Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Mε γεμάτες τις μπαταρίες για τις μάχες του Σαββατοκύριακου!!



Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του μπλογκ!!

Με γεμάτες λοιπόν τις μπαταρίες, μας βρίσκει η πρώτη ημέρα του τριημέρου κουπονιού, καθώς την εβδομάδα που μας πέρασε δεν ασχοληθήκαμε σοβαρά με τον νταλκά μας, πλην της Τρίτης που ήταν και η μοναδική μέρα που πρόσφερε σοβαρές στοιχηματικές επιλογές.

Στο σημερινό πρόγραμμα, έχουμε τα γνωστά Πρωταθλήματα που μας απασχολούν την Παρασκευή, παιχνίδα δηλαδή κυρίως από την Β' Γαλλίας και την μικρή Bundesliga, την Eircom Premier από την Δημοκαρατία της Ορλανδίας, αλλά και διάσπαρτα παιχνίδια από την Γερμανία, τηνΤουρκία, το Βέλγιο, την Αργεντινή, την Ολλανδία και την Αργεντινή.

Εκτός Ελληνικού κουπονιού έχουμε πλήρη αγωνιστική στην Β' Αυστρίας, Β' Ολλανδίας, Β' Ιρλανδίας, Γ' Γαλλίας, αλλά και κάποια σημαντικά παιχνίδια από την Πολωνία, την Ρουμανία, την Ουκρανία και την Ουγγαρία.

Ας τα πάρουμε όλα αυτά με την σειρά.

Ξεκίνημα βάσει της ώρας έναρξης και βρίσκουμε την Bundesliga2, όπου φαινομενικά υπάρχουν 3 άσσοι σε καλές αποδόσεις. Η Κόμπλεντζ αντιμετωπίζει την Χάνσα Ροστόκ, που παρά την αλαγή προπονητή δεν κατάφερε κάτι καλό την προηγούμενη Κυριακή και δε νομίζω να καταφέρει επίσης κάτι σήμερα, άρα πάμε με τον άσσο και το goal/goal εδώ, η ΦΣΒ Φρανκφούρτη που είναι σε δαιμονιώση φόρμα μετά την επανέναρξη και αντιμετωπίζει την πεσμένη πλεόν Βέχεν, άρα και εδώ άσσος, ενώ τελος η Ομπερχάουζεν που παίζει στην δυνατή της έδρα με την Όσναμπρικ, άσσος με over 2.5 goals εδώ.

Στην Β' Γαλλίας, έχουμε αλλαγή προπονητή στην Τρουά, αλλά η Αζαξιό δείχνει σε καλή κατάσταση, κρατάμε το 1Χ, άσσος για την Αμιάν απέναντι στην υποβιβασμένη Νιμ, άσσος για την Μονπελιέ με Goal/goal, ισοπαλίες στα παιχνίδια της Μπουλόν με την Βαν, της Ντιζόν με την Μπαστιά, άσσος για την Τουρ, άσσος για την Μετς που έκανε την γκέλα της την προηγούμενη εβδομάδα, goal/goal για την Λανς στην έδρα της με καλή ψυχολογία από την πρόκριση στο κύπελλο αλλά και με καλή παράδοση Γκινγκάμπ, ισοπαλία με Goal/goal για το παιχνίδι της Ρεμς με την Σεντάν.

Στην Τουρκία, η Φενέρμπαξέ ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις την προηγούμενη Παρασκευή στην έδρα της και αν θέλει να συνεχίσει να ελπίζει σε κάτι καλό πρέπει να κερδίσει αυτο το παιχνίδι στην έδρα της Μπούρσασπορ, ακόμη και με απόντα τον παίκτη ορχήστρα για την ομάδα, Άλεξ. Στο διπλό το παιχνίδι με goal/goal.

Στο Βέλγιο, πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν και για την Κλαμπ Μπρυζ που μετά την ξεγυρισμένη τεσσάρα της προηγούμενης Κυριακής από την Γάνδη στην έδρα της, οφείλει να κερδισει την Κορτράικ, η οποία τρέχει ένα σερί επτά αγώνων χωρίς νίκη. Στο διπλό με goal/goal.

Στην Ολλανδία, σκληρή και δ΄συκολη έδρα της Ντε Γκράαφτσαπ, αλλά η Χέρενφεν έχει την ποιότητα να περάσει με νίκη από το σπίτι της τελευταίας ομάδας της Erdevisie. Διπλό και over 2.5 goals για την Χέρενφεν.

Στην Bundesliga, το μομέντουμ τη συγκεκριμένη περίοδο βρισκει σε πολύ καλή κατάσταση την Γκλάντμπαχ με μια επίθεση να βγάζει φωτιές ενώ την Μπόχουμ στο ξεκίνημα ενός ντεφορμαρίσματος. Στον άσσο το παιχνίδι με Goal/goal.

Στην Eircom Premier στην Ιρλανδία, στο Χ2 η Γκάλγουεϊ και στο under 2.5 goals η Ντάλντακ με την Ντροχέντα.

Στην Αργεντινή, και τα 2 παιχνίδια τα βλέπω προς τα δεξιά, ακόμη και την Άρσεναλ Σαραντί την οποία θα την ακολουθήσω για άλλη μια εβδομάδα, άσχετα με την ουρανοκατέβατη πεντάρα στο σπίτι της από τη Ροζάριο, την προηγούμενη αγωνιστική. Χ2 λοιπόν για τη Νιούελς, Χ2 και για την Άρσεναλ Σαραντί.

Στα εκτός Ελληνικού κουπονιού παιχνίδια, ξεχώρισα τον άσσο της Λέγκια στην Πολωνία, στην Ρουμανία το under 2,5 goals και το Χ2 της Στεάουα Βουκουρεστίου στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Άργκες Πιτέστι, στην Ουγγαρία το goal/goal στο παιχνίδι της Ουίπεστ με την Ντεμπρέτσενι, στη National France (Γ' Γαλλίας), under 2.5 goals στο παιχνίδι της SO Cassis Carnoux με την Cherbourg και στο Χ2 για την Λαβάλ και για τις Κάννες.

Στην Β' Ολλανδίας, goal/goal και διπλό για τη Φένλο στην έδρα της Φορτούνα Σιτάρντ και goal/goal για την Καμπούρ με την AGOVV Apeldoorn.

Στην Eircom 1st Divicion (Β' Ιρλανδίας), στο Χ2 η Σέλμπουτν στην έδρα της Γουότερφορντ και στο διπλό η Φιν Χαρπς.

Ας δούμε και τα δελτία - προτάσεις της ημέρας, τα οποία δεν θα είναι υποχρεωτικά και αμιγή από εντός Ελληνικού κουπονιού παιχνίδια.

1η πρόταση (Multi Bet) :

213. Mετς - Σατοροού : 1 (1.60) (OK)
---. Άργκες Πιτέστι - Στεάουα Βουκουρεστίου : under 2.5 goals (1.50) (NO)
218. Ντάλντακ - Ντροχέντα : under 2.5 goals (1.44) (NO)
--- . Λέγκια Βαρσοβίας - Γκόρνικ Ζάρμπρζε : 1 (1.40) (NO)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 4.838 στην Bet365.

2η πρόταση (Multi Bet) :

202. ΦΣΒ Φρανκφούρτη - Bέχεν : 1 (1.80) (OK)
205. Αμιάν - Νιμ : 1 (1.80) (NO)
206. Μονπελιέ - Μπρεστ : 1 (1.61) (OK)

H απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 5.216 στην Bet365.

3η πρόταση (Multi Bet) :

203. Mπούρσασπορ - Φενέρμπαξέ : 2 (1.75) (NO)
215. Γκλάντμπαχ - Μπόχουμ : 1 (2.00) (NO)
211. Κορτράικ - Κλαμπ Μπρυζ : 2 (2.00) (OK)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 7.00 στην Bet365.

4η πρόταση (System) :

204. Αζαξιό - Τρουά : X (3.10) (OK)
207. Μπουλόν - Βαν : X (3.00) (NO)
212. Γκινγκάμπ - Λανς : X (2.90) (OK)
217. Μπρέι - Γκάλγουεϊ : X (3.20) (OK)
221. Ιντεπεντιέντε - Νιούελς Ολντ Μπόις : X (3.25)
---. Γουότερφορντ - Σέλμπουρν : 2 (2.55) (OK)
---. Λέγκια Βαρσοβίας - Γκόρνικ Ζάρμπρζε (Bunker): 1 (1.40) (NO)
---. Άργκες Πιτέστι - Στεάουα Βουκουρεστίου (Bunker): X2 (1.22) (OK)

Ζητάμε τις 3άδες και τις 4άδες από τα 6 ζητούμενα.

5η πρόταση (Multi Bet):

211. Κορτράικ - Κλαμπ Μπρυζ : goal/goal (1.58)
215. Γκλάντμπαχ - Μπόχουμ : goal/goal (1.60)
212. Γκινγκάμπ - Λανς : goal/goal (1.90)
214. Ρεμς - Σεντάν : goal/goal (1.90)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 9.126 στην Bwin.

Καλή μας επιτυχία και Καλό Σαββατοκύριακο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).