Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Kαι τα 9 είναι αμφίροπα!!!


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!!!

'Ηδη έχουμε κάνει από νωρίς το μεσημέρι μια πρώτη προσέγγιση σε 5 παιχνίδια εκτός Ελληνικού κουπονιού και ήδη τα δύο από αυτά είανισε εξέλιξη, της Καστοίάς με την Βέροια και της Μπότεφ με την Λοκομοτίβ, οπότε δεν μπορούμε να τα συμπεριλάβουμε στις προτάσεις μας.

Για το κυρίως μενού της ημέρας τώρα που έιναι τα 9 παιχνίδια του Ελληνικού κουπονιού, για τα περισσότερα από όπου και να τα πιάσεις δεν μπορείς να βγάλεις άκρη. Άρα σε αυτές τις περιπτώσεις ή τα αποφεύγεις΄και δεν ασχολιέσαι, ή πας με ισοπαλίες ή πας με ειδικά στοιχήματα, όπως Over 2.5 goals, goal/goal, live στοίχημα στο διαδίκτυο κλπ.

Παίρνοντάς τα λοιπόν από την αρχή έχουμε.

Στο ντέρμπι της Β' Εθνικής, μεταξύ του Ιωνικού και του Ατρομήτου, η ομάδα που έχει κίνητρο είναι του Ιωνικού, καθώς καταδιώκει την τρίτη θέση που κατέχει η Καβάλα με 9 βαθμούς περισσότερους. Ν σας θυμίσω πως την τελευταία αγωνιστική ο Ιωνικός υποδέχεται στη Νίκαι την Καβάλα και με μια ενδεχόμενη του νίκη τότε η διαφορά θα είναι ουσιαστικά 6 βαθμοί. Άρα καίγεται για τη νίκη η γηπεδούχος ομάδα σε ένα έτσι κι αλλιώς γειτονικό ντέρμπι που στον πρώτο γύρο κέρδισε ο Ιωνικός. Πάμε εδώ με μπόλικο ρίσκο στον άσσο και στο under 2.5 goals.

Στην Δανία, η Άαλμποργκ έχει την κούραση αλλά κυρίως την απογοήτευση από το ματς του Κυπέλου Uefa της Πέμπτης, όπου έφτασε στην πηγή και νερό δεν ήπιε αποκλειόμενη στα πέναλτι από την Μάντσεστερ Σίτι. Η παράδοση λέει 1-0-6 με την Μίντιλαντ να υπερτερεί κατά κράτος. Άκρη για σημείο δεν βγαίνει πάμε με το goal/goal, όπου έχει εμφανιστεί στα 5 από τα 8 τελευταία παιχνίδια των 2 ομάδων, ενώ η Μίντιλαντ έχει Goal/goal στα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια της.

Στη Β' Ιταλίας, προβάδισμα έχουν οι φιλοξενούμενοι και στα 2 παιχνίδια. Δεν χάνουν λογικά απόψε, οπότε πάμε με Χ2 για την Μπρέσια αλλά και για την Γκροσέτο.

Στη Νορβηγία, η Ρόζενμποργκ φέτος θέλει να επανέλθει στην κορυφή της Λίγκας και το έδειξε καθώς μπήκε ήδη φουριόζα από το πρώτο παιχνίδι, κερδίζοντας την Βαλερένγκα με 3-0 στο Τρομσντάλεν. Τα τελευταία 2 χρόνια έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες στην έδρα της Τρόμσο, με 2-1 και 4-0, αλλά φέτος πιστεύω πως κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να συμβεί. Χ2 με goal/goal.

Στην Bundesliga 2, δίνω ένα μικρό προβαδισμα στον άσσο αλλά επειδή υπάρχει η διαφορά ασφαλείας των 7 βαθμών από την τέταρτη της βαθμολογίας Καϊζερσλάουτερν, δεν θα είναι έκπληξη αν το παιχνίδι έρθει στην ισοπαλία.

Στην League 2 στην Αγγλία, η Μπρέντφορντ είναι άλλη μια ομάδα που κατέχει την πρώτη θέση και έτοιμη για το άλμα στην επόμενη κατηγορία καθώς έχει 9 βαθμύς διαφορά από την τέταρτη ομάδα. Η Ντάγκεναμ & Ρεντ είναι μεταξύ εισόδου και εξόδου από τα Play offs αλλά δεν πείθει πως μπορεί να κερδίσει την δεδομένη χρονική περίοδο τους πρωτοπόρους και φιλοξενούμενους σήμερα.

Στην Β' Γαλλίας, το Στρασβούργο μπορεί να κέρδισε τη Νιμ εκτός έδρας την προηγούμενη Δευτέρα με 2-0, αλλά μας έχει συνηθίσει σε αψυχολόγητες γκέλες, πόσο μάλλον σήμερα που παίζει με την τρίτη της Βαθμολογίας Ανζέ. Στο goal/goal το παιχνίδι να γελάμε με το 1-1, όταν άλλοι θα κλαίνε που χάσανε τον άσσο και πλήρώνει και πολύ περισσότερο..... Άλλωστε η Ανζε έχει 5 goal/goal στα 6 τελευταία της παιχνίδια και το Στρασβούργο 3.

Ας προσπαθήσουμε όλα αυτά να τα δέσουμε σε δελτία συμπεριλαμβάνοντας και παιχνίδια εκτός κουπονιού, τα οποία αναλύσαμε στο μεσημεριανό μας Post.

1η πρόταση (System) :

435. Ιωνικός - Ατρόμητος : 1 (2.50)
438. Tρόμσο - Ρόζενμποργκ : 2 (2.40)
---. Tέπλιτσε - Σπάρτα Πράγας : 2 (2.35)
439. Φράιμπουργκ - Νυρεμβέργη : X (3.20)
441. Ντάγκεναμ & Ρεντ - Μπρέντφορντ : X (3.20)
443. Σαλερνιτάνα - Μπρέσια : 2 (2.50)

Zητάμε 3άδες και 4άδες.

2η πρόταση(Multi Bet) :

436. Άαλμποργκ - Μίντιλαντ : goal/goal (1.60)
438. Τρόμσο - Ρόζενμποργκ : goal/goal (1.65)
440. Στρασβούργο - Άνζέ : goal/goal (1.90)
---. Tουν - Κονκόρντια : over 2.5 goals (1.55)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 7.775 στην Bwin.

Καλό σας απόγευμα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).