Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Ένα πολύ καλό Σαββατοκύριακο, μας άφησε με γεμάτες τις τσέπες!!!


Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.

Ένα πολύ καλό Σαββατοκύριακο, ήταν αυτό που διανύσαμε καθώς πέρασαν πάρα πολλά σημεία, ειδικά χθες πέρασαν σημεία διαφόρων αποδόσεων, που πονταρίστηκαν από τον πολύ κόσμο όπως η Φιορεντίνα, η Τβέντε, η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Σίτι, η Κοπεγχάγη, η Χετάφε και ο Άγιαξ αλλά και πολλά μικρά στηρίγματα, όπως η Λυών, η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα με άσσους και Over 2.5 goals.

Βέβαια υπήρξαν και αρκετά που δεν πέρασαν και πόνεσαν πολύ κόσμο, όπως η Μάιντζ νωρίς το μεσημέρι, η Ξάνθη, η ισοπαλία της Λάρισας, η Γαλατάσαράι, για κάποιους η Μπόκα Τζούνιορς, μεταξύ αυτών και εμού, η Σταντάρ Λιέγης που παίχτηκε από πάρα πολύ κόσμο αλλά και το Χ2 της Ατλέτικο Μαδρίτης που δεν ήρθε ποτέ.

Δυστυχώς δεν γίνεται να περνάνε όλα τα σημεία και αυτό που πρέπει να κάνουμε εκτός από την καλή και προσεκτική μελέτη των στοιχείων του κάθε παιχνιδιού, είναι και η καλή και προσεκτική χημεία. Εδώ παίζει μεγάλο ρόλο και ο παράγοντας τύχη.

Χθες για παράδειγμα και σε όσα έχει να κάνει με τις δικές μας εκτιμήσεις των παιχνιδιών έιχαμε πολύ ψηλά ποσοστά επαληθεύσεων, αλλά δυστυχώς στα δελτία προτάσεις και μάλιστα στα 4 από αυτά είχαμε ένα παιχνίδι χαμένο σε κάθε πρόταση. Στο δε σύστημα όπου ζητούσαμε 3΄δες και τετράδες, ενώ πιάσαμε τα 4 μικρά στηρίγματα-στάνταρ πήραμε 2 από τα ζητούμενα.

Εκεί που είναι να γελάμε βέβαια ήταν στα εκτός Ελληνικού κουπονιού παιχνίδια, όπου είχαμε 9 επαληθεύσεις στις 11 εκτιμήσεις που γράψαμε. Δυστυχώς όμως αυτά τα 2 που χάσαμε τα βάλαμε και τα 2 στο δελτίο - πρόταση της ημέρας με τα εκτός Ελληνικού κουπονιού παιχνίδια.

Έτσι είναι αυτά, προχωράμε με σωστές εκτιμήσεις και τα Ταμεία όταν είναι να έρθουν έρχονται χωρίς να αγχωνόμαστε και χωρίς να κάνουμε αυτό που συμφέρει τους μπουκ, να μας χαλάει δηλαδή η ψυχολογία.

Για σήμερα υπάρχουν 9 παιχνίδια στο Ελληνικό κουπόνι, μαζί με το αναβληθέν της Βέροιας στην Καστοριά και άλλα 8 παιχνίδια από Πρωταθλήματα τα οποία σνομπάρει η Εταιρεία που διαχειρίζεται το Ελληνικό κουπόνι.

Για τα περισσότερα παιχνίδια θα τα πούμε νωρίς το απόγευμα, επειδή όμως υπάρχουν και κάποια που γίνονται νωρίς το μεσημέρι στα οποία ήδη έχω ρίξει κάποια ψίχουλα για να τρεχουν, έχω να σας πω τα εξής.

Στην Ελληνική Β' Εθνική, υπάρχει νωρίς το μεσημέρι το παιχνίδι της υποβιβασμένης Καστοριάς με την Βέροιατο διπλό στο 1.50 είναι άνευ στοιχηματικής αξίας.

Στην Βουλγαρία, υπάρχουν 2 παιχνίδια από τα οποία θα κρατήσω μόνο το ένα αυτό ανάμεσα στην Μπότεφ από την Φιλιππούπολη και την Λοκομοτιβ Σόφιας. Η γηπεδούχος με 15 βαθμούς είναι στην 15η και προτελευταία θέση, υποβιβάζονται οι 3 τελευταίοι και απέχει από την σωτηρία 1 μόλις βαθμό καθώς η 13η ομάδα έχει 16 πόντους. Η Λοκομοτιβ Σόφιας είναι στην 5η θέση, 5 πόντους μακριά από την τρίτη θέση που βγάζει στο Ουέφα. όπως καταλαβάινεται και οι 2 ομάδες καίγονται για τη νίκη η γηπεδούχος για να σωθεί, ενώ η φιλοξενούμενη για έξοδο στο Κύπελλο Ουέφα. Η παράδοση είναι 2-2-4 στα τελευταία 8 παιχνίδια, το διπλό στο 1.40 και το Under 2.5 goals sto 1.60. Και τα 2 αποτελέσματα είναι πολύ πιθανά, διαλέγετε και παίρνετε.

Στην Ουκρανία, στις 7 το απόγευμα έχουμε την πρωτοπόρο Δυναμό Κιέβου να αντιμετωπίζει την Άρσεναλ Κιέβου σε ένα παιχνίδι όπου η μεν Δυναμό με 52 βαθμούς και 9 περισσότερους από την δεύτερη Σαχτιόρ Ντόνετσκ έχει βαθμολογική άνεση η δε Άρσεναλ με 20 βαθμούς βρίσκεται στην 12η θέση απέχοντας 7 βαθμούς από την ομάδα που κατέχει την 15η θέση και υποβιβάζεται. Βαθμολογική άνεση λοιπόν και για τους 2, ο πολυ πιθανός άσσος στο 1.22 και το over 2.5 goals πολύ πιο ελκυστικό στο 1.70.

Στην Τσεχία, έχουμε την Σπάρτα Πράγας να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τέπλιτσε. Η Σπάρτα με 37 βαθμούς βρίσκεται στην 2η θέση 13 ολόκληρους βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Σλάβια Πράγας που είναι θέμα χρόνου η στέψη της σαν Πρωταθλήτρια για το 2009. Η Τέπλιτσε με 28 βαθμούς βρίσκεται στην 8η θέση και είανι φαινομενικά χωρίς στόχους, ενώ η Σπάρτα Πράγας που όπως είπαμε έχει 36 βαθμούς θέλει να καπαρώσει μια θέση για την Ευρώπη με άλλες 4 ομάδες να την ακολουθούν σε απόσταση 2 βαθμών έχοντας αυτές 34. Το διπλό είναι στο 2.35 και αξίζει να το κυνηγήσουμε κάπου σαν ζητούμενο.

Σε ένα τέταρτο παιχνίδι που θα σταθώ ειναι αυτό της Τουν με την Κονκόρντια γαι την Β' Ελβετίας, όπου και οι 2 ομάδες βολοδέρνουν κάπου στο μέσον της βαθμολογίας με 24 βαθμούς η καθεμία. Αδιάφορες και οι 2, αυτό που όμως είναι αξιοπρόσεκτο είναι πως η Τουν έχει σε 18 παιχνίδια φέτος 17 Over 2.5 goals, ενώ πιο ισοροπημένα τα αποτελ΄σεματα για την Κονκόρντια με 9 Over 2.5 goals και 9 under. To over 2.5 goals είναι στο 1.55 και το goal/goal στο 1.50, διαλέγετε και παίρνετε.

Αυτά για τα εκτός Ελληνικού κουπονιού παιχνίδια, για όλα τα υπόλοιπα θα τα πούμε νωρίς το απόγευμα γύρω στις 17.00 (GMT +02.00),όπου θα επανέλω με νέο post μαζί με τις προτάσεις δελτία της ημέρας.

Καλό σας μεσημέρι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).