Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Με διπλό "Ταμείο", για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, χθες!!!


Καλημέρα σε όλους !!

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα κύλησαν όλα όπως τα είχαμε εκτιμήσει και άλλα 2 δελτία μας με παιχνίδια από την μεσοβδόμαδη ποδοσφαιρική κίνηση του πλανήτη, μας πλήρωσαν. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι και τόσο συνηθισμένο να επαληθεύονται παιχνίδια σε μεσοβδόμαδα κουπόνιοα, αλλά όταν συμβαίνει δεν έχουμε παρά να χαιρόμαστε και να παίρνουμε δύναμη να ασχολιόμαστε με αυτό που τόσο πολύ μας αρέσει.

Πέρασαν χθες πολλά και σημαντικά παιχνίδια, από το Αμβούργο, την Βέρντερ και το Χ2 της Ντυναμό Κιέβου στο Uefa, Νυρεμβέργη στην Bundesliga 2, τα παιχνίδια της Ελβετίας που ήρθαν μονόστηλο κορδόνι με τις νίκες της Βασιλείας και μάλιστα με ver 2.5 goals, της Ζυρίχης αλλά και της Λουκέρνης, την Οντένσε νωρίς το μεσημέρι, το μικρό στήριγμα του Ολυμπιακού, ακόμη και το Χ2 της Κίντερμίνστερ στο 85' , στην Conference της Αγγλίας.

Για σήμερα όπως σας είπα από χθες, έχουμε ελαφρώς διαφορετική σύνθεση, στο πρόγραμμα των παιχνιδιών που θα μας απασχολήσουν, καθώς λόγω του Πάσχα των Καθολικών, αρκετά παιχνίδια του Σαββατοκύριακου μεταφέρθηκαν για σήμερα.

Σήμερα έχουμε πλήρη αγωνιστική στην Β' Γαλλίας, παιχνίδια για την SAS Ligaen στην Δανία, την Allsvenskanligan στη Σουηδία, στην Αγγλία παιχνίδια για την Championship, την Division 1 και την Division 2, αλλά και κάποια διάσπαρτα από Βέλγιο με την Γκενκ να δοκιμάζεται στην έδρα της Ρόζελαρ, 2 παιχνίδια για την Liga Sagres στην Πορτογαλία, παιχνίδια για την Eircom Premier στην Ιρλανδία, ένα παιχνίδι για την Μπουντεσλίγκα της Αυστρίας, ένα για την Κλαουσούρα στην Αργεντινή όπου η Λανούς δοκιμάζεται στην έδρα της Αρχεντίνος Τζούνιορς, την Μπεσίκτας στην έδρα της Κοτσαέλισπορ και τέλος την Αλκμαάρ στην έδρα της Μπρεντά στην Ολλλανδία.

Εκτός Ελληνικού κουπονιού, έχουμε ακόμη περισσότερα με σημαντικότερα τα Πρωταθλήματα, της Β' Αυστρίας και Β' Ολλανδίας, την Γ' Γαλλίας, την Β' Ιρλανδίας καθώς και κάποια διάσπαρτα παιχνίδια, από Ρουμανία, Βουλγαρία, Ρωσία και Β΄Βελγίου.

Με όλα αυτά θα καταπιαστούεμ σήμερα και σίγουρα θα βρεθούν κάποια σημεία τα οποία θα μας κλείσουν το μάτι προκειμένου να τα βάλουμε στα δελτία μας και να μας οδηγήσουν και σήμερα για ακόμη μια φορά αυτή την εβδομάδα στον δρόμο για το Ταμείο.

Λίγο μετά το μεσημέρι, θα επανέλθω με τις εκτιμήσεις μου για όλα αυτά καθώς το πρόγραμμα ουσιαστικά ξεκινάει σήμερα νωρίς στις 16.00 (GMT + 03.00), με τα παιχνίδια της Σουηδίας.

Καλή σας ημέρα!!!

1 σχόλιο:

Lily Arbee είπε...

Hello! Thanks for dropping by my blog. Returning your visit with my warm smile. Do keep in touch often.


Cheers!

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).