Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Οι αγώνες των Εθνικών ομάδων το κύριο μενού!!


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!!

Μετά από ενα μεγάλο διάλλειμα 4 ημερών μια και πλην των αγώνων μπάσκετ για το Final Four της Εuroleague, δεν υπήρχε κάτι το αξιόλογο να ασχοληθούμε στοιχηματικά, επανερχόμαστε σήμερα με το κουπόνι του τριημέρου το οποίο έχει ως κύριο μενού τους αγώνες των Εθνικών Ομάδων για τα Προκριματικά του Mundial 2010 της Νότιας Αφρικής.

Για τα παιχνίδια βέβαια αυτά θα τα πούμε αύριο εκτενέστερα. Για σήμερα έχουμε παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Β' Γαλλίας, της Ιρλανδίας και ένα παιχνίδι από την League 1 της Αγγλίας.

Εκτός Ελληνικού κουπονιού βέβαια υπάρχουν και άλλα παιχνίδια, όπως για το Πρωτάθλημα της Β' Ολλανδίας, της Β' Ιρλανδίας, της Β' Πολωνίας της Β' Τσεχίας, της Β' Ελβετίας, της Γ' Γαλλίας και της Ουαλίας.

Όλα αυτά βέβαια περιέχουν υψηλό συντελεστή κινδύνου και πρέπει να τα δούμε μόνο ως ζέσταμα για τα αυριανά παιχνίδια και σαν ξεμούδιασμα από την αποχή των τελευταίων ημερών.

Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως.

Ξεκινώντας από την Β' Γαλλίας, να τονίσουμε τις πολλές απουσίες των ομάδων εξαιτίας του γεγονότος ότι μεγάλο ποσοστό παικτών σε αυτή την κατηγορία της Γαλλίας προέρχεται από Αφρικανικές χώρες και φυσικά σήμερα απουσιάζουν εξαιτίας των υποχρεώσεών τους με τις Εθνικές του ομάδες. έτσι πολλές απουσίες για την Ανζέ η οποία ούτως ή άλλως φαίνεται πως δεν μπόρεσε να σηκώσει το ψυχολογικό βάρος του Πρωταθλητισμού και πηγαίνει από χαστούκι σε χαστούκι, αντιμετωπίζει την Αζαξιό που έιναι αήττητη τις 6 τελευαταίες αγωνιστικές. Στην ισοπάλία με Goal/goal το παιχνίδι.

Ισοπαλία για την Κλερμόν με την Αμιάν. Άσσος για την Μπρεστ με την Ρεμς και goal/goal, μια που οι γηπεδούχοι θα παίξουν φανατισμένα αφού η Αμιάν κέρδισε την επανάληψη του αγώνα του πρώτου γύρου, στα Δικαστήρια. Στο Χ2 η Γκινγκάμπ στην έδρα της Νιμ, στον άσσο η Σατορού, και η Σεντάν. Στο διπλό η Μονπελιέ στην έδρα της Βαν, ισοπαλία με goal/goal για το Στρασβούργο στην έδρα της Τρουά.

Στη Premier Eircom στην Ιρλανδία, έχουμε την τέταρτη αγωνιστική σήμερα, ήδη οι ομάδες έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους και η μέχρι τώρα μεγάλη απογοήτευση αυτών των αγωνιστικών είναι η Ντροχέντα, ενώ η ευχάριστη έκπληξη η Γκάλγουεϊ, οποία αντιμετωπίζει την Σλίγκο Ρόβερς, θα πάμε με τον ενθουσιασμό της νεανικής ομάδας των γηπεδούχων. Άσσος για την Κορκ, που την προηγούμενη αγωνιστική και ενώ νικούσε μέχρι το 89' έχασε με 2 γκολ στα τελευταία λεπτά και ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Ντέρι. Άσσος για την Σαιντ Πάτρικς, ισοπαλία για την Σάμροκ με την Ντέρι με Goal/goal.

Στην League 1, άσσος με goal/goal για την Σάουθεντ.

Στα εκτός Ελληνικού κουπονιού παιχνίδια μπορούμε να σταθούμε στα εξής :

Στην Γ' Γαλλίας, άσσος για την Ιστρ με under 2.5 goals, under 2.5 goals για την Σετ με την Γκενιόν και άσσος για την Λαβάλ με την Ροντέζ.

Στην Β' Ολλανδίας, goal/goal για την Καμπούρ με την Εξελσιόρ, goal/goal για την Μάαστριχτ με την Φένλο, άσσος με over 2.5 goals για την Βάαλβάικ με την Χελμόντ.

Στην Β' Πολωνίας, άσσος για τη Ζαγκλέμπιε Λουμπίν και under 2.5 goals.

Στην Β' Ιρλανδίας, διπλό για την Σπόρτινγκ Φινγκάλ και άσσος για την Σέλμπουρν.

Ας δούμε και τις προτάσεις - δελτία της ημέρας.

1η πρόταση (Multi Bet) :

107. Σεντάν - Μπουλόν : 1 (1.90) (ΝΟ)
110. Σάουθεντ - Χάρτλπουλ : 1 (1.75) (ΟΚ)
113. Σαιντ Πάτρικς - Ντάνταλκ : 1 (1.80) (ΟΚ)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 5.985 στην bwin.

2η πρόταση (Multi Bet) :

106. Βαν - Μονπελιέ : X2 (1.33) (ΝΟ)
108. Τρουά - Στρασβούργο : X2 (1.30) (ΟΚ)
109. Γκάλγουεϊ - Σλίγκο Ρόβερς : 1X (1.25) (ΟΚ)
111. Κορκ - Μπρέι : 1 (1.53) (ΟΚ)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 3.31 στην Bwin.

3η πρόταση (Multi Bet):

100. Ανζέ - Αζαξιό : goal/goal (1.80) (ΝΟ)
104. Νιμ - Γκινγάμπ : goal/goal (1.95) (ΝΟ)
108. Τρουά - Στρασβούργο : goal/goal (1.85) (ΟΚ)
109. Γκάλγουεϊ - Σλίγκο Ρόβερς : goal/goal (1.95) (ΝΟ)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 12.66 στην bwin.

4η πρόταση (System) :

100. Ανζέ - Αζαξιό : X (3.10)
101. Κλερμόν - Αμιάν : X (2.80)
102. Μπαστιά - Μετς : X (2.90)
106. Βαν - Μονπελιέ : 2 (2.55)
108. Τρουά - Στρασβούργο : X (2.90)
114. Σάμροκ - Ντέρι : X (3.00)

Ζητάμε 3άδες και 4άδες .

5η πρόταση (Εκτός Ελληνικού κουπονιού) :

FC Istres - E Sannois-Saint Gratien : 1 (1.45) (ΟΚ)
MVV Maastricht - Venlo : goal/goal (1.60) (ΝΟ)
Shelbourne - Limerick : 1 (1.55) (ΟΚ)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί έιναι 3.596 στην bwin.

Καλή επιτυχία σε αυτά που θα επιλέξετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).