Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Μετριότατο το σημερινό πρόγραμμα...


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!!

Καλά ξεκινήσαμε την εβδομάδα που διανύουμε καθώς και την Δευτέρα αλλά και χθες, μας πλήρωσαν 2 από τα δελτία- προτάσεις μας. Ειδικά για χθες, τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα καθώς ειδικά στην Αγγλία δεν πέρασε τίποτε σχεδόν από αυτά που είχαν πονταριστεί από τον κόσμο. Το ίδιο βέβαια έγινε και στην Ιταλία καθώς δεν πέρασαν Μπρέσια και Σασσούολο, αλλά και το διπλό της Λιβόρνο, αλλά εκεί τα πονταρίσματα ήταν κατά πολύ μικρότερα. ήρθε και Η λανούς τα ξημερώματα, που με την ήττα της για το Copa Libertadores, έστειλε αδιάβαστα όσα δελτία κουτσά στραβά κατόρθωσαν να περάσουν από τις "συμπληγάδες" της χθεσινής νύχτας.

Για σήμερα, απόόπου και να τα τα έψαξα τα παιχνίδια δεν βγάζω κάποια άκρη, είτε αυτά αφορούν τα παιχνίδια Κυπέλλου, είτε αφορούν τα 2 παιχνίδια για το Uefa Cup. Αυτό που έχω να σας πω είναι πως υπάρχει σημαντική πτώση στο διπλό της Βέρντερ, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν σημαντικές απουσίες.

Για τα υπόλοιπα παιχνίδια με το ζόρι ξεχωρίζω τονάσσο της Κάρντιφ, το under 2.5 goals του Ολυμπιακού, το goal/goal της Ζυρίχης με την Βσιλεία, τον άσσο της ΑΕΚ, τον άσσο της Σαν Λορέντζο και το Χ2 της Σάο Πάολο.

Όπως καταλαβαίνετε με τέτοια σημεία δεν μπορεί να γίνει στοιχηματικό παιχνίδι, γι αυτό και για σήμερα θα αποφύγω τις προτάσεις, αν θέλετε μπορείτε να επιλέξετε κάποια σημεία από τα παραπάνα παιχνίδια που σας έγραψα ήδη και με μεγάλο σύμμαχο την τύχη να πάτε Ταμείο.

Καλό σας απόγευμα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).