Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Mε Κύπελλο Ουέφα σήμερα!!


Καλησπέρα σε όλους!!

Μετά την χθεσινή συνειδητή αποχή, από τα προσφερόμενα στοιχηματικά δρώμενα στο Ελληνικό κουπόνι, επανερχόμαστε σήμερα με τα υπόλοιπα 6 παιχνίδια του κουπονιού, καθώς από αυτά βγαίνει κάποια στοιχηματική άκρη, σε 2-3 τουλάχιστον από αυτά.

Η μέταλιστ δεν διναύει και την καλύτερη περίοδο φόρμας, καθώς στα 3 τελευταία της παιχνίδια έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες, τόσο για το Πρωτάθλημα της Vyrsha Liga στην Ουκρανία, όσο και για το Κύπελλο Ουέφα. Μέσα σε διάστημα 8 ημερών κατόρθωσε να χάσει και τα 3 σημαντικά παιχνίδια που έπαιξε, με Ντυναμό Κιέβου για πρωτάθλημα και Ευρώπη ααλλά και από την Σαχτιόρ του Ντόνετσκ για το Πρωτάθλημα και μάλιστα στην έδρα της με 0-3. Η Ντυναμό καλπάζει από νίκη σε νίκη τόσο στο Πρωτάθλημα όσο και στις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της. είναι με 12 βαθμούς μπροστά από την δεύτερη ομάδα στο Πρωτάθλημα της Ουκρανίας, κέρδισε με 1-3 την Μέταλουργκ Ζαπορίζια την Κυριακή και σήμερα καλείται αν μη τι άλλο να μη χάσει στον Ουκρανικό εμφύλιο για να πε΄ρασει στην επόμενη φάση. Στο Χ2 το παιχνίδι, ενώ μια πιο τολμηρή επιλογή το ξερό διπλό.

Στην Αγία ετρούπολη και στο παιχνίδι της Ζενίτ με την με την Ουντινέζε, βλέπω τον άσσο να έχει ισχνό προβάδισμα, με τους περσινούς Κυπελλούχους Ουέφα, να καλούνται να βρουν λύσεις στο σκοράρισμα, μετά την φυσγή για την Άρσεναλ του Αρσάβιν. Η Ουντινέζε έχασε βαθμούς στην έδρα της για το Καμπιονάτο την Κυριακή, αλλά δεν έπαιζαν 7 βασικοί της παίκτες. Στο under 2.5 goals το παιχνίδι και μικρό προβάδισμα στον άσσο.

Στο παιχνίδι της Άαλμποργκ με την Μάντσεστερ Σίτι και μετά το 2-0 του πρώτου παιχνιδιού δε νομίζω να τίθεται θέμα πρόκρισης για την ομάδα του Ρομπίνιο. έτσι βλέπω ένα ανοικτό παιχνίδι, καθώς οι Δανοί θα αναγκαστουν να παίξουν επιθετικά προκειμένου να βάλουν κάποιο γρήγορο γκολ και σε κάποια αντεπίθεση λογικά θα γίνει η ζημιά. Στο Χ2 το παιχνίδι με εκατέρωθεν γκολ.

Στο παιχνίδι στο Ντόνετσκ μεταξύ της Σαχτιόρ και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αν και ήταν σφιχτό το πρώτο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να κερδίζουν με το φτωχό 1-0, σήμερα βλέπω πιο ανοικτό ματς και τον Βάγκερ Λοβ να μην συγχωρέι στην κόντρα. Πρώτα goal/goal και μετά Χ2.

Στην Πορτογαλία, έχουμε την Μπράγκα να συνεχίζει να εντυπωσιάζει τουλάχιστον στην Ευρώπη, γιατί στο Πρωτάθλημα κάνει τις γκέλες της στχνά πυκνά αλλά από την άλλη έχουμε και την Παρί που προέρχεται από το αναπάντεχο σε έκταση 1-3 του εντός έδρας παιχνιδιού της με την Μαρσέιγ. Καταρχήν βλάπω σφιχτό παιχνίδι με under 2.5 goals kai μικρό προβάδισμα στον άσσο.

Στην Τουρκία και στην καυτή έδρα η Γαλατάσαράι, πιστεύω πως θα μας χαρίσει έναν άσσο με εκατέρωθεν γκολ.

Με τα παιχνίδια του Copa Libertadores, αλλά και για το ξεκαρφωτο παιχνίδι από το MLS Πρωτάθλημα των ΗΠΑ, δεν αξίζει να ασχοληθούμε.

Ας δούμε τις τελικές μας προτάσεις.

1η πρόταση (Multi Bet):

MetalList Kharkiv - Dynamo Kiev : X2 (1.38)
Zenit St. Petersburg - Udinese : under 2.5 goals (1.90)
Aalborg BK - Manchsester City : X2 (1.31)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 3.435 στην Bwin.

2η πρόταση (Multi Bet) :

Shachtar Donetsk - CSKA Moscow : X2 (1.62)
Galatasaray - Hamburger SV : 1X (1.3)
SC Braga - Paris - Saint Zermain : under 2.5 goals (1.55)

Η απόδοση του παραπάνω δελτίου είναι 3.264 στην Bwin.

3η πρόταση (Multi Bet) :

Aalborg BK - Manchsester City : goal/goal (1.70)
Shachtar Donetsk - CSKA Moscow : goal/goal (1.90)
Galatasaray - Hamburger SV : goal/goal (1.55)

H απόδοση του παραπάνω δελτίου είναι 5.007 στην Bwin.

4η πρόταση :

Galatasaray - Hamburger SV :1 (2.20)
MetalList Kharkiv - Dynamo Kiev : 2 (2.45)
Aalborg BK - Manchsester City : 2 (2.15)

H απόδοση του παραπάνω δελτίου είναι 11.5886 στην Bwin.

Καλή μας επιτυχία και καλό απόγευμα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).