Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Mε ευχές για καλό ξεκίνημα στον εξαήμερο στοιχηματικό μας Γολγοθά!!


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!!

Ξεκίνημα σήμερα με το κουπόνι να είναι το μεγαλύτερο σε ποσότητα αλλά και ποιότητασε σχέση με αυτό των 2 επόμενων ημερών. Πολλές οι επιλογές και φυσικά όχι από τα παιχνίδια του Champions League. Το έχουμε άλλωστε ξαναπεί, πως ό,τι λάμπει δεν είναι και στοιχηματικός χρυσός. Είναι χρυσός, αλλά για το θέαμα, τις συγκινήσεις το ποιοτικό ποδόσφαιρο και τα τεράστια χρηματικά οφέλη για τις ομάδες, που συμμετέχουν και συνεχίζουν στον θεσμό.


Η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική για τον Παναθηναϊκό, καθώς βρίσκεται με το ένα πόδι στην άλλη φάση, την φάση των 8 του Champions League. Μπορεί το πρώτο παιχνίδι να τέλειωσε με 1-1 και σαφές προβάδισμα του Παναθηναϊκού, άλλα κάνοντας ένα ψάξιμο σε προηγούμενες νοκ άουτ αναμετρήσεις είτε του Champions League, είτε του Uefa Cup, διαπίστωσα πως στατιστικά είναι το πιο ύπουλο αποτέλεσμα για την ομάδα που το έχει φέρει εκτός έδρας. Παρουσιάζει λοιπόν πολύ μεγάλα ποσοστά αποκλεισμού για τις ομάδες που ήταν φαινομενικά τα φαβορί στο δεύτερο παιχνίδι.

Δεν ξέρω πως, αλλά τελείως συνειρμικά το σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού και σε σχέση με το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού, μου έφερε στο νου το παιχνίδι το σετάκι παιχνιδιών του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ τον Απρίλιο του 1995. Tότε να σας θυμίσω πως ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει εκτός έδρας με 0-1 και στη ρεβάνς γνώρισε την συντριβή από τον Άγιαξ.

Βέβαια άλλο Άγιαξ και άλλο Βιγιαρεάλ, καμία σχέση στο ειδικό βάρος των 2 ομάδων, αλλά και καμία σχέση η ποιότητα της μεσοεπιθετικής γραμμής της Βιγιαρεάλ με αυτή της αμυντικής του Παναθηναϊκού.

Θέλει λοιπόν πολύ προσοχή το παιχνίδι και η άμυνα να ξενιναέι από την κερκίδα....απόψε.

Ας δούμε αναλυτικά όμως και καθαρά στοιχηματικά τα παιχνίδια στα οποία βγαίνει άκρη για σήμερα.

Ξεκινώντας από το Champions League, δεν βλέπω να χάνει και να αποκλείεται ο Χίντινγκ από τον Ρανιέρι. Βέβαια μπορεί να χάσει και να προκριθεί, αν χάσει με 2-1, αλλά το κόβω πολύ δύσκολο. Στο Χ2 και στο under 2,5 goals το παιχνίδι. Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού και επειδή πιστεύω πως οι χειρότερες γραμμές και των 2 ομάδων είναι οι αμυντικές, άσχετα αν ο Παναθηναϊκός έπαιξε σφιχτά στο πρώτο παιχνίδι και διακρίθηκε εξαιτίας της άμυνάς του, πιστεύω λοιπόν πως θα σημειωθούν εκατέρωθεν γκολ και πως τελικά ο Παναθηναϊκός θα βρει τον τρόπο να προκριθεί. Το μόνο που ίσως αξίζει να κυνηγήσουμε εδώ είναι η πρόκριση του Παναθηναϊκού και το goal/goal.

Στα άλλα 2 παιχνίδια Over 2,5 goals για την Μπάγιερ του Μονάχου και ισοπαλία στο Λίβερπουλ Ρεάλ Μαδρίτης με αποκλεισμό της Ρεάλ.

Και πάμε τώρα από τα "σαλόνια στα αλώνια"!!

Στην Championship, goal/goal για τη Γουλβς, ισοπαλία για τη Γουότφορντ, under 2,5 goals για την Μπέρμιγχαμ και Χ2, ισοπαλία για την Κάρντιφ, goal/goal για την Πρέστον με την Σέφιλντ Γουέσντεϊ, άσσος για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την Μπλάκπουλ, την Σουόνσι με την Πλίμουθ και στον άσσο με over 2,5 goals για τη Ρέντινγκ με την Τσάρλτον.

Στην League 1, άσσος για την Κόλτσεστερ και την Μίλγουολ, goal/goal για την ΜΚ Ντονς με την Χάντερσφιλντ καθώς και στα παιχνίδια της Πιτέρμπορο με την Σκάνθορπ και της Στόκπορτ με την Χάρτλπουλ, διπλό για την Μπρίστολ Ρόβερς και στο Χ2 η Κρου στην έδρα της Γουόλσολ.

Στην League 2, άσσος για την Έξετερ, διπλό για την Γουίκομ, άσσος με goal/goal για την Μπρέντφορντ, στο Χ2 η Λούτον, άσσος για την Τζίλιγχαμ, ισοπαλία για την Ροτσντέιλ με την Μπράντφορντ.

Στην Conference, καρτάμε μόνο το διπλό της Χίστον και τον εκτός Ελληνικού κουπονιού, μικρό άσσο της Ράσντεν & Ντάιμοντς μαζί και το Over 2,5 goals εδώ.

Από τα παιχνίδια της Σκωτίας, κρατάμε μόνο το διπλό της Σαιντ Τζόνστον και τον άσσο της Πήτερχεντ.

Στην Bundeslia της Αυστρίας, άσσος για την Αλτάχ και goal/goal για την Αουστρια Βιέννης με την Στουρμ Γκρατς.

Γύρω στις 18.00 (Gmt +02.00), θα επανέλθω με τις τελικές προτάσεις - δελτία της ημέρας.

Καλό σας μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).