Παρασκευή 17 Απριλίου 2009

Ελληνικό κουπόνι πένθιμο...όπως ταιριάζει στην Μεγάλη Εβδομάδα που διανύουμε!!


Καλημέρα σε όλους τους φίλους!!

Μετά από απουσία 4 ημερών από το ανέβασμα posts, σήμερα είπα να κάνω μια εξαίρεση καθώς η αργία της πένθιμης αυτής ημέρας μου επιτρέπει και μου δίνει άπλετο χρόνοι τόσο για μελέτη των αγώνων που θα γίνουν σήμερα όσο και για σχολιασμό και κουρμούρισμα για το έκτρωμα αυτό ποιυ στην Ελληνική Εταιρεία το ονομάζουν στοιχηματικό κουπόνι.

Ένα κουπόνο καθαρά Δημοσιοϋπαλληλικό, πρόχειρο, πετσοκομμένο τόσο με την αυθαίρετη απουσία ολόκληρων Πρωταθλημάτων όσο και με τις γνωστές απαράδεκτες αποδόσεις, ειδικά στα δημοφιλή Πρωταθλήματα αλλά και τις ομάδες που παραδοσιακά πέφτουν οι μάζες του κόσμου που συνθέτουν παρολί.

Ένα κουπόνι που αυτοί που το στήνουν, σου δίνει την εντύπωση πως απευθύνονται σε τριτοκοσμικούς και ανθρώπους που δεν έχουν επαφή με τον υπόλοιπο κόσμο. Γνωστές τακτικές και εκμετάλλευση στο έπακρο του μονοπωλιακού καθεστώτος.

Επιλεκτικά λοιπόν στημένο κουπόνι και μέσα σε αυτό μόνο τα αμφίροοπα παιχνίδια και μόνο αυτά τα Πρωταθλήματα, οποία παραδοσιακά είναι τζ ογαδόρικα, ειδικά από τα χωριά της Βρεττανίας. Απούσα ολόκληρη η Clausura από την Αργεντινή και παρόν μόνο το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορς και την Ρίβερ Πλέιτ, που παρεπιμπτόντως βάσει της τρέχουσας φόρμας των ομάδων το βλέπω να γέρνει προς επικράτηση των γηπεδούχων.

Απόντα Πρωταθλήματα, όπως του Μεξικό, της Αμερικής, της Νορβηγίας (Α' & Β' Κατηγορίας), της Β' Σουηδίας, της Φινλανδίας, που άυριο κάνει πρεμίερα και τόσων άλλων.

Αυτά σαν σχόλιο για την πιοότητα που λανσάρεται.... στους "ιθαγενείς"!!!

Για σήμερα έχω επιλέξει κάποια παιχνίδια λοιπόν από "εξωτικά πρωταθλήματα", μια που σαν "ιθαγενείς", τέτοια μόνο πρέπει να παίζουμε τελικά. Για όσους είστε ακόμη προσηλωμένοι στο Ελληνικό κουπόνι, έχω να σας πω πως το καλύτερο για σας είναι να αλλάξετε όσο το δυνατόν γρηγόρότερα συνήθειες.

Τα παιχνίδια που έχω επιλέξει είναι τα παρακάτω και τα οποία θα τα δέσω σε κάποια παρολί, με χαλαρό ποντάρισμα, άλλωστε και η μέρα σήμερα δεν το επιτρέπει για τζόγο.

1η πρόταση (Multi Bet) :

Gaz Metan Medias - Steaua Bucharest : 2 (2.00) (ΟΚ)
FC Admira - FC Vocklabruck : 1 (1.36) (OK)
Vysocina Jihlava - Trinec : 1 (1.40) (NO)
Piast Gliwice - Leghia Warsaw : 2 (1.80) (OK)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 6.854 στην Bet365.

2η πρόταση (Μulti Bet) :

125. Χάνσα Ροστόκ - Ομπερχάουζεν : 1 (1.72) (OK)
127. Τραμπζονσπορ - Γκεντσλερμπισλίγκι : 1 (1.50) (OK)
136. Μετς - Κλερμόν : 1 (1,50) (NO)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί 4.051 στην Bet365, (3.589 για τους ιθαγενείς).

3η πρόταση ((Multi Bet) :

132. Ντιζόν - Βαν : 1 (2.05) (OK)
141. Μπρέι - Ντέρι : 2 (1.85)
145. Άσκολι - Φροζινόνε : 1 (1.95)

Η απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 7.395 στην Bet365, (5.801 για τους ιθαγενείς).

Αυτά για σήμερα με χαμηλά πονταρίσματα, να έχετε μια όμορφη μέρα.

1 σχόλιο:

Μαρία Έλενα είπε...

Καλή Ανάσταση εύχομαι
με υγεία και ευτυχία
Φιλάκια ...

DISCLAIMER

Information contained in this site is for news and entertainment purposes only. Any use of this information in violation of any Federal, State, or Local laws is strictly prohibited.

Is only for persons over 21 years old.

Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ. 1114.

Η pasqual's bet predictions προβάλλει αποκλειστικά εταιρείες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αρ. 50 παρ.12 Ν. 4002/2011 και την Επιτροπή Εποπτείας και ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).