στην Τσεχία, ένα καλοπληρωμένο διπλό του 2.20 για την Σπάρτα Πράγας και άσσος για την Μπρνο.

Στην Κροατία, διπλό για την Ντυναμό Ζάγκρεμπ στην έδρα της Όσιεκ και Over 2,5 goals για την Χάιντουκ Σπλιτ.

Στην Σερβία, άσσος για την Βοϊβοντίνα με Under 2,5 goals.

Στη Σλοβακία, ένα καλοπληρωμένο διπλό της πρωτοπόρου της Corgon Liga Σλόβαν Μπρατισλάβας στην έδρα της Τατράν Πρεσοφ.

Στην Ουκρανία, διπλό με under 2,5 goals, για την Μέταλιστ Καρκίφ στην έδρα της Λβιβ.

Στην Challenge League στην Ελβετία, over 2,5 goals για την Σαιντ Γκάλλεν και διπλό για την Λουγκάνο στην έδρα της Γκοσάου.

Σε λίγο και μετά από ένα προσεκτικό ξεκαθάρισμα των παραπάνω εκτιμήσεων, θα επανέλθω με τις προτάσεις – δελτία της ημέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).