Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

7 Ταμεϊα μέσα σε ένα αλλοπρόσαλλο τριήμερο!!!


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του μπλογκ!!!

Ο τελικός απολογισμός του τριημέρου μας έδωσε 7 Ταμεία για πληρωμή. Αυτό βέβαια έρχεται σε αντίθεση με όλα όσα συνέβησαν, καθώς τα αποτελέσματαήτα ήταν από πολύ ανάποδα μέχρι πάρα πολύ ανάποδα.
Είχαμε λοιπόν να περνάει ένα Ταμείο την Παρασκευή, 4 το Σάββατο, που ήταν η κλύτερη μέρα του τριημέρου γενικώς και 2, χθες. Από τα 2 τα χθεσινά, το ένα ήταν με μια τετράδα με παιχνίδια εκτός Ελληνικού κουπονιού, το οποίο πέρασε πολύ εύκολα.

Γενικά στα εκτός Ελληνικου κουπονιού παιχνίδια είχαμε 10 επαληθεύσεις στις 14 εκτιμήσεις, ποσοστό 71,43% κάτι που μας δείχνει πως είναι καλό να επιμένουμε σε αυτά τα παιχνίδια και όχι υποχρεωτικά σε ό,τι σκουπίδι μας προσφέρεται από την Εταιρεία που διαχειρίζεται το Ελληνικό κουπόνι.

Για σήμερα θα μου επιτρέψετε να μην ασχοληθώ με κανένα παιχνίδι από τα 6 που μας προσφέρονται, καθώς και άλλα 2-3 ακόμη που είναι εκτός Ελληνικού κουπονιού.

Από αύριο και για όλο το τριήμερο που ακολουθεί, έχουμε πλήρες πρόγραμμα από Αγγλία, αλλά και πολλά διάσπαρτα παιχνίδια άλλων πρωταθλημάτων, όπως Αυστρία και Δανία. Φυσικά στο νέο κουπόνι που θα κυκλοφορήσει αργά το βράδυ, κυριαρχούν τα παιχνίδια για την κορυφαία Διασυλλογική διοργάνωση του κόσμου, το Champions League, αλλά έχουμε επίσης και παιχνίδια για το Uefa Cup.

Οπότε ξεκούραση για σήμερα, να πάρουμε μερικές ανάσες και από αύριο, πάλι εδώ είμαστε, με πολλές επιλογές και ελπίζω νέα Ταμεία.

Καλό σας απόγευμα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).